Zdravím draku, jsi rozený diskutér - hračička a když jsem projel Tvé odpovědi, fakt jsem se bavil Tvojí rolí ťunti. Dva měsíce tu máš rozjetou diskusi a určitě se dobře bavíš a jsem zvědavý, kdy ostatní pochopí, že si tady děláš tak trochu legraci, protože kdyby tohle měl doma jakýkoli chlap, myslím, že během dvou měsíců co tady diskutuješ, by našel tisíc variant jak to řešit aby Ty jsi byl spokojený a ona také.Zkus třeba manželce koupit pletení, ona bude plést, ty si půjdeš někam vrznout a oba budete spokojení, přijdeš domů po skvěle prožitých chvílích vášně a ještě budeš mít teplé fusekle. Ona bude řešit hladce a obratce a ty v klidu zasouvat do všech otvorů aniž by jsi dostával výtky za pomalou či rychlou jízdu a cákanec který dopadl tam kam neměl. o))))) Nebo se mrkni na film tankový prapor a vžij do role Dannyo Smiřiskýho, chodil přesně s takovou ženou jakou tady popisuješ a jednoho dne si řekl....číhni na to, děj nebudu prozrazovat. Jako zábava skvělé a budu se těšit na další díly a jestli to své tápaní nebo trápení myslíš doopravdy, tak pak bych zase já hledal chybu spíše u Tebe protože by Ti musel chybět buď mozek nebo koule. Myšleno v žertu s nadsázkou, humorem a bez urážek.o)))))Věrnost v dnešní době spočívá jen v tom, nezapomenout si koupit a nasadit kondom. Nevím jestli mám napsat bohužel nebo bohu dík, to ať si každý zařadí tam, kam se mu to bude hodit. Páčko.
Dík za tvou reakci ale fakt si nedělám prdel,vždycky jsem byl dobrý skokan ale teď se trápím,nikdy mi žádná nedělala co tahle a jsem z toho v pr....
- říká se že in vino veritas.
Možná, až se jednou pořádně ovíní, Ti prozradí pravou příčinu.
A, mimo téma, máš svatou trpělivost. Nebo Tě to baví.
Napiš o tom Tvém sexuálním živoření povídku, rád čtu o cizích neštěstích :o))
Možná, až se jednou pořádně ovíní, Ti prozradí pravou příčinu.
A, mimo téma, máš svatou trpělivost. Nebo Tě to baví.
Napiš o tom Tvém sexuálním živoření povídku, rád čtu o cizích neštěstích :o))
No jednou se ovínila a nic neřešila a šlo to všechno s ní spadlo a bylo to fajn.
lentilka.327 - neprijemna , a stale se ji neco nelibi , penize by chtela ale nic poradnyho nepredvede v sexu , sileny proste
Moc mi to připadá že snad ani nemáš koule.Doslova prodrbat(myšleno promarnit)léta,kdy je aktivita aspoň ještě jakási,čekáním na zázrak,to snad dokáže jen trouba.Tak šťastnou cestu ku vzpomínkám na pracovní úspěchy,jiné asi v domově důchodců mít nebudeš.
Nemůžu se s tím srovnat že bych byl nevěrný ale máš pravdu čas běží rychle .
Ahoj,jsme spolu již 24 let a jde to se sexem u nás dolů kopcem.Můj muž dlouho nevydrží a pokud sama nedám podnět,tak prostě nic.Posledně jsem ho sváděla a začala vedle něho onanovat,on mi jen hladil prsa a vůbec o nic se nepokusil,vždyt jemu se ani nepostavil.Prosím o radu,co mám dělat?Je možné že by měl milenku?
To už spíš má milence ;) Milenky chuť na partnerku jen zvětší.. to je alespoň můj případ. A nebo ho prostě sex nebaví.. třeba má nějakou úžasnou práci, která ho naplňuje mnohem víc než sex ;)
Co to tady řešíte, Když vám žena v sexu nevyhovuje, tak si najděte jinou. V Čechách je 5 milionů žen, z toho 2,5 milionu v zajímavém věku a z toho se dá dobře vybrat.:-)
na rovinu - pokud máte s partnerkami v sexu nějaké problémy, mohu vám s tím pomoci - jsem sice na holky, ale ne na všechny, takže se nebojte, že bych vám partnerku odtáhla - ale probrat to s ní mohu ....
jeeeeeee to znám,ale co chtít po 22 letech společné domácnosti
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Už máš milenku nebo ještě hledáš,já už z mé ženy mám sexuální trauma......
Pořád vzpomínám ná bývalé jak to s nima bylo jednoduché a krásné.....
Pořád vzpomínám ná bývalé jak to s nima bylo jednoduché a krásné.....
Nějaké problémy má někdy asi každý. Zkusil bych si s ní v klidu promluvit, že pokud to chce praktikovat takhle dál, tak to nemá cenu a najdeš si někoho na sex. Nic neriskuješ, takhle to stejně nemůžeš vydržet věčně a pokud o tebe stojí, tak jí dojde, že by tě mohla ztratit a třeba se chytne z nos. No a když ne, tak se to alespoň někam pohne.
Máš pravdu ale je to těžká debata ale asi nic jiného mi nezbyde,vem si že orál nepřipadá u nás v úvahu já nemůžu jazykem ani pod pupík,ze zadu je to pro prasáky,a když už teda na ni ležím tak mám nějaký špatný styl,jako že ji fiurt někde to tlačí nebo proboha proč tak tlačíš nebo proč tak zrychluješ,mo a když si sedne na koníčka tak to jenom proto protože ví že takhle bude brzo konec....no a očem si mám s ní promluvit?úplně s ní vypršel takový ten sexuální zájem....
No včera jsem zkoušel zase najít nějakou atmosféru pro sex,mazal jsem ji záda mastí a přitom byla jen tak v kalhotkách a trochu jsem se na ni přilepil a začlo mne to rajcovat,jenomže pak jsem se dostal odpovědi jestli si prej dělám dobře nebo co to má být...ale bylo po erotičnu...
sory ale je to pipikoko slepice jak se patří
ještě aby si na to neměl právo, když je to kurňa tvoje žena :D opravdu se bavím.. promiň
Nevyznám se v ní pořád něco chce jinak
než já,pořád dělá všechno špatně,a vůbec mne štvou pořád ty komentáře k tomu jsem z toho sexuálně úplně mrtvý takovýž jsem býval kanec a teď řeším základní věci divočiny,ona mi ho nepohladí nedotkne se ho nevykouří,že by třeba si sama klitoris trochu rozvášnila,polohu zkusila jinou prostě nic.Když k tomu má unás dojít je to jak před zkouškama z chemie,místo aby z toho byl požitek je to strašná dřina.
než já,pořád dělá všechno špatně,a vůbec mne štvou pořád ty komentáře k tomu jsem z toho sexuálně úplně mrtvý takovýž jsem býval kanec a teď řeším základní věci divočiny,ona mi ho nepohladí nedotkne se ho nevykouří,že by třeba si sama klitoris trochu rozvášnila,polohu zkusila jinou prostě nic.Když k tomu má unás dojít je to jak před zkouškama z chemie,místo aby z toho byl požitek je to strašná dřina.
hele vážně mi to nedá, prostě se jednou vyspi se ženou, která ti zvedne libido. Čím víc jí budeš ustupovat, tím horší to bude.
Chci jenom říct že můj život pokračuje stejným způsoben a sex u nás úplně vyšuměl hlavně po druhém přírustku kde naše dítě má rok a sex je to poslední u nás....řešení se nenašlo,třeba nedávno jsem jí naznačoval že bychom se mohli pomilovat a přistoupil jsem k ní ze zadu a řekla mi že jsem mašík...že ze zadu je to neslušné....Mám jednu kadeřnici vdanou která to chce a jednou jsem to sní udělal taková nepodařená rychlovka ale hned na druhý den mi volala a čekala co bude dál a jsem utekl a už ji nikdy nezavolal chci to mít doma a bez lží a habaďur.
Ahoj,nemám pro Tebe žádnou radu. Ale chtěl bych Ti říct, že jsme na tom oba dva úplně stejně se vším všudy jak to popisuješ. Takže hlavu vzhůru, takových jako Ty a já bude víc :-)
Jedná moje bývalý měla chuť pořád a to teď velmi oceňuji,myslím si že některé ženy po 40ti letech to zabalí a kašlou na nějaký sex a pak to sebou nese velké následky....Moje žena mne ho nikdy nevykouřila a ani se semnou moc nelíbala
ta bývalá děla vše s chutí a bez řečí
a na to stále myslím a cením si toho...
ta bývalá děla vše s chutí a bez řečí
a na to stále myslím a cením si toho...
Taky vzpomínám na bývalku, která mohla kdykoliv, kdekoliv a oba jsme si to užívali :-)
Njn. to je život.
Našel jsem tady jednu dámu, se kterou jsem párkrát byl za "fin. odměnu". S tou to bylo také super a rázem se cítíš zase dobře. Výsledkem ale je, že o tu ženskou co máš doma pak nemáš vůbec zájem. Já se doma přestal úplně snažit inicializovat sex, protože to je s tou mojí jen trápení. Buď mi řekne "co to jako zkoušíš?", nebo když už dojde až na sex, tak je to tak nezábavné, že už se tomu teď mohu jenom smát. Už vím, že když si chci doopravdy užít, tak musím jít jinam a že fakt existujou ženský, který to taky baví a pro který nejseš divnej.
Njn. to je život.
Našel jsem tady jednu dámu, se kterou jsem párkrát byl za "fin. odměnu". S tou to bylo také super a rázem se cítíš zase dobře. Výsledkem ale je, že o tu ženskou co máš doma pak nemáš vůbec zájem. Já se doma přestal úplně snažit inicializovat sex, protože to je s tou mojí jen trápení. Buď mi řekne "co to jako zkoušíš?", nebo když už dojde až na sex, tak je to tak nezábavné, že už se tomu teď mohu jenom smát. Už vím, že když si chci doopravdy užít, tak musím jít jinam a že fakt existujou ženský, který to taky baví a pro který nejseš divnej.
No včera se rýsovala chvilka ale vycítila že bych chtěl tak raději šla spát,nemá chuť.To jsem to dopracoval.
jsem z toho úplně rozhozený.
jsem z toho úplně rozhozený.
Dík za odpověď,ono je to v takové fázi že by jako chtěla ale pořád není na to kdy,únava málo času atd.ale na vše ostatní si čas udělá...
Problém je ten že to řešíme už skoro od samého začátku vztahu tj.5 let,dostal jsem se do té fáze že už nevím co dělám dobře a co špatně.
Tak dobré by bolo opýtať sa partnerky narovinu čo chce,alebo po čom túži.A ak to sama nevie povedať priamo,tak je to jej problém.Pravdou je že nielen ženy,ale aj chlapi sú náladový.Jeden deň chceme romantiku ,druhý vášen a tretí deň chceme niečo úplne iné...
Dík za odpověď,no pravda je že s tím
bojujeme oba dva,jedna věc je jistá
miluji ji.Začali jsme se o tom spolu
bavit jak by to chtěla a co by chtěla
já jsem se nad tím zamyslel a začal jsem se snažit no jo jenomže výsledek
je ten že furt jí to nemůžu udělat jak
by chtěla buď jí to dělám pomalu,nebo moc rychle nebo jí moc tlačím atd.prostě jsem jak pod tlakem trenéra
kterého nemůžu uspokojit se svým výkonem.
bojujeme oba dva,jedna věc je jistá
miluji ji.Začali jsme se o tom spolu
bavit jak by to chtěla a co by chtěla
já jsem se nad tím zamyslel a začal jsem se snažit no jo jenomže výsledek
je ten že furt jí to nemůžu udělat jak
by chtěla buď jí to dělám pomalu,nebo moc rychle nebo jí moc tlačím atd.prostě jsem jak pod tlakem trenéra
kterého nemůžu uspokojit se svým výkonem.
Tj.pravda u předchozích partnerek jsem tohle nikdy neřešil,jenom nyní,moje předchozí přítelkyně si to se mnou užívala naplno dokonce mi ho bezproblémů
vykouřila a jednou si sama řekla ať jí udělám do zadečku,to byla pro mne jízda,teď máme dvě polohy jednu ona a jednu já orál mi udělala po první a už nikdy.Pořád vzpomínám na tu předchozí známost jaké to s ní bylo,jenomže život s ní byl nanic teď jsem šťastný ve vztahu ale sex je u nás dřina.
Takže jsem z toho trochu zofalý ale
nevím jak to dopadne vím že najít si jinou babu na sex je problém a nikam to nevede.....
vykouřila a jednou si sama řekla ať jí udělám do zadečku,to byla pro mne jízda,teď máme dvě polohy jednu ona a jednu já orál mi udělala po první a už nikdy.Pořád vzpomínám na tu předchozí známost jaké to s ní bylo,jenomže život s ní byl nanic teď jsem šťastný ve vztahu ale sex je u nás dřina.
Takže jsem z toho trochu zofalý ale
nevím jak to dopadne vím že najít si jinou babu na sex je problém a nikam to nevede.....
Je škoda že to nejde samo a hledájí se
pořád nějaké noty,Ve mě se to tak otočilo že když mám mít s mojí ženou
sex tak se vůbec netěším a jsem rád
že už je konec,čím víc u toho dělá
opičky tím víc mne to dusí,představ si
že na ni ležíš a ona začne převracet
oči a začne to komentovat no tj.pro
signál že mi péro spadne a je po všem
hlášky typu-děláš to rychle,teď zase pomalu,teď už zase si měl zrychlit,ježiš marjá,nikdy jsem tohle nemusel řešit a nikdy jsem nesledoval
žádné tyhle stránky a nikdy mi do toho
partnerka nekecala.......možná je to i věkem...
pořád nějaké noty,Ve mě se to tak otočilo že když mám mít s mojí ženou
sex tak se vůbec netěším a jsem rád
že už je konec,čím víc u toho dělá
opičky tím víc mne to dusí,představ si
že na ni ležíš a ona začne převracet
oči a začne to komentovat no tj.pro
signál že mi péro spadne a je po všem
hlášky typu-děláš to rychle,teď zase pomalu,teď už zase si měl zrychlit,ježiš marjá,nikdy jsem tohle nemusel řešit a nikdy jsem nesledoval
žádné tyhle stránky a nikdy mi do toho
partnerka nekecala.......možná je to i věkem...
Ty ji miluješ a neustále hledat nějaké řešení ale co jsem vyčetla bude to pořád stejný nebot problém je v ní a ten že ona Tě nemiluje. Neber to ve zlém.
Kdyby to bylo jen tak jednoduché,stejně si myslím že je chyba v mé ženě,protože
nechápe že čím víc se tím bude probírat tím víc si mě odpudí,vím že je dobré si o všem promluvit,jenomže čím víc to rozebíráme tí je to horší....,začínám
přem
nechápe že čím víc se tím bude probírat tím víc si mě odpudí,vím že je dobré si o všem promluvit,jenomže čím víc to rozebíráme tí je to horší....,začínám
přem
Tady vidím chybu v tom, že komunikace se váže pouze na způsob a možnosti , ale ne na to, jak to udělat, aby sex byl přijatelný pro oba tak, aby byl po celou dobu vzrušivý. Budeme-li považovat za ideální soulož to, že muž je schopen udržet erekci a žena si dokáže jeho erekci a pohyby užívat, pak je nutné se domluvit na takových podnětech na změnu, které budou vyhovovat oběma. Chápu, že povely "teď zrychli" nebo "ježišmarja teď zpomal" tónem rozkazovacím nikomu nepřidají, asi je nejdůležitější podat to tak, aby muž sám a ochotně a rád vykonal to co žena chce. Doporučuji sexuologickou poradnu, masturbaci ženy - pokud je ochotna to před mužem vykonat (pozorně ji pozorujte, hodně Vám to řekne o potřebách ženy)a nebo jí najděte kamarádku, která má pro ego muže pochopení. Žena, která chce od muže kvalitní sex by měla chápat, že povzbuzením jeho libida dosáhne čehokoliv.
To je u části žen normální stav.:-)Krásně to charakterizoval klasik: "ženy něvědí co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou" Řešení je jednoduché, ale nikoliv snadné - výměna partnerky. A najednou budeš dělat všechno správně.:-)

sex bez jiskry
nemůžeme se sladit