- hm......
- realitou je ze toto forum sa casom transformovalo na forum: "Kto mi vyhoni/vyfajci na co najsmradlavejsom hajzli..."
- a je to chyba gejov? hm... nie. Len vyuzivaju co im admin dovoli.
- ze to tu "prebrali" je jednoznacne chyba admina/moderatora fora.
- ak by sa aj gay temy z fora oddelili alebo vycistili, nemozno ocakavat ze sa sem vratia pary a zeny.....
- ostanu tu iba traja exoti ktory sa nemaju s kym porozpravat.....
- realitou je ze toto forum sa casom transformovalo na forum: "Kto mi vyhoni/vyfajci na co najsmradlavejsom hajzli..."
- a je to chyba gejov? hm... nie. Len vyuzivaju co im admin dovoli.
- ze to tu "prebrali" je jednoznacne chyba admina/moderatora fora.
- ak by sa aj gay temy z fora oddelili alebo vycistili, nemozno ocakavat ze sa sem vratia pary a zeny.....
- ostanu tu iba traja exoti ktory sa nemaju s kym porozpravat.....
Nejako mám pocit že sa o tento web správci veľmi nestarajú. Má, myslím si, oveľa väčší potenciál. Chýbajú mi tu inovácie, vychytavky, lepšia komunikácia, chcenie sa posúvať.. Škoda je to veru 🤷♂️ mohlo by to mať viac úroveň..
A najhorsie je , ze seriozny muz je tu kvoli takimto individuam bez sance. Snazis sa s niekym komunikovat, no neustale (ak vobec niekto odpise) si upodozrievany,ze napr.to foto nie je tvoje, ze som gay, alebo .... proste individua vyplasili serioznost z tohoto portalu.
(modifié)
Je ešte na Slovensku také obchodné centrum alebo parkovisko pri diaľnici a R1 kde ešte nikto nikoho nehľadal na fajku, dieru v hajzli a ďalšie podobné zvratenosti? Celé fórum ste tým zavsivaveli.
Si dobre zabil. Keď si na tejto stránke, nemôžeš byť seriózny muž
Podla seba nesud mna. Daj si do analu co chces, no nechval sa tym, nechaj si to pre seba, alebo sa o tom podel s ludmi ,ktori maju rovnake chutky. Je to vasa vec, ako aj pravo. No to ,ze tvoje chutky mozu byt niekomu neprijemne a ty sa s tym zmierit nevies, je ubohe.
Diskriminačný, totálne netolerantný názor vhodný do katolíckych novín. Buzerantom nevadí "zvrátené" obcovanie heterákov. Ži a nechaj žiť
Vsetkym pohúkaným buzerantom len dobry drevený kôl do riťi! Háveď hnusná.

Amateri
Načo sa zbytočne pýtate?