Ano je to velmi příjemné a vzrušující.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Lízání análu je nejvíc TOP!!
Miluju když jí nejdřív párkrát přelíznu jako pejsek a po chvilce ho široce roztáhnu až se z toho pěkně otevře a vrazim do něj jazyk tak hluboko jak jen to jde… je to naprosto úžasný, když v něm můžu rejdit jazykem a zhluboka jí tu prdel vylízat!! 🥵🥵🥵🥵
Miluju když jí nejdřív párkrát přelíznu jako pejsek a po chvilce ho široce roztáhnu až se z toho pěkně otevře a vrazim do něj jazyk tak hluboko jak jen to jde… je to naprosto úžasný, když v něm můžu rejdit jazykem a zhluboka jí tu prdel vylízat!! 🥵🥵🥵🥵
Naprostý souhlas :) já osobně se nemůžu pak nabažit lízání znožnuju jezdit jazyke přes análek na kundičku zpět a ta šťáva .. wau prostě to miluju a dívky určitě taky :)
lízání análku miluju....v kombinaci s poštěváčkem je to nejvíc....
To je úplně nejvíc 😁 plus vzít obě naráz 👍
Na lízání fakt ujíždím, možná i víc než na sexu. Kdysi jsem ženě při lízání přejel náhodou přes análek a to bylo něco.... nechala si ho lízat a opravdu hodně si to užívala. Od té doby se sama nastavuje a já to miluju. Nebo když mám chuť jí svádět, přitisknu jí k sobě, začnu jí líbat, stisknu tu její prdelku tak, abych jí zadeček co nejvíc roztáhnul a je moje ;-)
Lízání análku hezky dlouho a hluboce je top, hygiena na prvním místě samozřejmě.
Partnerka byla taky spokojená :))
Škoda, že nemám štěstí na ženy, které to mají rády. Doma mi není dopřáno ani lízání kundičky, natož zadečku. Kdyby se tady náhodou našla žena z Ostravska, která to má opačně a její muž nechce lízat, můžeme spolu něco vymyslet :)
Kdo kundu nelíže,ten patří za mříže.a u análu tuplem
Je to příjemné oboustranně, většinou to ale chvíli trvá, než k tomu sexuální vztah dozraje, je to o vzájemné otevřenosti partnerů. Moje bývalá partnerka to milovala a praktikovali jsme to v podstatě už od ranné fáze vztahu. Současná se zatím stydí a dovolí to jen občas po lahví vína😁, ale snad se dočkám a bude to častěji😁
Z lizani analu moje kolegyně teče jako vodovod... je to pro ni prý živočišné a mega předehra.
Samozřejmě že líbí .nám oboum.je to naprosto přirozená věc která k pořádnýmu prcání patří .u nás ani jeden netrpí předsudky,mindráky , zábranami a podobnými nesmysli ,aby nás to omezovalo v prožitku .
Jak kdyby nemohli říct nechce se mi 🙄😁
Rad lizu pipinku i zadecek,je to slast
My wife u toho vrní jako kotě. A její rozkoš je i mou rozkoší.super záležitost 

Měl jsem jen jednu takovou. Lékařku. Ta taky vrněla blahem a jemně sténala. Bohužel se u toho vždycky udělala a pak už neměla chuť na pokračování. Takže jsme se rozešli, protože jsem většinou nestačil zasunout.
Já to miluju. :) Podle mě se to líbí spoustě ženám, ale co tak vím od kamarádek, tak mají potom strach, že po nich bude vyžadován anální sex :)
Ahoj Jarda celkem je chápu já to dělám rád kamarádce pěkně ji ho lizu strcim i prst. Vše je o domluvě ona taky chvíli nechtěla anální sex já na ní netlacil řekla si pak sama
_Rosie_ mě by stačilo ti ho jen lízat,máš ho krásný 
(modifié)
Já doslova VYŽADUJU strkat buchtě jazyk do zadku pri každém sexu 😋
Hnus je to
lízat se má frnda hotovo....
Jsi ignorant. Lizat se ma obojí, postevacek i anal.
A ještě zmrzka a na nanuk na špejli
Ano lizeme a pri prejeti dirky krasne jihne…
Vítej zpátky :) .
Rekni kamoskam, ze se musi naucit rikat partnerovi NE na analni sex, kdyz ho nechteji a naopak si musi umet rict, co chteji. Jinak jsou jen cekajici, co se stane a snad se jim to bude libit. Pokud partner nerespektuje jejich NE, tak hodne zvazit, zda za to ten partner stoji. Za me NE
Vůbec se nedivím, že to máš ráda :-)) Je to skvost si s tou zadní dírkou pěkně jazykem pohrát...

Lízání dámského análku?
líbí se vám, když vám někdo líže zadeček?