Wellness výlučne bez plachty

Je niekde velnes kde sa chodí výlučne bez

Wellness naozaj nie je o sexe a tvoja otázka o používaní plachty je trochu mimo. V potiarni si ju dávaš pod seba pokiaľ neide o parnú saunu. Tam je plachta skôr zdrojom prenosu mykóz, takže je lepšie je miesto pod sebou dezinfikovať aspoň silným prúdom vody. Na druhej strane veľa žien chodí do wellnessu sa "predviesť" a pokiaľ je vhodná konštelácia čoskoro sa väčšina predvedie nahá. Vo väčšine prípadov nemá to však nijaký erotický kontext. Potvrdila mi to nedávno aj jedna mladá baba, ktorá sa mi "naservírovala" aby som mal dokonalý výhľad. Neskôr sa spýtala, že či by som si trúfol odhadnúť či má prsia pravé. Zvyšok príbehu si nechám pre seba, aby sa náhodou nespoznala. Ak snívaš i niečom podobnom je lepšie sa dohodnúť na privátnom wellnesse, kde si pravidlá stanovujú iba účastníci: obvykle štyria až šiesti.
Wellness nie je erotický salon. Niektorí muži si to často mýlia. Ak chcete zažiť niečo erotické, tak vyhladajte erotický salon.
Troška čudná otázka nemyslíš? V každom welnes človek dostane plachtu., plachta je súčasťou saunovania. Z hygienických dôvodov si každý normálne zmýšľajúci človek dá plachtu pod seba v saune, alebo na lehátko v oddychovej miestnosti. Bol si vo welnes a ženy asi mali zakryteé plachtou intímne partie ktoré by rád videl. Welnes kde nedávajú plachty nenájdeš. Z hygienických dôvodov ich dávajú všade Ale to či baby chodia holé, alebo zabalené v plachtach je na ich rozhodnutí. To je už naozaj len náhoda. 9 z 10 báb možno budú mať intímne partie zahalené a možno tá jedna bude na ostro. Musíš len hľadať a často chodiť
To vieš niekto berie wellnes ako relax a oddych a niekto tam hľadá radovánky .
Presovcania, viete o nejakom privatnom wellnesse v PO, nieco ako je Minirelax v KE, pre 2-4 ludi? ;)
Čaute V Ruskej novéj vsi sa dá všeličo zážit len treba chcieť ale aj v Poprade aquacity alebo Permone je super.
Ružin hotel Sivec tam sa da a je to celkom v pohode aj bazén tam majú da sa kúpať bez plaviek.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nie, v scuhej saune musi byt bez pardonu. Asi bolo myslene, ze mimo saun sa chodi bez vsetkeho.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
A ktorý hotel respektíve wellnes?
jedine sukromny wellness.. pripadne hotel permon