Masáž prostaty, komu se líbí

Zkušenosti?

Kdo má rád masáž prostaty a podělí se zkušenosti?
Mě by zajímaly tipy na nějakého "pomocníka" s opravdu silnými vibracemi. Vyzkoušel jsem už kdeco, ale všechno to byla dýchavičná šudlátka. Máte někdo zkušenost s něčím co má fakt sílu?
Podělím se o své zkušenosti, masáž prostaty si občes dělám sám vybrátorem který má trochu zahnutou špičku průměr asi 2,5 cm, většinou se při tom udělám aniž bych honil, ale ten zážitek mi nepřijde tak silný jako při "normálním" orgasmu. Masáž jsem dělal také jednomu amatérovy, který při tom vytekl a řekl mi že téměř nic necítil, nijak jsem mu při tom nepomáhal. Taková je má zkušenost s masáží prostaty.
Přeju ti hodně štěstí při studiu češtiny. A nebo při dělání debila ze sebe.
Po týdnu bych si to udělal sám ne?
Ahoj mám rád mašaž prostaty žažil jsem jí poprvé u doktora jako mladej, měl jsem pocit že se počůrám nakonec jsem vytekl bez erekce. Jinak jsem zažil při prstění analku kdy jsem se udělal a používám zahnutá dilda na prostatu ukápne mi sememo už při zasouvání, foto dilda v profilu. Ahoj mějte se hezky. (modifié)
Zkoušel sem zatím jen sám.. prstem nic moc ale po zasunutí vibrátoru a dostání se na správný místo top.. z ptáka mě teklo jak z nějaký kundy....
Divný thread. Asi neviditelný bo tu Méďa Béďa nemá ani jeden komentář *5*
Jeden červený - Méďa Béďa je tu, ale anonymně. První komentář bude až tak za pět let *19*
Všichni, kdo si masírujete prostatu, si před akcí děláte klystýr?
Úplný klystýr mi nedělá dobře. Jen se vyprázdním a několikrát vypláchnu malým množstvím vody.
Taky si občas strkám prst do zadku. Nějakou chvilku po vyprázdnění si ve sprše pořádně vymydlím prcku, na prst nanesu krém. Ještě jsem potom na prstu nic nevytáhnul, bez klystýru. A to jsem ze začátku vždycky nedůvěřivě čichal. Ale klystýr může být i zábavný a vzrušující.
Spis kdo ji rad nema... to bude mensi cislo 😅😅
Taky mám masáž rád, většinou se přímo pri ní neudělám, ale orgasmus je po masáži daleko větší a množství je taky větší 🙂 často používám anaeros a nebo skleněný kolík, takovou jakoby zahnutou kapku, ta hezky tlačí na prostatu.
Dělá někdo masáž prostaty na Mladoboleslavsku???
Kam se dá zajít na masáž, nějaké doporučení?
Taky bych rád nějaké doporučení v okolí Ostravy nebo Opavy.
Já si to dělám dildem, cca 4.5 na 23 a pacim ho na prostatu a jdu mnohdy do mdlob. Ale zatím jsem z toho nestrikal. Někdy si říkám, že by to chtělo zkušeného učitele..
Urcite doporucuji, orgac extrémní u kurby prst nebo dva nebo vibrátor někdy mi ho huli a strčí mi tam prst a já jeden svůj nebo mi ho huli a ty prsty si tam dam sám nebo i vibrose
Fakt orgasmus je extrémní mám to moc rad
Projev jak od retarda z páté třídy
Chodím na masáže k profi holce...spíš paní. Moc fajn osůbka, a zeptala se zda to chci....jasan. prstem...dvěma a výsledek pecka. Za mě dobrý.
Ahoj můžeš mi dát kontakt na ni.Dekuji
Já chodil k slecne do OL.. Šikovně prsty a pusinka.. Bohužel se zalaskovala a na všechny už prdi .-((
Taky chodim na masaz prostaty pravidelne. Je to uzasny zazitek a navic i zdravy. Prijde mi ze pri masazi prostaty mnohem vic strika.
Ano říká se to. Je to slast :)
Poraďte jak na to ? Je někde video
Poradil by někdo jak na to?Nejlepe do zprávy
Je pravda, že je to návykové. A to čistě proto, že je to pak úplně jiný orgasmus než při klasické stimulaci penisu. Takže to praktikuji poměrně často ale musí na to být čas a nálada na celkovou očistu.
Jak si to děláš ? Slyšel jsem o tom a je na čase to zkusit
Přesně tak. Já nejraději dlouho honím a pak si masíruju prostatu. Mám tak třeba tři "prostatické" orgasmy za sebou a nakonec si ho vyhoním normálně. To už sotva lezu a všude spousta sperma.. Je to nej!
Je to dobrý a návykový *3* kdo vyzkouší už to chce pořád. *3*
u nás to už jede delší dobu, ale ne zase tak často, když je na to nálada a chuť. Kleknu si na kolena, nastavím zadek, žena jednou rukou mě drží ocas, pomalu "honí" a prstem druhé ruky dráždí prostatu. nezapomenutelný okamžik, *362*
Tak to můžu jen závidět. Navrhl jsem ženě a její odpověď že jsem prase stačila.
Tak můžu pouze masírovat sám
Ahoj jsem na tom se ženou stejně. Zkouším to sám, ale zatím bez popisovaných zážitků. Rozumím ti.
taky to tak děláme, někdy stačí k výstřiku jen masáž prostaty prstem, silný orgasmus!!!
Okrajově jen zmíním masáž prostaty přes močovou trubici tzv. soundingem. Určitě není pro každého, chce to nějaký trénink, víc pro ty co to zajímá v mém blogu.
To miluju no :) Zatím nejvíc se mi osvědčil aneros, který občas prostě jen tak nosím po bytě. A pak kovová anální kulička na tyčce, která je skvělá při cíleném útoku na prostatu. Nikdy jsem jen z tohohle nestříkal, ale orgasmy vždycky stály za to.
Mě přijde aneros malý... Chtělo by to v průměru tak 40mm jinak z toho nic moc nemám..ale máš pravdu už jen ho nosit dělá dobrou službu
Ja bych rad zazil vystrik spojeny s drazdenim prostaty, zkousel jsem se sam drazdit ale vůbec zadny pocit nebo naznak neceho prijemneho. Mate nekdo figl jak na to sam?
Na tom nic není....a to, až tuhle zábavu propojíš s fistem, poznáš úplně jiný level v uspokojení...přijde ti, že musíš okamžitě čůrat a ono pořád nic...
Chce to nešetřit na pomůckách a doplňcích, silnější rukavice hladké gel a u nás vede Durex play a nebo j-lube... Dobrou polohu udělané u nás na kolenou s vystrčeným zadkem ...a pak začnete s jedním prstíkem...
Kdo se do toho chce dát určitě údržba dírky nutná
Ano krása. Zážitky jsou krásné,jen škoda, že se člověk musí dráždit většinou sám.