Taky jsem párkrát ošukal švagrovou,ale byla to žena manželčina bráchy. Šukala skvělé,ale hrozně u toho ječela.
A švagr neječel?
To by byl obrovsky WIN!! Dve zenske, ale jen jedna tchyne 🥳🥳
Má svařování je ta středa,že se divím,že ten její na ni vůbec vleze. Amen
Svagrova,omlouvám se za za ten napovídá. Zastřelit ho.
Mám manželku, která se mi moc líbí. Její sestra, moje švagrová je ji hodně podobná, takže se mi líbí i oba. Manžela je v některých ohledech hezčí, ale švagrová je zase neokoukana. Často, když jsme u ní na návštěvě, tak premyslim jak asi vypadá pod šaty? Jaký má tvar prsou, jaké bradavky, je dole přírodní, má pysky, nebo jen sterbinku jako její sestra.....??? Je ale hodně konzervativní, takže v našem případě by asi byl menší problém na straně manželky, než švagrové. Tím netvrdím, že by to manželka nesla lehce, ale sestry mají k sobě dost blízko a myslím si, že by se sice značně nerada, ale přece jen rozdělila, aniž by to narušilo naše manželství.
Hele, jestli máš skvělou švagrovou, tak jdi do ní. A když ti na to tvoje žena přijde, nevadí. Dáš to s ní dohromady, myšleno se švagrovou. A až bude tvojí ženou, budeš mít švagrovou, co ti bude u zadele :-)
A bude si pak moci říkat že má švagrovou kterou kdysi taky mrdal.
Já bych to nechal na tom, ať se ségry domluví. Spíše bych diskusi ve třech vedl směrem.. Snad si nemyslíte, že jsem lepší než švagr.
My jsme se na Silvestra opilí a skončilo to společným sexem se švagrem a švagrovou. Byl to úlet, ale 2x, 3x ročně to opakujeme.
My jsme se na Silvestra opilí a skončilo to společným sexem se švagrem a švagrovou. Byl to úlet, ale 2x, 3x ročně to opakujeme.
Moje žena má dvě sestry a obě jsem osukal už v 16. Starší i ve trojce s mojí a si I lizali kundy
Jenže ty jsi to neměl za odměnu, ale za trest.
Až si bude stěžovat neváhej. Nesukal jsem svagrovou ale mrdal jí a mrdam dal.
No mě se stalo něco podobného. Švagrová se pokusila zaflirtovat skrz její velký prsa. Byl jsem z toho celkem v šoku a nečekal jsem to ale flirt jsem raději neopětoval . Za ten průser by mi to nestálo. ...ale bejt singl Joo to by byla jiná
kdybys byl singl tak bys asi neměl švagrovou
Jako jasný ale víš jak to myslím.
Možnost partnerky jeho lesbický sestry vylučuješ?
(modifié)
Zcela tě chápu, je tam obrovské riziko a o to větší vzrušení.
Ten první mrd bude to nejlepší co jsi zažiil, ale co dál?
Ten první mrd bude to nejlepší co jsi zažiil, ale co dál?
Hmmmm…, a zustane to v rodině. To by člověk neměl podceňovat
Jak píšeš zůstane to v rodině...
To je jednoduche. Řekni ženě, že bys chtěl ojet její sestru. A že klidně ve trojce s ní. Buď si užiješ supr sex se švagrovou nebo fajn rozvod
Kterej by asi stejně následoval, kdyby ses s ní vyspal nebo to alespoň zkusil manželce za zady...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Švagr a 90 % zdejšího osazenstva 😁

Švagrováá
Ošukal někdo švagrovou ?