Nitra, okolie rieky

💋

Chodievam za účelom fotenia prírody, čítania alebo len kochania v prírode.Odstavim auto a v smere Čakajovce, Jelasany, Ľudovítova okolo rieky.. Krásne miesta. Aj jazierka. Ma vždy napadne co všetko v zákutiach ci priamo pri rieke kde sa môžte zasit alebo ak mate radi voyeur a rozhľad mate široko ďaleko po pustiť uzdu fantázie. Takže dávam otázku. Nájde sa dievča, žena, pár, muž ktorých vzrušuje pohľad na sex ci chcú zažiť niečo pekne... Nepovažujem sa za bi ale predstava spoločného honenia... Rovnako nezáväzné stretko s párom. Pripadne študentka alebo dievča, žena... Môžem ponúknuť aj odmenu.. Ale len ženskému pohlaviu.Ak tak info a foto mám v profile.Poznavacie znamenie... Biela šiltovka. A možno aj časté fotenie rieky... Rád spoznám nepoznané... Sex je predsa super
Nitra bikeri/rki? Road okolo rieky, alebo kopce MTB.
To neznie zle. Chodím pravidelne bike-ovať popri rieke. Napíš mi súkr.správu :)
Niekto zajtra na biku popri rieke? Chlapi, stretnutie o 13:00 pod mostom diaľničného obchvatu v Párovských lúkach (súradnice: 48.32158567187483, 18.051089058691794).
Niekto mladý a zdravý dnes večer pri rieke vo vyčapoch ? Fajka Honka bez reči. Diskrétne.
Rád by som sa s tebou kontaktoval prípadne stretol .chodím tam aj ja . Mám 20 rokov.
Dnes okolo 17 Tri studne... Pridá sa niekto?
Dnes pôjdem na fotenie jazier.... Budem rad ak sa príde hráva slecna😉... Dokonca sa pohravam s myšlienkou spoločného masturbovania s mužom ktoré by som chcel vyskúšať.
Zdravim,dnes po 16:00 niekto pri rieku ? Honka ,fajka ? Prípadne len pozorovať? . Napíš mi spravu ,vieme sa dohodnúť.
Dnes okolo 12hod idem opätovne zabehať... Od pontonoveho mosta k hydrocentrále a k rybárskym jazierka... Ta strana kde sú polia...
Ahoj k takym starym studniam za hydrocentralou co su nechodis?
Nie... Nepoznám to. Už som o tom počul no toto miesto co som písal nemá chybu
Observer777 , napíš mi prosím ťa . 😏
A nepoznaš tri studne veď si od Nitry hm?
Načo zakladas stále ďalšie fóra o Tom istom? Asi keď ti nikto nenapísal na to prvé myslíš že sa to zmení na ďalšom?
Ako ho zruším...ospravedlňujem sa