Malé zamyšlení

Asi trochu trapné

Co si vlastně pánové, případně dámy myslí o ženském přirození ? Sice pouhý kosočtverec ale za celý život jsem nezažil dvě stejné. Tvarově, velikostně, případně chuťově....
Mně se líbí taková, kde nic moc nevyčuhuje, prostě jen čárka a je pořádná :D A je na ní pěkný pohled zezadu a v poloze kdy má holka nohy na břiše. To jestli je úzká nebo není mi je jedno. Chuť nezkoumám. Když mi i voní, tak je to super.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
a jak to poznáš že nemají? jen z fotky?jen podle toho že jsou to starší ženy? nebo že jsou to baculky?nebo dokonce že rodily?navíc,psal jsi že jsi ještě nešukal,tak podle čeho soudíš? (modifié)
ty Kefalín.a jak ty víš že mám ráda velké péra? ty mě znáš za ty 3dny co jsi tu registrovaný?
ono to bude všechno asi trochu jinak že?*3**3*
On je sice podivin, ale pise: ty mas treba rada. Ne ze mas rada. Je to mysleno jako domnenka a uvadi jen priklad. Kazdopadne to tady ted diky nemu zije*3*
je vidět že jsi ženskou ještě neměl*3**3**3*
Asi toho má hodně načteno...prostě takový zkušený teoretik.
Byl by ten seznam k dispozici ?
Mám zájem ho číst 😁
Já, dokud jsem se neocitla tady, jsem si myslela, že to máme všechny ženy mezi nohama stejné. Velký omyl.
To vám s radosti potvrdím. Opravdu nemáte
A ani nezazijes dve stejne. To ze jsi videl jednu, to ti staci na cely zivot :D
Měl jsem jich poměrně hodně, ale s žádnou do nebylo stejně. I když uznávám, že to asi nebylo kundou