Nejen vysoké, i macaté! :)) nemám pravdu?
Vysoke urcite 🙂. A i macate i stihlicke s malyma prsama 🙂. 100 lidi, 100 chuti.
A preju ti, at jsi doma s tou svou spokojeny 👍
A preju ti, at jsi doma s tou svou spokojeny 👍
Tak za mě spíše drobnější. Měl jsem "kamarádku", která měří 193 a fakt jsem tomu nepřišel na chuť. Připadal jsem si zvláštně. A to nemluvím jen o líbání, mazlení ve stoje. Tak nějak celkově ........Ale každý to má jinak
Možná je to prostě tak, že člověk chce to, co nemá :)
Dámy odpustí, ale já měl vždy jen slečny nahoře obdařené a normálně vysoké. To není jako stížnost,
ale možná proto logicky toužím po vysoké ženské s malými ňadry :) I když pořádný kus baby taky nikdy neurazí...
Ale jak píšeš - každý to má jinak a v konečném výsledku jde stejně o úplně jiné věci :)
Dámy odpustí, ale já měl vždy jen slečny nahoře obdařené a normálně vysoké. To není jako stížnost,
ale možná proto logicky toužím po vysoké ženské s malými ňadry :) I když pořádný kus baby taky nikdy neurazí...
Ale jak píšeš - každý to má jinak a v konečném výsledku jde stejně o úplně jiné věci :)
Mám kamarádku, se kterou jsem před lety něco měl, je vysoká přes 2 metry ... byla to zajímavá zkušenost. To bylo furt dej mi pusu, strč mi ho tam, dej mi pusu, strč mi ho tam, dej mi pusu, strč mi ho tam ... no docela jsem se nalítal :)) dobře, ten konec je z nějakýho vtipu, ale s kamarádkou to kdysi skutečně proběhlo ... jinak vzhledem ke své výšce preferuji menší :)
Ty jo - přes dva metry? To už si nedokážu ani představit :) To ses musel fakt naskákat :)
jsou polohy, kde se výškové rozdíly docela mažou :)) na stojáka to sice nebylo, ale lízat ve stoje jsem jí mohl, to zase jo :))

Vysoké ženy jsou sexy
Máte rádi vysoké ženy
máte rádi, vzrušují Vás vysoké ženy?
Nemůžu si stěžovat, člověk nemůže mít vše. A i když jsem zažil hodně věcí po kterých jsem toužil, stále se mi vyhýbaji vysoké ženy :)
Jaké máte zkušenosti? Příběhy?
A co vy ženy? Bojí se Vás pro výšku muži? :) Měnily by jste, nebo jste rády, že vyčníváte? :)
Je to jen téma na odlehčení a pokec.
Mj - měřím 184 cm, takže takový průměr :)