Okolí Brna - sex a nahocení

Typy na mista, koukání...

Ahoj, mate nejaka fajn mista kde si okolo Brna uzivat? Mate typy a rady? Kde je to super a kam opravdu nekdo chodi?
Jezdime po okoli i sirsim okoli a radi take dame typy, ale moc radi si poslechneme typy od vas 🙂
Nacapal vas nekdy nekdo? Chceme opravdu zjistit Brno a v okoli cca do 30 km, kde jsou fajn mista a trochu to okoli tady ozivit a vedet kam vyrazit. 🙂
Chystám se přibrzdit u okruhu v Brně. Nějaký pár na čumendu?
Nudapar25
Nudapar25 Inactif il y a 11 jour
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ano, moc rád bych se na vás díval.
Ahoj. Velice rád se na vás podívám. Napište diky.
Ahoj..můžeme se šmírovat někde společně, rád se budu dívat a honit..
Schází se i teď na podzim muži někde venku na společné hrátky?
Ahoj jsme z Brna hodně jezdíme do kohoutovc nad myslivnu bejvalou teď tam něco staví tam se mrda často
Pěkná místa jsou i tady pěkně u rybníku u Pohořelic 48.978020,16.483862
Ahoj tam o vypadá dobře asi si někdy zajedeme
Ahoj, nebude dneska někdo kolem Brna cca 20 hodina?
Pěkné místo je i tady pěkné u dvou rybníku 48.978020,16.483862
Je jezdíme tam šukat s kamarádkou
Ahojte všem, budu někdy během příštího týdne za kamarádkou v Brně a hledáme nějaké místo, kam se to jezdí dělat a měli bychom tam případně diváky. Byl by tu někdo, kdo by dal tipy? Ideálně souřadnice, protože Brno zas tak dobře neznám :)
Doporučuji se podívat na podnik dark cat. Mají i webové stránky
Třeba parkoviště vzadu za Olympii. Rád bych se díval..
To parkoviště máme za rohem ale jak se domluvit
Tam poblíž autobusové točny? ----------
Rad se podívám pokud chcete diváky 😜
Tak nakonec to bude zítra...a hledáme nějaké veřejné místo v Brně, kde se jde zašít, ale bude to trochu risk. Dal by někdo nějaké tipy, prosím? 🙏
Prosím, hoďte někdo... Sportoviště s hodně prázdnýma šatnama, kam se dostaneme? Panelák s mezipatry? Nemocnice, hotel, kde budou nějaké menší málo používané místnůstky...jen moc neznáme Brno... Na oplátku pošlu video nebo dám tip, v kolik přesně tam budeme
Ahoj, kdyby tento týden někdo někam jel tak se rád přijedu podívat. Když tak napište do vzkazu.
Ahoj, nepojede dneska někdo někam do přírody?
Čau, nepojede dneska někdo někam zadovádět kolem Brna?
Taky bych se přidal klidně, pokud se bude něco dít
49.130969,16.709351 dnes po13.00 dovádění u lesíku dojede se podívat žena nebo pár
Teď se budeme procházet nazí a pak možná sex u stohu
Naše oblíbené místo teď opakovačka a laskovani bereme jen ženy nebo páry.
Copak dneska cca 11 hodina dojel by pár nebo žena.
Dojel by nějaký pár nebo žena dnes po 10 cca do 11.30
Teď s manželkou procházka a sukani na našem místě dojede pár žena
S manželkou kolem 13.30 ale opravdu pár nebo žena co dojedou.
S ženou dnes 13.15 do 14.00 procházka a pak sex v přírodě tady 49,1332413, 16,7082437 (modifié)
Zítra s manželkou 9 hodina naše místo, nahoceni a sex. Přidá se žena nebo pár, o samotné může nemame zájem.
Dnes kolem 12 hodiny sex a nahoceni, přidá se k nám žena nebo pár.
Dneska nechtěl by se přidat pár nebo žena po 13 hodině
Když stihne manžel dojet domu tak sae stavíme
Byli jsme a super ucítíte, zopakujeme a děkujeme páru co dorazil
Škoda, že chodíte tak brzo. Rád bych někdy kouknul
Mas tam chybu a zadavam hodnotu minimalne 30 znaku
Nevíte někdo o místě v Hustopečích nebo v okolí? Jedeme tam teď a chtěli bychom soukromí případně s diváky
Zajímavé, tam se jezdíme milovat s milenkou. Náhoda?
Ahoj a kam jdete? Rád bych se přidal
Ahoj dneska jdeme do 4comfort bude tam někdo ?
Ano ještě víc za točnou.........
Poslal bys souřadnice, ať vím, že Ti rozumím :)? Děkuju moc za tip!
Oživil bych téma, kam v Brně a okolí teď v zimně na zapadlé místo v autě?
Já píchal v autě, buď nahoře u medlaneckeho letiště, na Rakovci na pryglu nebo u hradu Veveři ;)
Ahoj, já se byl podívat v sobotu kolem 18 hod na Žuráni a potkal jsme tam 4 auta. Kdo tam byl v tu dobu?
V zimě je právě podle víc míst jak v létě :) třeba v tomhle počasí ani noha takže je klid na vše :)
co růženín lom hady tam by se dalo
Taky samozdřejmě na parkovišti tam je taky klídek :) ale nikde nikdo :/
Ahoj, da se tu poznat nebo najit nejaky pohodovy par, na ktery se podivame a take ukazeme jak si hrajeme? My oba 28, sex v prirode milujeme a radi by jsme zazitek vzruseni..... Nekdo realny kdo se chce opravdu domluvit? :)
Ahoj.... Koukněte na profil a uvidíte.Radi před někým a rádi i koukneme.
Dneska nějaký pár na mohylu míru ?
Že by jsme dojeli z manželkou
49.130969,16.709351 dnes po13.30 dovádění s manželkou, žena nebo pár který by dojel na koukacku
Zítra budeme po 12 hodině, jak písem chceme spíše páry nebo zeny
Posuňte to na zítřek. Budete mít o diváka víc :-)
Bohuzel, radi by jsme, ale takto rychla domluva, to je na nas fakt hodne rychle :)
nepojede si dneska nekam uzit sympatickej par, kt by rad kluka do trojky?
Znojmo a okolí Brna. Po dvanácté hodině.... Někdo na předvánoční odreagování? Nejlépe nějaké hrátky v autě.
Někdo kdo zítra dopoledne by něco podnikl v autě ? V okolí Brna dojedu
Najdeme tu pár případně ženu či dívku? :P Neboj sou tu jen samí kluci - ty bohužel nehledáme... :)
A jaká je vaše představa :). Děkujeme
Brno Žuráň? Někdo na něco ještě dneska? Nejlépe dominantní pár který by se rád předvedl v autě
Ahoj, někdo dneska někde v okolí? Velká Klajdovka? Nebo třeba u přehrady? Já 35 rád něco podniknul
Žuráň? Ještě teď v noci? ……………….
Mohla míru, cesta mezi otnicemi a tesany
Jo jo mohyla tam je to fajn chodíval tam sukavat s přítelkyní
Chodí se k mohyle šukat na parkoviště do auta nebo je tam i nějaké fajn místo v přírodě?
Někdo teď na Žuráň? Jsem tady, kdo se přijede předvést? Mrknout? Černý vůz, stačí přijed a probliknout vystražnýma at víme že jsme tu za stejným úmyslem…..
Ahoj, někdo teď pod hády? Jsem tady stačí přijet a zablikat, černý vůz.
Rád se kouknu nebo předvedu
Zpátky na žuráni, kdo přijede?
49.124698,16.703922 zítra budu tady kolem 14 hodiny chtěla by se nějaká podivat
Tak co? :) Žádný pár co by něco podnikl? :) ... to tu fakt chodíme v okolí Brna do přírody jen my a jeden pár??? :( .... Chceme se seznámit a koukat vzájemně... :)
Někdo si jezdí užívat pravidelně sem (49.2216107, 16.4927564) Tenhle týden 2x a asi si užívají bcs jde to v noci slyšet až na sídliště :)
A nehodí sem ten pár co si tam jezdí užívat ? :P Znám tam dvě super místečka okolo, jezdíme tam občas a kamarádem... lidí okolo Brna si venku užívá hodně, ale nikdo se nám nemumí pořádně ozvat :( přitom nekoušeme .... ale o samotné muže už nestojíme :)
Svudnychlap , pojď do SZ . Tady je to asi zabity .
Nějaký par na hádech co by chtěl být vyrušen? :)
Ahoj teď jsem pod Hády, nekdo s chutí? Nebo dneska večer někde v Brně? Rád bych se díval nejlépe pár. Někde na parkovišti nebo lesní cesta auta vedle sebe?
Někdo teď na žurani? Rad kouknu nebo se predvedu
Brno? Pár nebo žena co se rádi předvádí a koukají? Já 35 jsem teď pod Hády na točně
je ted někdo někde?? jsme na projížďce a někde by jsme se zastavili
Nechystáte se zase někam? Rádi se připojíme. :P
zdravim
ja 45 165 78 jen 16,5cm rad bych striknul pred vama nebo i vic.ozvi te se
Dnes někdo Vaňkovka horní wc odpolko? cca 14-15 hod :P
Jsem sám bohužel. Ale kouknul bych se 😉
Dneska večer někde v Brně? Rád bych se díval nejlépe žena nebo pár. Někde na parkovišti nebo lesní cesta auta vedle sebe?
Je tu par co si to rozdával včera v aute u hustopec ?
Já bych se teď rád kouknul :) máte něco v plánu?
Fakt o samotné kluky nestojíme...jde nám o páry - ani samotnou ženu nyní nehledáme...pouze páry - to jest žena a muž :)
Ještě mám tip na misto. Dolní kounice klášter Porta Coeli. Je tam věž kam vede točité schodiště. Jen to chce trefit dobu kdy se tam necourá moc turistů. Jde to.*243*
Pro ty kdo to tam nezná. Vypálený klášter, kde docházelo k smilstvu a hreřešeni jeptisek v takovém množství, že nepomohlo ani znovu vysvěcení a tak lehl popelem.*329* Kouzelné misto. Krásný fotky se tam dělají. *7*
Ahoj, někdo teď někde? Jsem na žurani, který pár nebo žena taky rada kouká a předvádí se. Já 35 sympaťák
Ahoj v modricich za ptackem v sadu,, uz nekolikrat pozoroval jak tam psry sukaji u auta, 😉
A přes den se podařilo, nebo večer? :)
Rozhledna za Předklášteřím směr Nové Město. Po pravé straně. Dlouhá louka do kopce a nahoře to je. Je tam vidět když někdo přichází. Rozhledny jsou v tomto ideální. *4*
Vím kterou myslíš a tam už jsem několikrát byl:)
Ahoj,
kolem Brna i v Brně znám mnoho zajímavých míst, opuštěné domy a továrny, výhledy, zákoutí i přírodní scenerie. Rád s vámi nafotím album.
*7*
Mám dokonalé misto na focení. Rád bych ti napsal soukromou zprávu, ale nepodarilo se mi odeslat. Pokud budeš chtít napiš.

Mrkl jsem do alba,krásný fotky děláš.
Ještě teď někdo Žuráň? Parkuju tady ale dojedu i jinam
Dnes někdo v hustopecich a okoli do přírody ?
Chodí sem pár, který byl včera okolo 22 hodiny na Panské líše? :) Byla radost na vás koukat - byli jsme asi 50m od vás a dráždili se, nicméně pak přijelo nějaké auto a vy jste se rychle oblékli a utekli, tak kdyby jste se ozvali, rádi by jsme to s vámi napravili... :) Nebo příště na oplátku ukážeme něco my vám... ;)
Ahoj, včera večer cca po 21hod.... ten pár na Panské líše, to jste byli vy? :) Pokud ano, napište mi...bylo zajímavé na vás koukat...krásná prsatá dívka a sympatický obdařený kluk... :) Neměla jsem odvahu jít za vámi blíže, čehož nyní lituji... Když tak napište, vyskytuji se tam často... :P ..... a hladám případně jen fajn páry, možná i nějakou ženu samotnou...muži nepište... :)
Tam je asi dost zivo(Panska licha), vcera sme tam byli s jednou kamoskou, nikoho jsme nevideli, bylo to za ucelem houbareni - a teda obalu od kondomu a kondomu jsme tam nasli asi 10... Chodite tam jeste nekdo? (modifié)
Dneska někdo někde v okolí Brna co hledá diváka nebo by něco podnikl?
Pár nebo žena kteří hledají šmíráka? Při sympatiích třeba více já 35. Ve 19:45 budu V ulici pod hády.
Pod hády nikdo, tak zkusím ještě Žuráň, kdyby někdo chtěl tak stačí zaparkovat Vedle černé Octavie a třeba bliknout rád kouknu rád se ukážu v případě sympatií třeba něco více
Trasa hustopece -Brno . Bude dnes někdo někde v prirode ?
Brnenska prehrada jak se setmí déjou se tam véci. Chodim tam na ryby a kolikrát za mnou prijdou slecny koketuji a ukazuji se no nadhera doporucuji
Kam chodí asi na rybí jaké místo
mezi Rousinovem a Velesivema je super polnacka...minule sme meli i divaky☺️
Přijedu taky kouknout někdy a třeba pohonit
Pokud jste pár, můžete je mít i dnes a nemusíme být jen diváci ;)
jj jsme par, ale zatim to az tak nehrotime :)
Ahoj, ja 34 Fotky v galerii, rad kouknu, právě jsem v lomu hady
Ahoj, ulice Pod Hády? Stará točna? Nějaký par nebo žena co se rádi předvádí nebo koukají? Já 34 celkem sympatak nepřijede někdo? Jsem tady
Ahoj, tak za mě nejlepší nahocení je na přehradě a sexovat se dá v dost blízkém okolí :)
Kde v blízkosti ? V létě jsme nevěděli kam jít s manželkou
Kam chodíte v okoli hustopeč?nějake zajímavé misto
V Hustopečích jsme byli jen asi třikrát v životě, a užívali jsme si tam na dvou místech - Mandloňový sad a rozhledna, je to opravdu úžasné strávit tam noc. A podruhé vedle kaple nějaké :) už nevím jak se jmenovala, ale bylo tam odpočinkové místo, stříška a pod ní dvě lavice a stůl...bylo to super. :)
Jo mandlovi háj super taky jsme si užívali přímo na té rozhledně
Joo, tam jsme par mesicu zpet meli komorni SW vecirek... 2 kluci a 3 holky. Bylo to super, akorat tam byly vedle rozhledny nejake drevene vytvory a tam jsem si rortrhla kalhoty, trci z toho hrebiky 😔😃 Pak po vyruseni omladinou ktera sem sla pit, jsme se premistili do krovi, blize k solarni elektrarne...
Krasny vecer a noc, ale hlavne fakt super mistecko, jezdite tam jeste nekdo?
Tak tam by jsme chtěli přijít my.. :D Nás by jste se asi nezbavili :P ... chodíte ještě někam ven? Kdyžtak nám napište sz, jsme snad všemu otevření. :)
Tak pojďte zítra na přehradu a pak se uvidí co dal :))
Co dnes večer? :) Nějaký pár v okolí Brna se nechystá do přírody? Rádi dojedeme kouknout a také se předvedeme :P
Nechal by se nějaký par dnes nachytat ? Rad bych někoho přistihl a podíval se ;)
Ahoj! Teď mluvíte o Hustopečích - Mandloňový sad, nebo o čem přesně? :) hledam s přítelkyni případně s milenkou nějaká pěkná místa v okolí Brna, kde by nás mohl někdo načapat. Teda ale bez domluvy a nejlépe aby to nebyli policajti nebo rodina s detma. Což se poslední dobou spatne hledá *3*
Někdo dnes v hustopečich a okoli do přírody ?
Někdo dnes někam do přírody na hustopečsku?
My by jsme i někam vyrazili, ale můžeme až v pátek odpoledne a večer :D Jenže když samotný kluk, tak chceme někoho kdo je fajn a je mu pod 30, protože by jsme nechtěli aby se jen koukal *2*
Nebyly jste nikdy u Rakvic prej tam se někdy taky něco deje
Rád bych vás "načapal". Stačí říct kdy a kde
V Brně okolí Myslivny u Kohoutovic nad Pisárkama… na zapadlých parkovištích a bočních cestách se občas něco odehraje a někdy u velké ceny - odbočka na tribunu D, ale tam většinou honiči v autě :)
Napište, rád něco podniknu :))
Jo Myslivnu znám, jednou jsem tam byl s jednou baculkou z Kohoutovic, celkem fajn místo, ale nikde nikdo :D bylo to také v 1 v noci no :D
Ale párkrát jsem v noci i ve dne s ní navštívil oboru Holednou, a tam to stálo za to, sex všude možně, jednou nás i viděl pár - muž by koukal, i něco podnikl, ale jeho žena neměla nápady jako, takže jak nás uviděla i on, vzala jej za ruku a táhla pryč :D A naopak my tam jednou viděli pár v přístřešku u jezírka - ona tam muže vykouřila, ale pak si nás všimli a odešli pryč, což byla škoda, ale zase se uvolnilo místo nám... :)
Myslím že obora je top....... a okolo okruhu - jen samí honiči vždycky - což nezajímá ani mě jako hetero kluka, ani žádnou kámošku koukat na honícího, takže to jsme nikdy nějak neřešili :)

Chodíte také někdo do obory na zvířátka? :P :D
Taky jsem tam párkrát byl. Ale teďka nemám s kým jít bohužel.
Kohoutovice tam taky občas zajedeme taky dobře
Ahoj. Rád se na vás kouknu nebi i něco víc. Napište.
Ahoj, dnes někdo? Žuráň? Ulice Pod Hády - točna? Nebo prigl a okolí. Já 34 sympaťák
No zase tak velký zájem tu o to není, to jsme si mysleli, že večer tu bude 100 příspěvků a že budeme nadšení.... :D
Tak kde jste všichni ? :D A moc párů tady teda také není :/ :D
Joo, co se mužů týče, tak mladého kluka sympatického od pohledu tu člověk asi jen tak nenajde *3*

Jinak děkujeme za typy a určitě se i na něčem domluvíme... *4*
Ahoj. Rád vás poznám. Můžeme vymyslet nějakou společnou akci. Co? Napište.
Ahoj když by jste chtěli něco společně podniknout stačí napsat a určitě se domluvíme
Někdo teď někde v Brně? Jsem na Žuráni, nemá někdo chuť? Já 35 fotky v galerii
Já se pod Hády na točnu, nebo nahoru do lomu klidně přidám, stačí napsat
Tak my chceme přírodu ale asi ne místa, kam chodí úplně každý, tedy jak to sledujeme, tak tam asi jsou to tak vyhlášená místa, že už tam chodí snad jen muži, protože párům se už ani nechce, jak je tam přemužováno *8**385**3*
Škoda že nemůžeme teď jinak by jsme dojeli na Hájek na vecir mohl bys nás nacpat jako
ta rozhledna mně připomněla rozhlednu v Židlochovicích. To stejné, dole stůl a lavice, žena na stole já stál a šukal, koukal se přitom na vzdálenou Pálavu. Dobrý...Vyrušily nás dvě kočenky na kole, ale dokončili jsme to.
Noo, tak to je dobrý typ :D Známe tu ještě rozhlednu u Soběšic vedle Brna :) ... tam je to bomba, šukání a rozhled na celé Brno :) jen tedy tam aby se člověk bál, zda rozhledna nespadne, jelikož při přirážení se houpe snad i s odchylkou půl metru, ale v tu chvíli se zastavit nedá... :D Jednou na nás koukal pár zespoda, ale byla tma nic moc nemohli vidět, jen když viděli co se děje nahoře, neměli odvahu jít tam a šli pryč :D
Jinak domluvené když to je, tak to není ono tím, že to není nečekané, ale zase by to mohlo být o to lepší, že to může velmi příjemně skončit ne? :P
Á, tu rozhlednu znám. Je tam moc hezky :) Že bych se tam někdy po setmění zaběhl podívat? :P
ano, domluvené, myslím s chlapama má tu výhodu, že se o tom ví a oni přinejmenším začnou honit. A i to to jde.
Ahoj, četl jsem vaše příspěvky v diskuzi Okolí Brna - sex a nahocení. Dej vědět, kde a kdy budete a rád se na vás přijdu podívat a budu si ho u toho honit. Martin
To je dobře že jste se nenechali rušit to nás v loni v Třeboni také překvapili 3 starici ale jen koukali a pak šli dal vzruso to ale bylo
když jsou to cizí lidé, kteří nic netuši a nejednou vidí v autě, nebo o auto opřenou ženu, jak souloží, o to je to více vzrušující, než když se to tu domluví. *92*
Tak to my by jsme se i rádi domluvili :P ... ono totiž na pár nikde asi jen tak nenarazíme *362**87**75**74*
Pokud budete chtít, stačí říct kdy a kde *2**92**362**87*
Ahoj no užívat se dá kdekoliv ale nějaké vyhlášené místa tu asi jsou hady, za luzankama plaveckak, mohyla míru, ale rád bych někdy koukl na vás jen jako divák pokud bych mohl
Ahoj trochu to oživím. Kam v zimě autem v okolí Brna?
Někdo dnes Vaňkovka wc? Na horních to dnes bude celkem party
Ahoj, a už jsi někoho viděl i naživo?
Jo jednou starší pár ale to bylo v holaskach na těch rybnikach ale už je to dlouho
Váu, tak tady by nás zajímalo také více.... Jsme milenci a jezdíme si užívat do přírody často. Jednak nás to vzrušuje a líbí se nám to, no a pak také, jelikož není zázemí. *3*
Zajedte si na skály k rozhledně babi lom
Diky za tip, ale uz mame sva klidna mista, kde si nerusene a bez ohlizeni lze uzivat i ve vice lidech. :)
Cette publication a été supprimée.
Cette publication a été supprimée.