Co s trojkou a co po trojke :)

Rady, skusenosti, podelite sa ?

Je tu vela tem, kde sa rozobera sex v trojke, vacsinou s kladnymi vysledkami. Najde sa tu vsak aj niekto, komu sex v trojke rozbil/narusil vztah ? A hlavne ma zaujima, ak si najdete (ako sme nasli my) kamarata na trojku, ako casto s nim komunikujete spolocne ? Komunikuje s nim vasa zena aj bez vasho vedomia ? My sme trojku skusili prvy krat, mal som velmi zmiesane pocity, myslel som, ze zena bude viac vystresovana ako ja, ale bolo to naopak. Pisete si s kamaratom do trojky aj mimo dohadovania sex stretnutia, o beznych veciach ? Budem vdacny za kazdu odpoved, pripomienku, postreh. Dik
U nás je trojka já a dvě ženy. Ženu vzrušuje když soulozim s jinou ženou a pak když soulozim s ní a ona muze si hrát přitom se ženou jejími kozama a kundou. Máme 3 přítelkyně na trojku. Ony mají vsechny rady například stereo kouření. Po trojce jre žena dále chtiva tvrdě bez zabran souložit a souložit.
Pochybuju, ze bys hledal jak mas napsane v profilu babu, kdybys mel jednu doma a dalsi tri do trojky. 😀😀
uU nás to funguje tak, že si zavoláme jen když se máme setkat. Jinak nějaké volání jeden druhému považujeme za ztrátu času, protože to nemá žádný význam. Pokud se někdo chce vykecat, ať jde na zpověď do kostela. My nechceme do trojky chlapa na vyvolávání, ale na sex. Zašukáš, ahoj a zase příště. *92**362*
Krásně napsané , nekecat o ničem a pořádně mrdat , po mrdu hajdy domů 😜👍
😜
Za mě trojka jepecka ať už plus žena nebo muž. Já hetero. Že začátku jsme problém měli., protože jsem z druhou ženou komunikoval sám. Byl to kamem úrazu. Pak jsme si stanovili že s holkou komunikuje holka, a s klukem jen já a teď vše v poho
A komunikujete len ohladne dalsieho stretka alebo pisete aj o beznych veciach ? Pride mi zbytocne si pisat o “hovadinach”.. a teraz neviem, ci sa len zena namotala a potrebuje s nim komunikovat, slebo je to zo slusnosti
Většina žen ráda souloží s více muži najednou, jen to nepřiznají a pak to muže manžela překvapit.
ano, znam to z vlastních zkušeností
Dik, ale pytal som sa na nieco uplne ine.
La publication a été effacée par l'utilisateur.