Nejsem žena, ale dělám to občas taky . Myslím tím, když někam jdu mezi lidi . Člověk má pak takovej pocit ucelenosti a svezesti. Rozhodně to není proto, že bych počítal s tím, že budu do nějaké dámy zasouvat. Prostě něco jako když jdete na pracovní pohovor.
Nikdy nevěř na věrnost žen. Ta neexistuje.
Nějak si nedokážu představit ženu s afrem na podvozku natož u sebe, už tak málo ho vidím já a ještě abych ho schoval do křoví 🤣🤣🤣
Je to o tom pocitu.. cítím se sexy.. a od toho se odvíjí me sebevědomí kdyz někde jsem. Není to o tom nekoho přefiknout nebo být připravena.
Jsi první muž, který věří na 100%, že mu je partnerka věrná :-)
Tak podobnou otazku jsem sve drahe pokladal kdyz se holila pred odchodem do prace ( zdrav sestra ) a odpoved jsem na ni casem dostal sam kdyz prasklo kolik doktoru a zdrav bratru behem nocnich melo moznost zjistit zda je oholena dobre.
V podvedomi jde vzdy o sex Freud mel pravdu….
Já to mám o pocitu. Někdy to bejvá svátek, někam vyrazit, a tohle tak nějak patří k tomu rituálu 'udělat se hezká'. Není to nutně o tom, co kdyby, ale o vnitřním pocitu. Je stará známá pravda, že sebevědomí ženy se odvíjí od toho, jak dobře se cejtí.
Taky se chodí na gyn. prohlídky, do saun, na nuda a tak jak je už napsáno, pro dobrý pocit se cítit dobře.
Mám to stejně. S kámoškama nechodím posedět každej den, tohle je prostě rituál v rámci těšení se na holčičí jízdu. Stejně jako se namaluju a navoním jinak, než když jdu jenom do práce. Neznamená to, že tomu svýmu zahnu, chci se prostě jen cejtit dobře.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
presne jako nepatrna. pro pocit svěžesti ,upravenosti a celkove o dobrém pocitu,aniž by čekaly sex
Co prosim?
Dělají to aby měli ten příjemný pocit že jsou připravený na všechno a kdyby náhodou chtěli pustit někoho do kalhotek aby se nemuseli stydět. Žena ti muže být věrná ale buď rád že ji nevidíš do hlavy. Tvé sebevědomí a tvé jistoty by utržili ránu ze které by jsi se nemusel vzpamatovat.
V tomhle směru bohužel od žen upřímnou odpověď neočekávej, bráni tomu konzervativní postoj ženy k sobě samé, a také fakt že tyhle věci se nedějí ve formě plánovaného záměru ale spíš podvědomé touhy, resp. teoretické možnosti.

Dotaz na ženy především
Dotaz na ženy ohledně holení