Obriezka pomáha pri zdravotných ťažkostiach ako je fimóza. Sám som ju kvôli tomu podstúpil. V čom pomôže je lepšia citlivosť a teda by som povedal že aj možné zkrátenie výdrže. Ale to sa jedná o ten prípad ak si nikdy nemal odhalený žaluď a uzdičku. Uzdička sa pri operácii zvykne upravovať a niektorý ju úplne odstraňujú. Pri úplnom odstránení môže dôjsť k menšiemu znecitliveniu a teda predĺžení výdrže.
Toto sa časom stane aj pri upravenej uzdičke a to zhrubnutím tkaniva na žaludi, ale tam nečakaj zázraky a trvá to aj rok či dva.
Ja som pol roka po a stále je to dosť citlivé čo sa dotyku týka. (modifié)
Toto sa časom stane aj pri upravenej uzdičke a to zhrubnutím tkaniva na žaludi, ale tam nečakaj zázraky a trvá to aj rok či dva.
Ja som pol roka po a stále je to dosť citlivé čo sa dotyku týka. (modifié)
Ak ťa to zaujíma viac tak tu posielam link z ktorého som si niekoľko vecípred zákrokom zisťoval sám. https://www.urology.sk/forum/penis/
Obriezka ti nepomoze na vydrz,to necakaj
Ale áno keď ju ma ako ja dlho ( ja od mala ) tak zalud mierne znecitliví a tým pádom je vydrž dlhšia.
Ty sa radšej vráť do základnej školy, naučiť sa pravopis a písať. Potom sa venuj obriezke a výdrži.
Mám obriezku od mala kvôli zdravotným dôvodom a sex je dlhší. Nakoľko sa žalud trocha znecitlivil. 😉
Ale ak je krátko muž po obriezke tak to je ešte citlivé.
Ale ak je krátko muž po obriezke tak to je ešte citlivé.

Zväčšenie výdrže, obriezka
Zvacsenie vydrze, predist obriezke!