Nevyholené podpaží u ženy

Vzrušuje to někoho?

Hodně se tu diskutuje o nevyholeném klíně,vzrušuje někoho pohled na chlupaté podpaží?Je mi skoro 50 ,podpaží si nějaký čas neholím a zajímá mne,zda to někoho vzrušuje?.Nestojím o rady,abych si koupila žiletku
mně to vzrušuje hodně, je mi 36
Ženské 40+ jsou s ochlupeným podpažím i pičkou strašně svůdné a vzrušující
pořádné beranice všude, to je ono!
Ahoj, libi se mi to, rad lizu zene podpazi pri milovani a chloupky jsou bonus.
Mě se líbí nevýhodné podpaží. Zarostlá kundička je úžasně sexy 😍🥰😘
Žena má mít právo být ochlupená jak chce a nikdo by jí za o neměl odsuzovat ..Chlupaté žena mi zdá svobodnější .-
Asi bych tomu neříkal svobodnější - jsou vousatí chlapi svobodnější? Prostě ať si každý dělá co chce, stejně jako se nepohoršujete nad zarostlýma bradkama hipsterů, tak ať si holky nechají narůst co se jim líbí - je to jejich věc.
To ne ,ale dost žen se holí jen aby je někdo hloupě neodsuzoval .,mám s tím osobní zkušenost ,.
Ahoj mne to hodně vzrušuje pokud si žena neholí podpaží...Nehol si ho jsi skvělá v dnešní době... (modifié)
Miluju to. Bohužel moje žena je příliš pod vlivem okolního zblblého světa.
Ahoj,diskuze je asi skončena :))),ještě přispěji...mě třeba vzrušují chloupky,úplně všude...ahoj
Ahoj mě se to velmi líbí mám moc rád starší ženy které jsou nevyholené:-)...chci se zeptat zda nemáš taky zájem o zajíčka z prahy protože bych chtěl se někdypomilovat s nevyholenou ženou odepiš díky:-)
Aho, ženy jako Ty se mi strašně líbí. Nevyholené podpaží mne vzrušuje snad ještě víc, než nevyholená kundička. Moc Ti fandím a moc by mne potěšilo, kdybys mohla poslat nebo dát sem na Amatéry nějaké fotky.
https://www.facebook.com/pages /Nevyholen%C3%A9-p%C5%99irozen %C3%AD-je-p%C5%99irozen%C3%A9/ 250668488362902
Taky se hlásím k příznivcům neholení. A neholené podpaží u ženy mě vzrušuje stejně jako neholená kundička - prostě to mám rád a líbí se mi to o to víc, že v dnešní době je to vzácnost.
Je to velmi zrušující, bohužel dnes je takových jako šafránu. Zastánci holení argumentují hygienou. Ale když se nebude mejt, tak bude zapáchat i ta vyholená. Je tu spousta příspěvků od "holičů" ja fůj, ohol to apod. My jsme tolerantnější. Ještě jsem neviděl, že by někdo byl hrubý ve smyslu: to je děs - nech to zarůst!
Pokud se mi žena líbí,je mi jedno,zda má vyholené pohlaví či ne,ale nedovedu si představit,že by manželka neměla vyholené podpaží.Ale samozřejmě je to Tvé rozhodnutí.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ano prosím zůstaň takhle neholená je to krásné a přirozené a kdo píše opak je to jeho věc těch hoátek tu mají dost a dost. Moc ti fandím!!!!!