Oralne uspokojenie ženy

Lizanie

Tiež to mám veľmi rád ale neviem nájsť babu na to, každá chce len penetráciu. alebo staršieho.
to sa proiadne cudujem, niekey je to lepsie ako osttane
Presne podla hesla, ked sa nieco nepodari vzdy sa viem z toho nejako vylizat *127*
Vždy lížem a cmúľam až po orgazmus, bez toho by to pre mňa nebolo ono 😋. Keď mi sama ešte pridrží hlavu, alebo ma kundičkou prisadne a reguluje si to sama, až vtedy je to najlepšie 🤩👍
To máš pravdu. Ja to strašne rád robím a dokážem aj hodinu v kuse
Suhlasim, dlhe lizanie a prstovanie je vzdy uzasne
Áno je pravda že nie každá to chce ústami, poznal som ženy ktoré to jednoducho pusou nemuseli, pripadne aj keď áno, boli také dni že oral odmietali. Ale možno tiež záleží od toho ako to muž ovláda, do akej miery. Ja keď vidím, že žena nevie fajčiť tak to radšej od nej ani nechcem
Pekné si to napísal,,áno tak to má byť ako je to napísané,,,
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nemylis si tu hladinu alfa s variantom koronavirusu? Lebo si zadrel dost mimo.V hladine alfa by uz bola (v tvojom pripade virtualna zena) vo faze zaspavania.
Mne sa to tiez paci. Niekedy ked vidim, ze bude rychlo, tak naschval uberiem, len aby som si to vychitnaval dlhsie.

Inak, vsetkym partnerkam to robilo dobre, ale jednu co som mal sa tomu vyhybala. Boli sme spolu kratko, tak mozno sa len hambila. Neverim, ze by sa to niektorej vyslovne nepacilo hmm?
GOAMAN
GOAMAN Inactif il y a 5 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
PREŠOV, KOŠICE. Rád spoznám ženu ktorá miluje dlhé lízanie.
Ja mladý 25r, 185cm, 65kg. Neskúsený. Máš záujem aby sa muž venoval len tebe? Rozkročiš sa a sadneš mi na tvár aby som sa nemohol pohnúť, a ja by som ťa musel lízať.