Masturbác ženy a páry

Ženská a spoločná masturbácia

Bolo by zaujímavé vytvoriť skupinu páry a viacmenej ženy na spoločné masturbovanie Má niekto nejaké otázky prípadne návrh.
V Bratislave istého času jeden pár organizoval verejnú masturbáciiu pre všetkých - sólo ženy, pary, muži. Akcia mala veľký ohlas, organizovali to pravidelne každý mesiac, len koli korone skončili. V iný deň bola zase masturbácia pre páry a sólo ženy, ale aj čisto mužska kde ženy nemali prístup.
Som tam bol 2x a pohodička, uvolnená atmosféra, dokonca live sex show bola. Snáď to obnovia, keď bude lepšia situácia.
Zdravim, chcem sa spítať aká bola účasť na tej spoločnej masturbácii, myslím pomer muži ženy.
1 pár súložil, ostatní sa pozerali, takže 1 žena a asi 8 mužov...ale už to zrušili definitívne tieto akcie
Tuším že raz bol aj nejaký párik . Inak naozaj tak 6-8 mužov. Postupne každý kto sa nehanbil prišiel k nej a rukou ho urobila do výstreku.. vystriekal sa a odišiel a prišiel ďalší a tak postupne rukou pomohla do výstreku všetkym... áno bohužiaľ už skončili stým
Pravdepodobne ten pár už netvorí pár a rozišli sa. Jeho videli na Zlatých pieskoch ale sám bol bez nej
Ahojte, rad pridem, mam rad nahotu
Super tak len začať niečo už konečne aj na strednom Slovensku a hlavne aby to nebolo len o mužoch
Prišla taká myšlienka niečo nové a vzrušujúce vytvoriť a dúfam že sa to podarí a presne je treba dať ľuďom na vyber a to napr. len ženy potom páry a nakoniec kto chce ten by prišiel sa takto odreagovať .
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nemala by si odvahu masturbovať pred viacerými ľuďmi? Presne ako ja. Preto s manželom skúšame nájsť pár a skúsiť to len vo štvorici. To by som možno ľahšie zvládla...
A cez webku by bol problém? To je tiež súkromné. A vidieť takú krásnu ženu by bolo úžasné *174*
Keď je dobrá atmosféra určite sa to dá a je to len o Tom to vyskúšať
Moj navrh je, aby ste taku skupinu vytvorili.
Ja by som sa pridal ak to bude realne