Za mě to je úplně bez problému, co se týká po operaci, není to nic hrozného, jen mírný otok a čekat než vypadají stehy. Na sex pro obě strany mnohem lepší, než s predkozkou, jak hygiena, tak vzhled
Jako malý 6ti letý jsem byl u dětské Mudr a ta zjistila, že mám fimózu. Měl jsem jít na kontrulu za měsíc. Protože jsem v tu dobu objevil prostředek k uspokojení, začal jsem si dělat dobře. Zasunul jsem si úzkou hadičku přes předkožku k žaludu, předkožkou ji obepnul a do hadičky začal foukat. Jak vzduch odcházel kolem předkožky a ta se třepotala, tak jsem dosáhl vyvrcholení-orgasmu. Napřed suchého, ale pak se dostavil klasický výron semene. Dnes nedovedu odhadnout, kdy jsem začal ejakulovat, ale tímto způsobem jsem masturboval dříve než klasickým honěním. No a pak to přišlo. Najednou jsem zjistil, že mě de přetáhnout předkoža. Měl jsem jako malý kluk strach, že mi objevující se žalud vypadne, ale nakonec jsem přetáhl a začal honit. Nenechávejte se zbytečně obřezat. Honění a soulož s předkožkou jsou nepřekonatelný zážitek.
Hele, ale na fotkách ve tvé galerii žádnou fimózu (zúžení předkožky) nevidím, ty si chceš nechat udělat obřízku, aniž bys ji potřeboval?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Já se zase nedivím, proč se ptá zde. Podle mě je to proto, že doktor (v mém případě doktorka) mu nemůže popsat osobní pocity jak to cítí před, v průběhu a po obřízce.
V mém případě doktorka nemá šanci mi z osobní zkušenosti popsat takovou věc. Ale zdejší uživatelé mají osobní zkušenosti, které si mi ostatní, kteří o obřízce uvažujeme, rádi přečteme, protože není nad osobní zkušenost.
Já osobně zvažuji jen částečnou obřízku, ale stále nejsem pevně rozhodnut. Proto si rád přečtu zkušenosti těch, co ji mají, co je k tomu vedlo, ale hlavně průběh a případné změny po ní.
V mém případě doktorka nemá šanci mi z osobní zkušenosti popsat takovou věc. Ale zdejší uživatelé mají osobní zkušenosti, které si mi ostatní, kteří o obřízce uvažujeme, rádi přečteme, protože není nad osobní zkušenost.
Já osobně zvažuji jen částečnou obřízku, ale stále nejsem pevně rozhodnut. Proto si rád přečtu zkušenosti těch, co ji mají, co je k tomu vedlo, ale hlavně průběh a případné změny po ní.
Jen tak, pro pořádek, stačí prodělat přes léto pár zánětů předkožkového vaku (což lze i při dobré hygieně, protože vyšší cukr v krvi se projeví i vyšší koncentrací v moči, vyšší cukr ovlivňuje i imunitní systém, takže přemnožení kvasinek rodu Candida není problém) a jízdenky na předkožce dokážou onu předkožku zúžit. Toť poznatky z mé praxe.
Jizvičky mělo být
Protože lékaři verzus naše zdravotnictví neposkytuje informace jak se operace přesně provádí, zajímá mě doba léčení popřípadě kdy po operaci budu zase funkční 🙂 a tak dále. Chtěl jsem jen vědět co a jak protože zde kluci byli na obřízce. Uznej že se nebudu ptát na FB třeba 🙂 Hezký večer a děkuju za odpovědi. Patrick
Ahoj.
Cca 4 roky zpět. Zákrok ve fakultní nemocnici Ostrava. Tři dny hospitalizace. Bolesti minimální. Stehy asi za týden pryč. Funkční cca za 14 dní.
Cca 4 roky zpět. Zákrok ve fakultní nemocnici Ostrava. Tři dny hospitalizace. Bolesti minimální. Stehy asi za týden pryč. Funkční cca za 14 dní.
3 dny hospitalizace? Já šel ráno na zákrok a odpoledne jsem byl doma. Nemocnice u svaté Anny Brno.
Patriku, fimoza, nebo-li španělský límec, je zúžení předkožky se špatným nebo nemožným stažením přes žalud, či její vrácení zpět. A ano, náprava je možná obřízkou. Nevím co na tom mění ta cukrovka, krom rizika horšího hojení, ale to se týká starších ročníků. Buď v klidu, docela hodně milionů kluků má dnes obřízku a je to rychlá a nenáročná operace a nevím o žádné komplikaci. Opatrně s honěním. Nespěchej. První dny tě to ani nenapadne.
Já zase naopak bych fimózu chtěl je to teď moderní, nepřetáhnout a nosit kapucínka, nevíš jak toho docílit ??
Věř mi , že by jsi to nechtěl :)
No to je jasný že ne v podstatě si tady z toho dělám prdel, předkožku vůbec nepoužívám a mám jí trvale za žaludem takže i kdybych šel na obřízku vůbec by mě to nevadilo….jsem zvyklí mít žaluda venku x let.
Jen mě spíš zaráží to kolik je tu fimózáků a ještě si to sem fotí a chlubí se tím “ proto říkám že je to moderní jako z prdele že jo “
Jen mě spíš zaráží to kolik je tu fimózáků a ještě si to sem fotí a chlubí se tím “ proto říkám že je to moderní jako z prdele že jo “
Moc děkuju za cenné informace. Děkuju Patrick

Fimóza (obřízka kvůli cukrovce
Fimóza (obřízka kvůli cukrovce)
Docela se bojím jít na zákrok tak by jsem byl rád jestli mi někdo napíše co a jak. Děkuju mooc Patrick