takychto i-diotov som snad este nevidel :D
tak nějak
Pánové klobouk dolu rřed vaší INTELIGENCÝ nevim co jste si kdy navzájem provedli ale takovou UBOHOST už jsem dlouho neviděl a divím se že už vás tu dávno nikdo neutnul!?!?!?!?!?
Pánové ,kterých se to týká ,že Vás to baví se neustále urážet ,urážet i manželky nebo kohokoliv co s vaší debatou nemá nic společného ,chováte se jako malí spratci a otravujete stím i ostatní ,někdo tu položil otázku a odpovědí mu je tu číst ty vaše debilní urážky,už by jste se mohli začít chovat normálně.
máš plně pravdu on se neměl do mě co navážet a do mé manželky už vůbec
Tak se vrať na začátek diskuse, když nevíš, kdo se začal do koho navážet, blbe.
Malá ukázka toho, jak se chováš ty k ženám, které si tě nevšímají na př. v diskusi -anální sex? Ctuji:
"tedy vy jste idioti to musí být zážitky anální sex po souloži od hoven ty radíš sundat růžici od sprchy pro vypláchnutí střev to nevíš ty krávo pitomá že sebemenší tlak roztrhne a poškodí střevo nenávratně když to neskončí přímo přímo smrtí jak odhadneš u sprchy že tlak vody není silný? když jseš tak blbá a zvrhlá a děláš to tak si to dělěj ale nedoporučuj ostatním" ........Takže jistě sneseš nějakou narážku na tvou starou :-) Tedy- už jsi vojel starý tu tlustou chlupatou prdel, abys věděl o čem tady meleš?
Malá ukázka toho, jak se chováš ty k ženám, které si tě nevšímají na př. v diskusi -anální sex? Ctuji:
"tedy vy jste idioti to musí být zážitky anální sex po souloži od hoven ty radíš sundat růžici od sprchy pro vypláchnutí střev to nevíš ty krávo pitomá že sebemenší tlak roztrhne a poškodí střevo nenávratně když to neskončí přímo přímo smrtí jak odhadneš u sprchy že tlak vody není silný? když jseš tak blbá a zvrhlá a děláš to tak si to dělěj ale nedoporučuj ostatním" ........Takže jistě sneseš nějakou narážku na tvou starou :-) Tedy- už jsi vojel starý tu tlustou chlupatou prdel, abys věděl o čem tady meleš?
tys doopravdy roztomilej debil ta ženská mě vytočila s takovou radou přímo nebezpečnou životu ale čím se provinila má manželka? pouze tím že ty jseš debil .
To je ale nepříjemné, když někdo uráží dámy,co? Myslíš pitomče, že to můžeš jenom ty? Citace tvého duševního výpotku jedné dámě z téma.lízání zadečku:
"tvůj příspěvek přesně ukázal co jste vy análníci zač jak jste hnusní mám dojem že se jedna štětka z E55 dostala k počítači neboj zašukal jsem si ale jako člověk a ne tak jak ty myslíš proto taky máme děti ale ty ty krávo hnusná přes prdel nezabřezneš a o mojí ženu se neotírej jseš ještě nějaká rozjetá díku tomu vašemu buzerantskému pochodu kolik z vás si tam posralo paty udělali jste po pochodu pořádný grupáč po tom vašem způsobu?a počkej až ti to kokon oznámkuje máš tam hrubek"
Přestaň urážet místní dámy, nelez na diskuze, kterým nerozumíš, přestaň tam napadat diskutující, přestaň jim kecat do sexu a nikdo tě nebude postrádat. Pomalu chápajícím imbecilům, jako jsi ty je to zapotřebí stále opakovat. Věřím, že se ti jednou rosvítí v makovici, ale bude to trvat!:-)
"tvůj příspěvek přesně ukázal co jste vy análníci zač jak jste hnusní mám dojem že se jedna štětka z E55 dostala k počítači neboj zašukal jsem si ale jako člověk a ne tak jak ty myslíš proto taky máme děti ale ty ty krávo hnusná přes prdel nezabřezneš a o mojí ženu se neotírej jseš ještě nějaká rozjetá díku tomu vašemu buzerantskému pochodu kolik z vás si tam posralo paty udělali jste po pochodu pořádný grupáč po tom vašem způsobu?a počkej až ti to kokon oznámkuje máš tam hrubek"
Přestaň urážet místní dámy, nelez na diskuze, kterým nerozumíš, přestaň tam napadat diskutující, přestaň jim kecat do sexu a nikdo tě nebude postrádat. Pomalu chápajícím imbecilům, jako jsi ty je to zapotřebí stále opakovat. Věřím, že se ti jednou rosvítí v makovici, ale bude to trvat!:-)
blbečku když jsi napsal A tak musíš napsat taky B .Co napsala ta dotyčná dáma nejdřív mě. A co napsala moje manželka tobě že jí tak urážíš? pro hovna si nevidíš na špičku nosu. Víš jaký je rozdíl mezi tím když vystrčíš do zrcadla prdel nebo se do něj podíváš s tou svou držkou?
Takže se ti v makovici pořád ještě nerosvítilo. Přestaň lidem kecat do toho, jak mají sexovat a vulgarity si schovej pro tu SVOJÍ KRÁVU co s tebou zabřezla.
tobě se rozsvítiloi v prdeli jseš ten největší ubožák nekecám lidem do sexu a jaký je rozdíl mezi tou tvojí držkou a prdelí?skoro žádný obojí hnus akorát ty hovna patří někomu jinému.
Ty jsi tak blbej, že si ani nepamatuješ, co jsi psal v jiných tématech. Takže něco dalšího z tvé bohaté tvorby:
"tazirafa je nějaká divná no co to může být zač když se shodují v názorech s tím debilem 60milan četl jsem komentáře ke galeriím už dříve obou no názory debilů vy dvá co sem lezete chodte si na slovenský internet a naše hezká děvčata nekritizujte kdyby sis tak chtěla uříznout frajtra až si budeš holit tu kundu ty krávo pitomá"
Takže holí si kundu ta tvoje KRÁVA PITOMÁ?
"tazirafa je nějaká divná no co to může být zač když se shodují v názorech s tím debilem 60milan četl jsem komentáře ke galeriím už dříve obou no názory debilů vy dvá co sem lezete chodte si na slovenský internet a naše hezká děvčata nekritizujte kdyby sis tak chtěla uříznout frajtra až si budeš holit tu kundu ty krávo pitomá"
Takže holí si kundu ta tvoje KRÁVA PITOMÁ?
No je vidět žes zaslepený magor kritizuješ mou reakci na vulgaritu jiných nicků a sám jseš vulgární k mé manželce umej si konečně tu držku .
Další z tvé bohaté inteligentní tvorby:
"čtu tady jakého hnusu jste schopni to je jak v tom vtipu při orálním sexu kdy on jí líže píču jí povídá jen si prdni Maruš já to rád čuchám a když to nebude pouze prd tak i rád lížu . Ale ted vážně nedávno po vykonání potřeby neboli po vysrání se mi při utírání konečníku protrhl papír po hygieně konečníku a rukou jsem stále cítil na prstech stolici když mýdlo ani solvina nepomohla byl jsem nucen použít savo čím si myjete vy všichni konečník před vaším oblíbeném lízání prdelí doufám že se mi už papír neprotrhne ale co kdyby?at vím čím si mám umýt ruce a čím si myjete ty smradlavé držky?a čistíte zuby? také savem"
Obdivuhodné znalosti z oblasti análního sexu :-)
"čtu tady jakého hnusu jste schopni to je jak v tom vtipu při orálním sexu kdy on jí líže píču jí povídá jen si prdni Maruš já to rád čuchám a když to nebude pouze prd tak i rád lížu . Ale ted vážně nedávno po vykonání potřeby neboli po vysrání se mi při utírání konečníku protrhl papír po hygieně konečníku a rukou jsem stále cítil na prstech stolici když mýdlo ani solvina nepomohla byl jsem nucen použít savo čím si myjete vy všichni konečník před vaším oblíbeném lízání prdelí doufám že se mi už papír neprotrhne ale co kdyby?at vím čím si mám umýt ruce a čím si myjete ty smradlavé držky?a čistíte zuby? také savem"
Obdivuhodné znalosti z oblasti análního sexu :-)
6ádné zkušenosti z análního sexu nemám je to pouhá představa jak u vás asi vypadá hygiena nabo vůbec neprobíhá jako u tebe to musí být hrůza děs u vás samé vulgárnosti a pod.
Tento tvůj duševní výblitek také stojí za připomenutí:
„a ten prst také olízne po vyndání z konečníku a také ti dá ochutnat jako nanuka no to musí být nádherná slast jdu se vysrat nechcete mi přijít umýt neboli vylízat po vysrání prdel?jste trapní hnusní debilové“
No po tomto se musí jistě každý anální zvrhlík zamyslet, jestli dělá všechno správně :-)
Takové bohaté zkušenosti člověk musí obdivovat a pokud jsou navíc podány takovou hatmatilkou – jednou větou bez háčků a čárek tak si člověk řekne: toto je opravdový duševní gigant!! Čte se to jako detektivka a vzhledem k tomu, jak to podáváš přesvědčivě, zřejmě to se starou provozujete.A oravdu vás to rajcuje?:-)
„a ten prst také olízne po vyndání z konečníku a také ti dá ochutnat jako nanuka no to musí být nádherná slast jdu se vysrat nechcete mi přijít umýt neboli vylízat po vysrání prdel?jste trapní hnusní debilové“
No po tomto se musí jistě každý anální zvrhlík zamyslet, jestli dělá všechno správně :-)
Takové bohaté zkušenosti člověk musí obdivovat a pokud jsou navíc podány takovou hatmatilkou – jednou větou bez háčků a čárek tak si člověk řekne: toto je opravdový duševní gigant!! Čte se to jako detektivka a vzhledem k tomu, jak to podáváš přesvědčivě, zřejmě to se starou provozujete.A oravdu vás to rajcuje?:-)
jseš chudák jak po psychické stránce tak i po sexuální , vůbec neznamená když je vás víc takto postižených ,žeje anální sex přirozený a nepřisuzuj to nám .Párkrát jsi mne vyzval abych se podíval kdo koho oslovil první je vidět že máš ty oči zaslepené hovnama ,podívej se na datum a na svůj příspěvek vůči mému na tému vzrušuje mě anál profesore a ochránče análního hnusu a zvrhlíků
Tvoje tvorba je bohatá a velmi inteligentní:-) Líbí se mi i jaké dáváš úderné pokyny místním nemravům-citace:
„třeba serte vzájemně do huby a toaletní papír taktéž mýdlo s vodou vůbec nepoužívejte a po vykonání potřeby neboli po vysrání si prdele vzájemně olízejte aspon ušetříte“
Chutná vám to se starou :-)
„třeba serte vzájemně do huby a toaletní papír taktéž mýdlo s vodou vůbec nepoužívejte a po vykonání potřeby neboli po vysrání si prdele vzájemně olízejte aspon ušetříte“
Chutná vám to se starou :-)
usoudil jsem že zasloužíš politovat jseš doopravdy chudák
Já vím, že je to stresující, když tě ve tvém spravedlivém boji za jediný správný sex nikdo nepodpoří ,ale nevzdávej to! Třeba z diskuse: vzrusuje ma anal - tam se mi líbí jak jsi kultivovaně usadil odpůrce, cituji:
"má starosti zda moje žena nemá nějaký sajrajt v kundě no je vidět že je to anální krypl ptáka má od hoven a strká ho tej svojí do kundy ta má hovna všude i v hubě protože jí ho bud narve do huby nebo do kundy moje žena má píčalku hezkou čistou a že jí nemá vyholenou proto jí má tak hezkou "
Gratuluji!
"má starosti zda moje žena nemá nějaký sajrajt v kundě no je vidět že je to anální krypl ptáka má od hoven a strká ho tej svojí do kundy ta má hovna všude i v hubě protože jí ho bud narve do huby nebo do kundy moje žena má píčalku hezkou čistou a že jí nemá vyholenou proto jí má tak hezkou "
Gratuluji!
je pravda že mě tady nikdo nepodporuje --protože si nikdo nechce nechat urážet svou rodinu až do pátého kolena nebo svou manželku když vidí cos za krypla vulgárního,chodí mi dost podpory přímo na profil jseš takový ombudsman análního sexu neboli obhájce
Tak už jsi dal ženě přečíst, co tady píšeš za zhovadilosti? Bude na tebe hrdá:-)
A co ty debile?jseš chudák debilům se nemá odporovat tak ti odpovím ,ví o tom že sem píšu ale neví o tvojich odpovědích , jseš hovado píšeš si se mnou a urážíš ji a proč ?protože jseš debil snad se mi podaří zjistit tvou totožnost a jak se říká pro každou svini se vaří voda věřím že i pro tebe a umyj si tu držku at si to pořádně přečteš pro hovna si nevidíš ani na špičku nosu
Na tento tvůj duševní průjem musí být určitě hrdá :-)Nestyď se a dej jí to přečíst. My se s partnerkami nad tvými bláboly dobře bavíme. Vydrž, byla by to škoda přijít o takovou srandu.
no je vidět cos za hovado když se bavíš nad svou vulgaritou
Tak dal jsi jí to přečíst? Jestli je stejně "inteligentní" jako ty, tak jistě ocení tvůj vybraný slovník a zvláště hluboké znalosti z oblasti análního sexu. :-)
Anální profesore a jeho ochránče o naši inteligenci se neboj ,to víš že nekončí u análního sexu hnusný debile
O tvé inteligenci nemám žádné pochyby-tam je to jasné. Třeba tento"příspěvek" -cituji tě:
Jseš takový duševní mrzák meleš furt o černé díře vylízej té svojí tu posranou díru a potom jí ho narvi do pusy hned po vytažení z hoven
Tak z toho inteligence přímo čiší :-)Tak ví tvých představách stará?
Jseš takový duševní mrzák meleš furt o černé díře vylízej té svojí tu posranou díru a potom jí ho narvi do pusy hned po vytažení z hoven
Tak z toho inteligence přímo čiší :-)Tak ví tvých představách stará?
jseš nudný debil napiš také něco o sobě pořád tady cituješ úryvky z mojích příspěvků ,myslím si že si toho plno vymýšlíš nikdy neuvedeš který den a v jakém to bylo,umíš lecos ,jseš profesor análu znáš a umíš vůbec něco jiného než ten hnus -análnísex? podle tvých příspěvků tvá inteligence dosáhla vrcholu a končí análním sexem.
Nablil jsi tady tolik hovadin, že už si ani nepamatuješ co. Ale hledat umíš, ne? Tak se snaž. Také se mi líbílo, jak jsi poučoval děti, že nemají šukat do prdele :-)Ty vyjevené oličeje bych chtěl vidět:-)-citace:
"tam mělo být debila abys ze sebe nedělal: neboj děti byli poučeni v době dospívání o sexu a varováni před análním sexem jako o jedné z nejhorších úchylek a riziku poškození zdraví už jenom to kdo análně sexuje tak není zdráv a má vnoučata zase poučí jejich rodiče tak to chodí a ty jsi poučil své děti okolo sexu?promin nechtěl jsem se tě dotknout ale asi nemáš koho poučovat přes anál ještě žádná žena neotěhotněla"
Je s tebou zábava měj se fajn.
"tam mělo být debila abys ze sebe nedělal: neboj děti byli poučeni v době dospívání o sexu a varováni před análním sexem jako o jedné z nejhorších úchylek a riziku poškození zdraví už jenom to kdo análně sexuje tak není zdráv a má vnoučata zase poučí jejich rodiče tak to chodí a ty jsi poučil své děti okolo sexu?promin nechtěl jsem se tě dotknout ale asi nemáš koho poučovat přes anál ještě žádná žena neotěhotněla"
Je s tebou zábava měj se fajn.
No vidíš blbečku jak máš zkreslené představy o životě,jseš trapný idiot
Hezký! Ty jsi vypotil ve větě konečně jednu čárku:-) Pracuješ na sobě a to se mi líbí.
Debile jseš na vrcholu své inteligence? Ještě něco dodám k té nehodě nicku nic-moc s protrženým toaletákem.Asi chtěl pouze vyjádřit jaký to asi musí být hn us když máš hubu od hoven, když on byl neštastný z prstu.O co ty máš jednoduší a snazší život , když jseš takový prostoduchý jednoduchý člověk , protrhne se ti toaleták (to není záruka že ho vůbec používáš) olízneš jednoduše prst ,žádné starosti s jeho mytím .Nějaká hygiena? na co. Jseš jednoduchej máš snadný jednoduchý život nic pro tebe není problém.Pouze ten pravopis jiných lidí ty čárky a tečky ve větách.
A proč rovnou nepíšeš jako nic-moc, ty komiku. Všichni vědí, že pužíváte stejný hajzpapír.
Příště ti zase něco připomenu z tvé bohaté "inteligentní" tvorby.
Příště ti zase něco připomenu z tvé bohaté "inteligentní" tvorby.
Děkuji ti za povýšení do cechu komiků, možná že si nic-moc kupuje stejnou značku toaletáku mevím, ale rozdíl je v tom že jemu se protrhl a mě ne víš ?debílku ,
Oceňuji tvou upřímnou snahu tu hatmatilku, kterou, kterou oba píšete kultivovat. Dokonce velké písmeno na začátku věty, pokusy o čárky atd... Je vidět, že na tebe mám dobrý vliv. Jen tak dál! :-)
no prosímtě jenom to ne jde mi mráz po zádech z toho že ze mě máš radost nebo že se ti líbím a pod. napiš jak mě nenávidíš profesore pro mne jseš ten největší a nejhorší hnusák
Neumíš opdpovídat okamžitě, dědku pitomej!
je vidět že tvá ostrozrakost je omezena , máš zalepené oči hovnama, založil jsem si nový nick next4444 ,napsal úmyslně příspěvek plný hrubých chyb v tématu šukání přítelkyně ve spánku a ty nic, reakce žádná co je to s tebou?ty máš snížené reakce z toho plynu který vylučují ty hovna, nesmíš si v nich tak libovat.
Také přispěji po dlouhé době ,že sena něj nevyserete na debila(no možná že by to uvítal když si tak v těch hovnech libuje)provokuje , uráží když neodpovíš hned a sám tineodpoví také na ten příspěvek o těch hrubkách
No vidíš jak ti to krásně jde- tentokrát pod všemi tvými nicky:-) Tvá hatmatilka vzdáleně podobná češtině je k poznání na první pohled ty naivní blbe.:-)
ty zasranče smrkáči tak co opravíš mi ty hrubky u toho příspěvku mého nového nicku next444 ?odpovídáš těm kdo se s tebou vůbec nebaví nick kurvy-ne odpovídal mě na tebe sere
Nějak ty tvé "příspěvky" ztrácejí šťávu. Je v nich poslední dobou nějak málo hoven a prdelí. Napiš nám ještě jak sis jako kurvy-ne protrhl ten hajzpapír a smrděl tak, že ses musel mýt savem :-)
Debile máš ten mozek samé hovno ,pleteš komu se protrhl hajzl papír už začínáš psát neůplná slova ,neopravuješ hrubky ,už nevíš co je hrubka a co ne? je vidět že plyn z hovna je toxický , jseš zrůda
No konečně to má tu správnou "šťávu". Vypadá to, že máš neúplný mozek.
Ale to tvoje strácí štávu kdy opravíš ty hrubky tomu mému novému nicku next 444( neříkej že máš tolik rozumu a žes poznal provokaci debile) profesore opakuješ mne ,ty nemáš mozek žádný zalez zahrab se do hoven tam ti je nejlíp a necpi se mezi normální lidi a nekritizuj je nesnaž se je předělat k tomu svému hnusu.
Ty se považuješ za normálního?!! Úsměvné :-)
po přečtení tvojich debilních příspěvků jsem přesvědčen ,že na to mám větší právo než ty
Nefilozofuj a napiš něco šťavnatého o těch hovnech,prdelích atd.. Tvá staší tvorba byla zábavnější. Něco ti najdu.
Nefilozofuji pouze ti připomínám skutečnost cos za debila, filozof a profesor jseš ty ale debility a análu.Kdy opravíš ty hrubky toho nicku next444?
Omlouvat svoji pitomost tím, že někdo jiný je ještě blbější je legrační. Myslíš, že ti na to skočím:-) Napiš tady něco pod tím nickem.
Jak debilní názor, když někdo ukáže na blbost druhého tak kryje svou blbost?takže na tu tvou debilitu nesmím mít svůj názor a kritiku abych neupadl v podezření že kryju svou? Tímto jsi potvrdil co tvrdím už dávno žes debil .
Jen aby ses do toho nezamotal.¨:-)
Odpověd debila velmi strohá který se do toho sám zamotal a už neví kudy kam.
Napiš raději něco o těch hovnech a prdelích, nebo jak sis protrhl ten hajzpapír a smděl jsi tak, že ses musel umýt Savem - bylo to zábavnější.
debile neděláš taky do politiky ? ty se také drží hesla že 100x opakovaná lež se stane pravdou
Začínáš být nudný. Míval jsi lepší chvíle, když si chrlil hovna a prdele.
Zato ty jseš velice zábavný kokone ,udělal jsi to blbě takto tě každý poznal žes to psal ty ony debilní příspěvky ,měl ses zaptat kamaráda dalbycha jak se ruší nick a zakládá nový ,ale tobě je to jedno vid debile že ses takto ztrapnil,
Koukám že se k té opravě hrubek nějak nemá profesor .Možná že je to taky proto že je profesor análu a v případě češtiny je pouze amatér,at je to jak chce je to anální hnusák v tom máš pravdu.Jsem zvědav jestli ti bude věřit že je to tvůj nick nebo ne. Sám nevím čemu mám věřit .
No vidíš jak umíš poslouchat! Tak to neokecávej a odpovídej okamžitě!
ty smrkáči s posranou držkou nechápu proč na to tak chvátáš aby ses dozvěděl cos zač, už to víš dávno
Pokud jde o věc:Od první soulože moc nečekejte - je to trochu zklamání.Důvodem je hlavně to, že po většinou velmi vzrušující předehře, najednou (oba)zkouší jak vlastně na věc, takže když dojde k vlastnímu styku bývá krátký a jakýsi "ulovený".Ale to nic, rychle se to bude zlepšovat.
První zádrhel je špatný odhad polohy pochvy "tam někde dole".Většinou je víc vzadu, než čekáte a uvědomte si, že je prakticky v ose těla, nikoliv skloněná (nečekejte vchod namířený vůči vám, ale pokud jste čelem, tak téměř kolmo).
Pocity na penisu začínají lehčím, nebo těžším pružným odporem proti průniku - což právě záleží na zkušenostech a stupni vzrušení.Pak odpor povolí a najednou není cítit nic.To je právě dané poměrem původního odporu a jeho náhlou ztrátou.
Ona "necitelnost" - ztráta hmatových pocitů vyvolává snahu po nalezení dotykového dáždění - pohybech.Začněte krátkými pohyby, jinak - i díky ztrátě citu - snadno vyjedete ven.Tady může být malý zádrhel, když partnerka očekává další nárůst vzrušení a ono nic a začne se pak nadměrně, nebo protisměrně pohybovat - snadno vyklouznete: Možná bych poradil odolat nutkání k pohybu (ono na něj stejně dojde) a raději masturbujte partnerku.
Pokud už jste partnerku masturboval a pronikl prsty alespoň trochu do pochvy, překvapí vás příčná "hrbolatost".Ta, kupodivu, při průniku penisem cítit není.Zjevně se ale podílí na dalším dráždění penisu při pohybech.
První zádrhel je špatný odhad polohy pochvy "tam někde dole".Většinou je víc vzadu, než čekáte a uvědomte si, že je prakticky v ose těla, nikoliv skloněná (nečekejte vchod namířený vůči vám, ale pokud jste čelem, tak téměř kolmo).
Pocity na penisu začínají lehčím, nebo těžším pružným odporem proti průniku - což právě záleží na zkušenostech a stupni vzrušení.Pak odpor povolí a najednou není cítit nic.To je právě dané poměrem původního odporu a jeho náhlou ztrátou.
Ona "necitelnost" - ztráta hmatových pocitů vyvolává snahu po nalezení dotykového dáždění - pohybech.Začněte krátkými pohyby, jinak - i díky ztrátě citu - snadno vyjedete ven.Tady může být malý zádrhel, když partnerka očekává další nárůst vzrušení a ono nic a začne se pak nadměrně, nebo protisměrně pohybovat - snadno vyklouznete: Možná bych poradil odolat nutkání k pohybu (ono na něj stejně dojde) a raději masturbujte partnerku.
Pokud už jste partnerku masturboval a pronikl prsty alespoň trochu do pochvy, překvapí vás příčná "hrbolatost".Ta, kupodivu, při průniku penisem cítit není.Zjevně se ale podílí na dalším dráždění penisu při pohybech.
Moc Vám děkuji za tuto konečně inteligentní a podrobnou odpověď. Tohle jsem potřeboval vysvětlit a ne to, co tu píší maniaci. Jen bych snad dodal, že je mi tedy podivné, že ty poševní hrbolky jdou cítit prsty, ale penisem ne. Přesto jak píšete, se významně podílejí na vzrušení penisu. Hladká pochva starší ženy po porodech jak jsem někde tady vyčetl, už teda nepůsobí tak skvěle jako u dívky mladé a nerodivší? Díky moc za odpověď.
No myslel jsem to jako radu na úvod.Ono penisem vyhmátnete míň než prstem a také tlačíte víc na jedno místo (než bok penisu).Dále se stopajícím vzrušením a drážděním uvnitř pochvy se vrásy řece jen vyhlazují.A nakonec, a bylo to překvapení i pro doktory, penis po průniku trochu ochabne a je to normální stav.
Po porodu je to trochu jiná kapitola.Tam je potřeba "rozhýbat" svaly pánevního dna.Pokud jde o vrásy skutečně se částečně vyhladí.Často se říká že je potřeba svaly zpevnit, ale svaly jsou svaly, potřebují pohyb, takže jsem zvolil rozhýbat (ono s nadsázkou vzato, kdyby nebyly pevné, tak by plod místo porodu vypadnul a uznejte, že to je pitomost).K rozhýbání se typycky používají kegelovy cviky.
Po porodu je to trochu jiná kapitola.Tam je potřeba "rozhýbat" svaly pánevního dna.Pokud jde o vrásy skutečně se částečně vyhladí.Často se říká že je potřeba svaly zpevnit, ale svaly jsou svaly, potřebují pohyb, takže jsem zvolil rozhýbat (ono s nadsázkou vzato, kdyby nebyly pevné, tak by plod místo porodu vypadnul a uznejte, že to je pitomost).K rozhýbání se typycky používají kegelovy cviky.
Ať blafujete, nebo ne, je to fuk.
Přečte si to třeba někdo, kdo by neměl odvahu ani napsat..a co vidí? Sprostou hádku a rada nikde :-(
Přečte si to třeba někdo, kdo by neměl odvahu ani napsat..a co vidí? Sprostou hádku a rada nikde :-(
Miluji název skoro panic :D, co to je? ;) . Co se týče vaginy, to je velmi různorodé, vždyť penisy mužů jsou taky pomalu každý jiný ;). Také záleží na tom, zda je to mladičká dívka a nebo žena po porodu, starší žena. Zda svoje pánevní a poševní svalstvo cvičí nebo ne. Každopádně je to nesmírně elastický a přitažlivý orgán, takže nejlepší bude, když si najdeš nějaký objekt zkoumání a zjistíš si to sám ;).
Ahoj. Děkuji za příspěvek. Problém je v tom, že mi jdou roky života a při své váhavé povaze se k dívkám ani moc nedokáži přiblížit. Proto prosím o co nejpodrobnější popis, protože jak to vypadá, to už dobře znám z pornostránek. Ale jaké to je na omak nebo při souloži, o tom se mi zdajíčím dál častěji divoké sny. A zbývá m,i zase jenom ruka.Ale od ní to až bolí. Vagína musí být jistě ůžasná. Jeden kámoš mi řekl po svém prvním milování, že je jak bahýnko, strašně jemňoučká. Ale, k čemu ji tedy přirovnat? A ten skoro panic, to jsem napsal proto, že mi ho rukoui jedna dívka hladila. Nic víc. Já ji tam ale nešáhl, zase jsem chyboval. A takový jsem pořád. Ach jo.....
Tak si najdi holku svojí váhové kategorie ;)
další sexuální debil jako kokon nebo dalbych alias korouhevník kteří neví co napsali v jiném tématu ,přečti si cos napsal v tématu dva týdny bez porna a sexu komediante
Koukám dědku pitomej, že máš zase absťák a musíš tady zase někomu nadávat. Roman123... tady samozřejmě píše píčoviny a hraje si na něco, co není, ale nikomu nenadává. Nezapomeň si zase postěžovat, jak jsou tady lidi na tebe vulgární ty blbe s vylízanou makovicí.
Takže aby bylo jasno ,s tou vulgaritou mezi námi jsi začal ty jako první abys ohájil ten hnus--- anální sex, no a vulgaritu dalbycha jsme kritizovali spolu do té doby než jsem si právě dovolil se vyjádřitegativně k análnímu sexu ,což se tě nesmírně dotklo a začal jsi být ke mně vulgární. Srovnej si to ty v tej tvojí makovici, vylízanou blbou jí máš ty a nezapomen si umýt hubu od hoven padají ti z huby jak jsi lízal někomu prdel.A že jsem napsal o Romanovi že je debil , to je lékařská diagnoza urážka by to byla kdyby nepsal takové kraviny ale když píše jednou to a podruhé něco jiného? rada pro tebe:srovnej si to v tej blbej hlavě umej si držku od hoven
Ty hovna! Ty tě rajcujou! :-)Gratuluji k titulu největší pitomec na amatérech.
no nazdar debile ten titul mám pouze od takových debilů zvrhlíků análně sexujících jako jseš ty máš zalepené hovnamai oči nevíš co píšeš,a o tom vulgarismu píšeš ty ten pravý hulvát a dobytek jseš obyčejné prase to se také válí v hovnech
Vytříbená čeština! Bravo, to se hned pozná kultivovaný inteligentní člověk.:-) Jestlipak se také pochlubíš své staré, jak tady diskutuješ. Jestli je stejně "inteligentní" jako ty, tak to určitě ocení. Také by ses tady mohl podpořit i ze svých dalších nicků = nic moc a kurvy-ne, ať se pobavíme.
nazdar ty debile mojí manželku si do té posrané držky neber, a takto nazývali své manželky za dob komunismu pro mne je to manželka je vidět cos za debila ty si té tvojí říkej jak chceš ,konečně jsi mi zase připoměl chyby ale neoznačil prosím označ mi je,a nicky nic-moc i kurvy-ne se tady mám takový dojem vyjádřily v tom smyslu že na takového debila s posranou držkou kašlou no a pokud chceš aby ti to zopakovaly tak je o to požádej vulgární buzerante
Pod nicky nic-moc a kurvy-ne se také vyjadřuješ kultivovaně:-). Už jsme měli možnost si počíst, když jsi pod nimi také něco vyblil. Roztomilé je, když se pod různými nicky navzájem podporuješ. Je to lepší než silvestrovská zábava. Napiš zase něco o hovnech. To je tvoje oblíbené téma a minulém "příspěvku" jsi to opomenul. tytyty!
Tys doopravdy zajímavý drbil ,zapoměl jsi mi opravit chyby nebo jsem už tak dobrý?ale ty tam máš chybu to měl ten tvůj kamarád zase asi průjem když ti nastavil prdel k lízání a mač zalepené i oči. A k tomu tvému neustálenému tvrzení že ty dva nicky jsou moje jseš chudák,to znamená když tady napíše deset uživatelů na tvé hnusné chování stejný názor tak to budu vždy já? takovéhoto tvrzení jseš schopen pouze ty a pár tobě podobných jako třeba tvůj kamarád dalbych
Ty si se mnou tak hezky dopisuješ :-)Tak pochlubil ses tím svojí starý, nebo se za to stydíš? Ani jsem si nevšiml, že by si tady 10 lidí (ani jeden)stěžovalo na mou vulgaritu, ale ty jsi tady za dost velkého exota. To s tím průjmem také není špatné! :-)))Je vidět, že máš léta zkušeností. Rozviň to trochu více - ty hovna jak tečou z huby a tak jak to umíš jenom ty. A nestyď se podpořit jako nic-moc a kurvy-ne. :-)
DEbílku o mou manželku se nestarejví o tom že si to tady pročítám za to se stydět nemusím hlavně že nemám hubu od hoven jako ty , a co ty jak jseš na tom máš nějakou starou lížete si navzájem prdele nebo s takovým kryplem žádná nechce žít (ani bych se nedivil) a jsou ti k dispozici pouze nějací bezdomovci za krabici vína?jseš takový debílek který si myslí že je kdovíjaký hrdina když se pochlubí s tím že líže prdel a nevadí mu když si mu prdne do huby a to dokážou přiznat akorát tací hovada jako jseš ty .
Tak už ho konečně vraž tý svý starý krávě do prdele, ať už konečně víš o čem to je, když tě ty hovna tak rajcujou, že o nich pořád meleš :-D
Tak se zase vyjadřuješ podle svého vulgárně ty kryple sposranou držkou doopravdy kultivovaně co může člověk čekat od takového krypla zbabělého když může zůstat v anonymu, ale koukám že jsem se trefil s těmi bezdomovci podle tvé reakce plné vzteku a vulgarity už víme jak žiješ nevíš kdo je to žena tvůj sexuální život spočívá pouze v nastavené posrané prdeli už abys zdechnul zahltil ses na hovnech
Tak jsem se po dlouhé úvaze rozhodl něšco podotknout k tomu vulgárnímu debilovi nechtěl jsem si kazit pocit z krásné dovolené ale přeci jen mi to nedalo divím že máš výdrž se s ním tak hádat ale s těmi bezdomovci ses asi trefil. Kokone ty debile táhni s dalbychem do Chánova tam se spolu hodíte tam budeš mezi svými
No vidíš dědku, že to jde! Jak roztomile ses podpořil pod svým dalším nickem sexnebi :-)Ale když už si chceš hrát na někoho jiného, tak musíš také změnit styl psaní. To je ale na tvojí inteligenci už moc. Zkus to ještě jako kurvy-ne. třeba ti to půjde lépe.
Vypadá to, že na těch hovnech se brzy zahltíš ty. Klepne tě pepka dědku a kde seženeme takového zábavného šaška? Jen se neostýchej a vraž ho svý starý do té její chlupaté prdele - třeba tomu přijde na chuť a nebude už chtít jinak, jako spousta jiných žen :-)
Ty jseš asi fakt sám takhle vulgární debil byl pouzeještě dalbych ale netvrdil jsem že je to tvůj nick,nejsem sám kdo na tě má stejný názor vystup z anonymity a my tě přesvědčíme že jsme každý jiný zflákáme ti tu držku jeden po druhém třeba vždy v jiný den ale musel bys si jí umýt od těch hoven
Můžeš ten blábol přeložit do češtiny? Ale určitý pokrok v pravopisu tam vidím. Dokonce jsi vypotil jednu čárku.
Debile s držkou odhoven ty dokážěš akorát urážet i ty kteří si s tebou nevyměnili ani slovo a nebo ze sebe děláš ještě většího debila než jseš co na tom nechápeš ?připomínám ti tady to s čím ses tady chlubil: s análním sexem s posranou držkou žemáš nejraděj když ti někdo prdne do huby a pod hnusné praktiky zbožnuješ a když ti chcem zflákat držku za tvé urážky tak neumíš číst umej si držku od hoven a hlavně oči.
Koukám, že začínáš být populární :-)Ty tvé výhrůžky násilím jsou velmi legrační ty dýchavičný chcípáku.
tak vylez z té anonymity koukám že máš nový nick zralý pár kopíruje tvé debilní zprávy
Tvé "příspěvky" nějak začínají ztrácet šťávu. Rozviň tady ještě ty své představy o análním sexu - tom mazání hoven, prdění a tak - prostě jak to umíš jenom ty. Je to velmi "výživné" čtení a věřím, že si to rádi čtou i jiní amatéři a dobře se u toho baví. Zrovna před týdnem mi napsal jeden nick, že se při čtení těch blábolů dusí smíchem. Čest tvé práci!
tak to vidíš debile někdo se dusí smíchem a ty na hovnech poznáš co měl ten dotyčný k obědu? jseš fakt dobrej
To také není špatné!! Já věděl že hovna nebudou chybět.:-) Napiš tady ještě o tom, jak sis onehdá protrhl hajzlpapír a smrděl jsi tak, že ses musel umýt savem. To bylo taky boží!
to s tím toaletákem se stalo nic-moc ale tobě je to jedno ty si furt vedeš svou máš něco zafixovaného v té makovici plnou hoven nebylo by lepší kdybys jí měl vylízanou? co taky i to je jeden znak debility. co ten tvůj nick přezrálý pár jak si předáváte zkušenosti z análního sexu? mě také píší lidi jak tě vždycky vyprovokuji k napsání nějaké kraviny to ti asi lítají hovna od huby všude když se vždycky vztekáš no musí to být zábava tě vidět naživo ale jedině za skleněnou stěnou.
No vidíš jak se dobře znáte s nic-moc. :-) A nerozčiluj se! Praskne ti žilka v makovici.
nevím podle čeho jsi poznal že se tak dobře znám s nic-moc ,ty víš holt vše i to nemožnénech si tu palici vylízat od přezrálého páru a možná že uvidíš situaci v pravém světle ty hovna ti to zkreslují zvrhlíku hnusný
Přezrálý dědku, ty jsi ale neúnavný pitomec :-)
Anální hnuse ses nějak rozčílil ,no a co ty jseš už taky dědkem? máš vnoučata? no nevím přes anální otvor ještě žádná žena neotěhotněla a chlap taky ne takže budeš dědkem akorát věkem, vzevzřením no vy bezdomovci vypadáte daleko starší než jste. A víš kdo má největšího čuráka? Tvá žena (pokud nějakou máš ale pochybuji že ty se umíš na píču podívat a což jí šukat)a nebo tvůj anální partner.A už jsi byl u dalbycha v Chánově ?tam by ti tu prdel asi nastavil každý.
Přezrálý dědku, opakuješ se. Tyhle blbosti už jsi psal před půlrokem v jiné diskusi.
ty ses tady taky kolikrát opakoval, psal jsi jednu a tutéž urážku desetkrát, tohle jsem asi psal dalbychovi ale na tebe to taky pasuje máš ty vnoučata?neodpovídáš na to na co jsem se tě ptal, volá na tebe někdo dědečku? nebo na tebe řve tvůj kamarád dědku abys mu vylízal prdel nebo nastavil tu svou?to asi musí být zážitek tě vidět naživo fůj.
Opakuješ se přezrálý dědku! Píšeš přád ty samé píčoviny.
Copak to že jsi nám už dlouho nenapsal nickem přezrálý pár zapoměl jsi heslo ? no není divu když máš v té makovici hovno máš tam chybu v tom příspěvku od něj
Každý kdo s tebou nesouhlasí přezrálý dědku je tvůj úhlavní nepřítel,co? Ty musíš být v rodině pěkně teroristický buzerant! Tvoje žena je buď úplně blbá, nebo úplně svatá, když s takovým pitomcem dokáže žít. Už jsi jí dal přečíst co tady bliješ za zhovadilosti tou hatmatilkou podobnou češtině?
Ty hnusný análníku co to tady meleš nejdřív tady mou ženu urážíš potom jí obdivuješ že se mnou žije,tys ale debil seš takový duševní chudák nebo mrzák? když se mnou nesouhlasíš tak jseš můj nepřítel .A co jsem já pro tebe když s tebou nesouhlasím? nejlepší přítel? ty bláho ty musíš mít přátel .Ale mě vynech. O mou rodinu se neotírej neurážej je nikdo z nich se s tebou nebaví a vypláchni si tu držku od hoven .
Když vynecháš ty mně, vynechám já tebe přezrálý dědku. Vrať se na začátek diskuse, aby sis osvěžil paměť jak to začalo.
už ti došly vulgární nápady a nadávky?dobře beru tvou nabídku na ukončení této nesmyslné hádky ale za podmínky že se omluvíš mé manželce za vulgární nadávky .A s tím jak vznikla hádka mezi námi? no první hádku jsi způsobil ty tím že jsi mě vulgárně napadl na jiném tému kde jsem kritizoval hnus anální sex a ty ses do mě dal že ses chtěl něco dozvědět o análním sexu a já ti to pokazil a druhá tvá reakce na můj příspěvek v této rubrice já pouze podotkl že Roman lže jako ty nebo dalbych a když mezi námi padly ostrá slova tak padly ale že jsi napadal vulgárně mou manželku tos ten největší zbabělec debil krypl hnus ný lízač prdelí.Já jsem se nechal strhnout tvou vulgaritou ale nic moc mi otevřel očia omluvil jsem se dokážeš to taky? moralisto?
Tak už jsi konečně ošukal svou starou do prdele, abys věděl o čem tady meleš? Ano, nebo ne? :-)
tak to vidíš coc za vulgárního debila s držkou od hoven stačí od tebe požadovat slušné chovámí s omluvou a ty se projevíš přesně jako ten nejhorší vyvrhel společnosti debile ,k urážení tvé ženy se nesnížím stejnak by to bylo o ničem prptože žádnou nemáš která by asi tak žila s takovým hnusem kdy si konečně umyješ tu držku od těch hoven?
Odpovídej jasně! Ano, nebo ne?
debile já mám manželku a ne žádnou starou jak jí tituluješ ještě vulgárněji je vidět cos za krypla kdybys neměl oči zalepené hovnamatak si to můžeš přečíst v mojich příspěvcích z dřívějška, ale psal mi nic moc že se tě mám zeptat prý si necháš říkat profesore a chtěl jsi opravovat jako komisař písemné i ústní zkoušky u maturit ale že smrdíš od hoven a umýt jsi si držku nechtěl tak tě nevzali
Ano, nebo ne!
a největší problém na konkurzu pro tebe byla malá násobilka ,tak velkou už prej ani slyšet nechtěli( no schválně víš kolik je 1x2) a chtěl jsi aby téma na slohové práce byl anální sex jseš fakt geniální debil ( kolik tady mám chyb?)
Nerozumíš otázce,hňupe? Vojel jsi už staré tu chlupatou prdel? Ano, nebo ne?
hnupe s posranou držkou co je ti do toho,zeptej se slušně a ne tou svou vulgaritou a že tě táta radši nevychcal kozám do pití kryple a kolik je 2x1 víš? když nevíš 1x2?
Ano, nebo ne, blbe?
debilní profesore s posranou držkou ty jseš protivný a otravný jak to slepé hovado (moucha) to taky pokud to člověk nezabije tak otravuje tys taky obtížný jak ten hmyz a jseš hovado
Meleš tady blbosti a jsi tak tupej, že neumíš odpovědět na jednoduchou otázku - ano, nebo ne?
ty debile profesore jasně jsem ti napsal že na tvé vulgární otázky neodpovídám ,kdy si konečně umyješ tu posranou držku ?proč si jí odmítáš umýt?
Ano, nebo ne blbe?
Ty hnusný lízači prdelí profesore análního sexu ty sis ještě neumyl ty oči od hoven? nebo neumíš číst ?ted jsem četl na internetu že je u nás nová pohlavní choroba přenášená análním sexem to si to sem přitáhl ty,prý to zužuje střeva a tvoří zácpu ty bouchneš já se těšil že jsi už chcípl když jsi tři dny nepsal a ty sis pouze myl držku od hoven a stejně neumyl
Vojel, nebo ne? Blbe!
anální kryple s posranou držkou tys fakt jak ten obtížný hmyz
Ano, nebo ne, blbe!
umej si tu držku od těch hoven a potom si se mnou dopisuja chtěj něco vědět ale nesmíš si jí mýt po vysrání v záchodové míse ,ale v umyvadle ,no a co jak se ti líbí v Chánově s dalbychem ?
Ano,nebo ne? Blbe!
umyl sis tu držku nebo ne?
Tak vojel si už starý prdel, nebo ne?
umyl sis tu držku od hoven nebo ne?
Tak vojel jsi starý tu tlustou chlupatou prdel?Uleví se ti!
ty vulgární debile urážej si tu svou jestli teda nějakou máš ale asi ne která by s tebou vydržela ,no to by musela strašná kráva a kurva,ale napiš proč si nemeješ tu držku a odmítáš si jí umýt no jseš debil.
Tvoje stará má běžně prdel od hoven, že máš tak legrační představy o análním sexu? Nedivím se, že se ti to proto hnusí. Řekni jí, ať si ji umyje(savem:-)Potom to zkus.
Ty kryple ty si myslíš že je každý takový hovado jako vy? my si prdel myjem narozdíl od vás ty si myslíš že když ten hnus provozuješ ty tak že musí každý? psal tady již hodně dříve nick mám dojem že to byl košický mladík nebo tak nějak o análním sexu že má rád když mu žena prdne do huby při orálu a když zajede jkazykem dovnitř tak že má rád hovno na jazyku ,a tys mu náramně přitakával a že to máš zrovna tak nejraději tak se ted nedurdi když ti připomenu aby sis umyl tu posranou držku ty hnusný debile
Mé partnerky jsou čistotné. Odkud máš ty zkušenosti s hovnama u držky, když o tom pořád meleš?
je vidět že sis tu držku zase neumyl oči máš zalepené odkud to vím že máš držku od hoven ?sám jsi to potvrdil s nickem košický mladík že to máš rád když ti partnerka prdne do huby a když máš jazyk od hoven při orálním sexu
Ty jsi tak blbej dědku, že neumíš ani lhát :-)
blbej jseš ty a máš pravdu že neumím lhát nepotřebuji to na rozdíl od tebe anální hnusáku a ty prdele si myjte a ne lízejte
Tak se o lhaní nepokoušej, blbe :-)
já se o lhaní nepokouším ale ty lžeš totálně kryple s posranou držkou
Koukám imbecilní dědku, žes to nevydržel a ta komunikace se mnou ti schází :-) V jiné diskuzi na téma "anální sex" tě docela výstižně charakterizoval uživatel willli jako omezeného agresivního blba, sexuálně na úrovni puberty. Při čtení tvých duševních výblitků není divu. :-)
je to vidět cos za debila vůbec nechápeě proč si s tebou dopisuji chci zjistit tvou adresu abych ti mohlzflákat držku ,za urážky mé manželky kryple zbabělý s posranou držkou. A proč komunikuješ ty se mnou? profesore análu ,k tomu hnusu mě nepřemluviš
Tvé legrační výhrůžky násilím mě vždycky rozesmějí ty dýchavičný pupkatý uslintaný chcípáku.:-)Proto se těším na tvé reakce. A nerozčiluj se, klepne tě pepka dědku.
nazdar hnusný anální profesore až mi budeš zase psát tak se nesmíš dívat do zrcadla a věrně opisovat co v něm vidíš ty si pleteš už vše umej si tu držku a oči od hoven a zjistíš pravdu žes věrohodně popsal sám sebe už jsi mi dlouho neopravil můj příspěvek od chyb a vystup z té anonymity zbabělče zkurvený
Jsi nevzdělatelný blbec.
to víš ty jseš profesor análu na tebe nemám nemám s ním zkušenosti ani nechci mít vím že je to hnus z lékařských studií které jsou dostupné pro každého aspon drobet vzdělaného člověka značně rizikový druh sexu způsobující zdravotní problémy které se nemusí projevit hned ale po čase určitě, ale jinak jseš debil podej si ruku s dalbychem a co ten tvůj nick přezrálý pár už nám dlouho nic nenapsal ,napiš nám něco dovedeš někdy i pobavit když nepoužíváš tu svou vžitou vulgaritu
Pokud chceš být drobet vzdělaný, tak začni u češtiny, abys jí tady neprznil a anální sex vynech, když o tom víš doslova jenom to hovno.
prosím tě hlavně ty se nepokoušej mio radit jsme s manželkou spokojeni v sexu si rozumíme máme stejný názor na hnusný anální sex.A ty manželku nemáš honíš přítelkyně po ulicinebo v Chánově ale hlavně že jsou čistotné jak jsi psal prdel si umyjou v kaluži nebo ve stoce u silnice zamysli se nad sebou podívej se do zrcadla a zjistíš že většího idiota na světě není krom tebe a toho v zrcadle
Na tvůj sex se starou tady všichni kašlou. Dělejte si to jak libo a nekecej do toho ostatním, zvláště v oblasti, ve které nemáš žádné zkušenosti a víš o tom doslova jenom to hovno.
O tom tady tou hatmatilkou píšeš pořád jenom ty :-D Je vidět, že tě ty hovna opravdu berou a rajcujou. Neostýchej se a vraž svý starý konečně do prdele, aŤ se ti uleví. chichi
no nazdar přezrálý pár je tady nejseš náhodou nick toho debilního kokona ?stejné debilní názory a vulgarita lížete si prdele

Jaká je pro kluka vagína ?
Jak cítíš vagínu při souloži?