Služby take pro ženy?

Mají ženy také zájem?

Stale posloucham,ze panove hledaji nahaty uklid,hospodynku s vyhodou,nahatou maserku a pod. Nabidky od zen take vidam ,ale je treba poptavka na takove sluzby i na strane zen?
rofilove fotce aby jste byli spokojené ženy ?A aby vám to dalo pocit že hned nemusí bejt každej chlap na tehle socialni strance uchyl co vas okrade nebo zbije a ukradne vam vse nebo unese a proda. A otazka cislo dve co chcete aby bylo na jeho profilu a na mysli mam uprimne veci jako je pro mne dulezity analni sex ktery na profilu vas žen vzdy vyhledavam tak uplne stejne me zajima co by vam ulehcilo vzajemne poznavani a co vam ulehci praci😂
Já myslím, že bys musel změnit seznamku. Tady je tak 100 žen z celé republiky, který někoho hledají, z toho tak 80 z nich má připravené přísně výběrové řízení, kterým může projít jen superman.
Prostě je tady málo ženských a moc chlapů.
Kez by tu byl bordel peo ženské 😂😂😂😂😂
Tady jsou nabídky všeho druhu. A myslím, že dost oboustranné.
Aby ta inzerce na fóru byla kompletní, tak ještě nabídka hodinový manžel pro něho, hodinová manželka pro ni a dále pak i nabídka bezpohlavních ostatním pohlavím nebo těch, co nedovedou určit čím vlastně jsou, co mezi nohami mají / nemají.
Myslím, že nahý úklid většina dam ve skutečnosti odmítá proto, že submisivní pánové toto nabízející mají špatnou pověst - úklid schválně kazí nebo vyžadují neustálou pozornost ohledně toho, co kde mají dělat, že to pro tu ženu zas taková pomoc není.
Dovedu si ale představit, že zde muž nabídne práci hodinového manžela (ať už nahý nebo ne), kdy se po vzájemné domluvě domluví i na odměně. Určitě je velká část žen, které bydlí samy a s některými věcmi v domácnosti si neví rady - a také jim něco chybí po intimní stránce ;-)
Určitě bych víc ocenila chlapa, co něco umí. Ať už opravit, nainstalovat , postavit atd. než aby mi věšel prádlo, čistil záchod a k tomu ještě nahý, jak nejsem násilnický tip, tak v tomto případě bych ho asi musela seřezat. Nevím, zda na planetě Zemi existuje žena, kterou toto rajcuje. Chlap má být chlap co naseká dříví, opraví třeba postel, vyvenčí čas od času sám od sebe haranty a když by jednou za čas uvařil.... nevím o žádné, která by ho nebrala. Ono to, co rajcuje muže málokdy rajcuje ženu a to , co si muži myslí, že rajcuje ženy se často ani nepřibližuje tomu, co ženy doopravdy rajcuje.
Tady bys hledala hodinového manžela na servisní práce? 🙈 No to teda, hodně štěstí 🤣🤣
To je zajímavý pohled. Takový nahý hodinový manžel by si asi musel napřed nějak vypěstovat rozumnou reputaci slušňáka...
Myslím si že kdyby jakákoliv žena požádala může o nějakou službu tak se o ní ještě poperou 😄
Tak co mi pánové nabídnete? Hanka od HK
Tak úklid bych nedělal. TO mě nebaví a podle toho by to také vypadalo. Ale kdyby chtěla fajn sympaťanda naplnit klimatizaci v autě a ráda se odměnila svou přízní, tak proč ne :-)
Tak nad tím jsem nedávno přemýšlel. Proč kategorie ona nabízí je k prasknutí a on nabízí (pro zeny) nic. Úklid a pod. asi ne to mám strach že si ho někam přivřu, přimáčknu*17* navíc věřím, že víc než na nahého chlapa budou koukat, jestli to uklízí pořádně.*18*
Ale téma dobré. Děkuji (modifié)
Tak ja si myslim,ze kdyz uz by nejaka takovou poptavku mela,jiste by ji slo i o to se podivat,pokecat. A myslim,ze nemusi jit jen o uklid. Je halda zen,ktere maji treba auto a i do servisu jezdi samy. Tak treba nahy servis. Ale prijde mi,ze pokud uz o necem takovem nejaka premyslela,mysli si,ze ten chlap by to delal jen za ucelem sexu. A to tak byt nemusi.
Vynecham tedy masaze,tam je to jasne. Ale treba i ten uklid,udrzba domacnosti a pod..