Penis a jeho meno

Slovensky penis

Ak myslíme toho istého Igiho, tak podľa jeho záľuby k soc.sieťam, možno aj tu bude mať nick a albumík*1**1**1**1**5*
@emotive_girl, hrozí nám registrovaným používateľom, podľa teba, celoplošný skríning bambusovými paličkami do všetkých telesných otvorov ? Priznávam sa bez hrozby násilia, že niektoré mám ešte stále panenské. Nevinná debata o sexe a skončíme tu všetci s paličkami???
bože vy sa tu musite vsetci nudit,ked niekto zalozi temu kde zapája politiku. Aka je pointa tohto vlákna vy lúzri ?
To, že sa posledný rok zapája politika všade, môže práve tvoj sused Igi...s priohliadnutím na tvoj profil a galerku, chápem že flustrácia z nedotiahnutia projektu analnych testov na C-19 je velká, ale zato mňa lúzrom nazývat nemusíš*21*
Držím sa medzinárodného označenia: "Johnson".
Nech žije trnavský legitímny blázon Igor Kokotovič Matelko *174**175**174**175**174**175**174**175*
ja som myslel ineho Robertka, takeho hranateho....
Vždy som myslel, že vibrátor je odvodený od slovesa vibrovať, ako čítam tvoj príspevok, tak to bolo asi od slovesa vybrať.
Ale veď predsa ten najväčší “oberpenis” už svoje oslávil,.....Richarda bolo 3.4,.!!!!*385**385**385**39**58*