Jak najit ideální vagínu?

Jak najít ideální vagínu?

Přijde mi, že to není v podstatě možné. S většinou žen musí muž hrát ty tanečky kolem a pak zjistí za pár týdnů až si navzájem ukáží přirození že se mu ta vagína nelíbí nebo požaduje větší penis apod.
Když se však zeptá muž rovnou, málokterá žena mu rovnou napíše jaký požaduje penis a jakou jí má.

Jak jste našli ideální vagínu vy?
Tyvl si tu dej fotku ideální vagíny a že takovouhle hledáš.*385* Na tebe budou stát fronty ženských.*23*
Jak? Normálně, jako každej, kdo nemyslí ptákem.

Nehledal jsem vagínu, hledal jsem její majitelku. Zasunout se dá do každé vaginy, ale sedneš si s málo kterou její majitelkou.
Tady jde ale o to k čemu to celé seznamování a sednutí je, když se nesejdeme v postely respektive s přirozením? Mě tedy přijde lepší vědět jestli to má cenu hned, než řešit korespondence, konverzace, schůzky atd.
Tak jasně, tvoje schopnosti komunikovat a konvertovat evidentně na žádnou nestačí. Naštěstí je takový jeden druh ženských, kterým takový nedostatek nevadí. Ale asi je blbý, že aby sis je udržel, musíš jim dávat větší kapesné, než je tvoje výplata
Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak mas pravdu, ale tal to proste je, ze dopredu nevis. A to si vem, ze dopredu nevis i ty dulezite veci a ne tvar vaginy... Seznamovani neni jak vybirat si nabytek v katalogu IKEA. Ta hra ma urcity pravidla a vetsina lidi podle nich hraje (vedome nebo nevedome), takze ti nezbyva, nez ji hrat taky

No a kdyz to nevezmu kolem a kolem, tak s timto nastavenim hodnot je to uplne jedno. I kdybys nasel tu dokonalou vaginu, tak pochybuji, ze bys ji ziskal nebo udrzel. Ale treba ses takhle mimo jen ve sve hlave a navenek se to tolik neprojevuje.

A s nadsázkou, zeny to maji lehci, ty dostavaji dickpicky aniz by si o to rekly, tak se preorientuj a budes to mit jak ten katalog
Asi jediná cesta bude stát se gynekologem.
Jestli hledas vaginu, porid si umelou...
Já hledám primárně ženu, ale vím že některé ženy respektive vaginý mají rády třeba velké čokoládové ohony. Takže může být jinak fajn, ale nepůjde to.

Stejně tak některé ženy mají vaginy (kromě zmíněných výše), které mi přijdou asexuální. Možná po tmě, ale nevím..
"...ženy respektive vaginy..."

Pěkně vole, pěkně. Takhle tím panicem zůstaneš nafurt, pokud ti to splývá do jednoho.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tak koukám že jste vůbec nepochopili oč tu běží. Autor hledá ženu která si ho sama přiveze k sobě připraví nějaké pohoštění udělá v posteli úplně vše na co jen pomyslí. Po sexu ho nechá prospat, pak ho odveze kam bude potřebovat. Dá mu do kapsy cigára a litr. Jak píše žádná dlouhá korespondence žádné schůzky aby ho to případně nestálo ani korunu. Je mi jasné že už teď nestíháš vybrat si, a nemáš kam dávat dary. A teď vážně. Neznám tě a nerad někoho urážím ale ty jsi debil. Prosím debila za prominutí že jsem ho urazil
... no a po tom, co jeho šukatelstvo odejde, si dotyčná může hrdě říct "jsem dokonalá kunda"
Opakovaný troll přestává být trollem... To budeš takové vlákno zakládat pravidelně?
Asi každý den, dokud mi nepřijde CV + fotografie s mnou preferovaným typem vaginy...

Pak až začnu pátrat po tom jestli má kromě ideální vagíny i mozek...
Dej vedet, az ti budou chodit ty nabidky.
Já si myslím, že tohle není úplně blbé téma. Jsou Horňáci a dolnaci. Horňáci to mají celkem jednoduché, protože hned vidí do čeho jdu, ano podprsenka udělá své, ale kdo má trénované oko pozná... Dolňáci do poslední chvíle netuší co je čeká a většinou si musí chvíli počkat než se k tomu dostanou.
A teď situace: seznámím se, rozumíme si, jdeme spolu do postele a pak zjistím, že to celé ztroskotá na její vagíně, říct jí to nemůžu, protože jí nechci ranit, tak zbaběle vycouvám.
Výsledek? Ztratím čas, cítím se provinile a ublížím tím fajn holce.
Ty a tobě podobní si kupte silikonové panny s dokonalýma vagínama a kozama. Živou ženskou si nezasloužíte.
Já si zasloužím přesně takovou ženu, která si zaslouží mě.
Jestli ty nevybíráš podle vzhledu mimo jiné, tak seš jen obyčejný pokrytec.
Jako vybírat si auto podle tvaru řadící páky...
Ne,* fakt si nevybírám ženu podle toho,jak to vypadá mezi jejíma nohama a trvám na tom co jsem napsal.*23*
Nechápu, jak to může ztroskotat na vagině. Je to přece jenom dobře promazaná díra, obalená svaly. A ty se dají stáhnout, uvolnit, trénovat,... Můžeš to nějak objasnit?
Pokud vagínu vnímáš tak jak jsi to popsal, tak ti to asi vysvětlit nedokážu. Pro tebe je to jen orgán jako třeba prst, nebo oko, ale pro mě je to něco magického, co mě přitahuje, vzrušuje. Každá má jinou chuť, vůní, vzhled a pokud mě nesedí, tak si prostě sex nežiju a ten hraje ve vztahu významnou roli. Zrovna tak se někomu líbí brunetky a někomu blondýny a taky můžu říct jsou to jen vlasy.

"Promiň, jsi vážně skvělá, chytrá, zábavná, atraktivní sportovkyně, s výborným společenským postavením a šukáš jak bohyně. Ale bohužel máš větší pysky, než bych si představoval a ten tvar taky není tak elipsovitý. Takže to budeme muset ukončit"
Pro někoho vagína důležitá je, pro někoho ne.
Někdo potřebuje sex 3x týdně a někdo vůbec, ale pokud má vztah fungovat, musí být obě strany spokojený.
Jeden můj známý si stěžuje, že s ním žena po dítěti už nechce spát, když jsem se ho ptal v čem je problém, tak mi odpověděl, že jí to bolí a není jí to příjemné, vydržela to prej jen kvůli tomu, že chtěla dítě a teď už nemá důvod.
Piča přece není důležitá, tak co řeší, že? Zkrátka už nebude šukat a je po problému.
Ano, případ který popisuješ nijak nesouvisí s tématem. Dost pochybuju, že dané ženě nebyl sex příjemný a musela se do něj nutit, protože její vagína neměla tak geometricky přesný tvar, nebo z ní nevycházela správně aromatická vůně. Toto téma řeší pouze estetickou atraktivitu pohlavního orgánu. Každá vagína je jiná a nijak, ale absolutně nijak nesouvisí s tím, jaké pocity při sexu žena zažívá.
Souvisí to s tématem, kdyby se totiž o tu její piču více zajímal před tím než spolu začali žít a měli spolu rodinu, tak by teď nebyl nešťastný.
Zajímavé je, že když žena napíše: hledám muže s větším M, tak je to v pořádku, ale pokud má muž nějaký požadavek na dámské přirození, tak se tady setká s takovou kritikou.
To že chci takovou ženu, která mě bude vyhovovat po všech stránkách je opravdu něco tak nemorálního, nebo opovržení hodno?
No, ze zeny maji pozadavky a mohou si vybirat je normalni jen kvuli nabidce a poptávce. Navic je to normalni vlastne jen tady a dalsim faktorem je, ze muzum to tolik nevadi. U zen to tak neni a v realite uz vubec ne

Mit pozadavky (vlastne jakekoliv obecne) na partnera je taky normalni, ale chtit tento pozadavek vedet z kraje bohuzel normalni neni. Proste takhle to nefunguje. Jo, klidne se muze stat, ze pak zjisti, ze pres jeho pozadavek na vaginu partnerky nejede vlak a diky tomu mu to nikdy nevyjde. Tezko ale muze ocekavat, ze mu to zeny prozradi dopredu. Vybirani ala katalog zatim nebude.
Pořád ti z té logiky vypadává fakt, že vizuální vzhled té, jak říkáš "její piče" nehraje ani tu nejmenší roli v přístupu k sexu, prožitku, chtíči, potřebách, vnímání stimulace, atd atd... U muže velikost přirození jasně definuje prostor, který je penis schopný svým objemem obsáhnout a tedy dráždit. Naopak tvar, vůně ani zbarvení ženské vagíny nemá žádný praktický význam při sexuální aktivitě.

Nebo si jako vážně myslíš, že kdyby jí na prvním rande roztáhl nohy, řekl že má moc velké pysky a odešel domů, tak by byl celý jeho život zachráněn?
Důležitý je zdraví obecně, vaginy i jiných částí těla. Pokud má bolesti nebo jiný problémy a nekomunikuje o tom, tak za to fakt nemůže její rozkrok.

Hlava rozhoduje, jestli pude na gyndu a bude ty bolesti řešit. Hlava rozhoduje, jestli se bude přemáhat, nebo ne a odmítne sex. Hlava rozhoduje, jestli mu o problému řekne dopředu, nebo ne... Spíš to vypadá, že se zajímal hlavně o rozkrok a ignoroval zbytek.
Co s chuti a vůně týká, tak tam je to hlavně o feromonech a ty vnímáš i když je oblečená. Pokud ti takhle sedne a je zdravá, sedne ti na 95% i chuť a vůně. A protože si neobjednávám společnice na netu ani nešukám cokoliv, co se v hospodě ožere a roztáhne nohy, tenhle problém jsem fakt ještě neřešil.

A navíc, obojí se mění - podle stravy, podle cyklu,... Já vím, že třeba nedávám kuřačky, protože jsou moc hořký, ale abych si všiml čvaňháka, na to jí nemusím očuchávat rozkrok. A pokud je zrovna ten den chuťově mimo, tak mám ruce, ptáka a zásobu hraček, takže se pro jednou lízačka vynechá a užiju si to příště. No stress. *4*

A protože vaginu obklopují svaly, co se dají trénovat jak na fist, tak i na sevření (Kegelovy cviky), ani její velikost nikdy nerozhodovala a bylo to o domluvě, jestli a co s ní budeme dělat. Ale to už zase nejsme u toho, že by rozhodovala vagina, ale u mozku. A za tím se do kalhotek při seznamování fakt neleze.

A ještě jedna důležitá věc, vagina je fakt jenom ta díra. To okolí (pysky,...) se nazývá vulva, tam už si dokážu nějaký estetický hledisko představit, ale u sliznice uvnitř těla? *23*

Prostě pochvu jako kritérium výběru stálé partnerky pochopit nedokážu ani podle přirovnání ke kozám nebo vlasům.
🤣🤣🤣 to me vzdycky strasne pobaví ,kdyz si tu chlap hraje na gynekologa a profíka na vagíny.
To s tim fistem,me pobavilo nejvic.
Ano svaly se mozna daji trénovat ,ale poševní vchod je neco uplne jineho.
Tam jde o VROZENÉ postavení pánevních kostí.takze pysky muzes trénovat jak chces,pokud je zena úzká v pánvi,fist neni mozny!
Vim to z vlastní zkusenosti.vejdou se do me max.3prsty,a to jeste hodne bolí.taky z toho duvodu jsem mela docela tezky porod
Takze prosiiiim 🙏 nedelej ze sebe odborníka přes zenske telo,je to fakt trapné
Ne každý zvládne všechno a tělo má svoje limity. Ale chceš snad říct, že ta, které to kosti dovolí, do sebe dostane pěst bez tréninku a bolesti na první pokus?

A pokud se blížíš k limitu, kdy už to znamená i omezení fyziologický, tak asi nejsi ideální kandidát na to, abys podle sebe poměřovala ostatní. Hadí žena asi taky netvrdí, že je normální šukat s nohou za krkem (to je zase druhý extrém)...
Ty mas ňáký problem s psanym textem? Prosim te,uz se radsi nevyjádřiuj.dík
Ty mluvis o voze a on o koze.

On mluvi o svalech a ty o kostech. Jasny, ze kazdy (tady kazda) neni kvuli svym prirozenym limitum (tady kosti) schopen vseho, ale pokud mluvime o zene, ktera je jen stahla, tak to treninkem dokazes. Na tohle narazel tim treninkem
Ja mluvim hlavne o tom ze nejde o trénink ale o postavení kosti. Vy jste slepí oba dva?? Pmk pise o tom ze se da vagina vytrenovat na fist.a to je nesmysl pokud ji nepusti kosti.uz chapes??
Pmk nic takového netvrdi, to ty zrejme jen nerozumis psanemu textu. To, ze nejde vytrenovat fist, pokud to ji nepusti kosti nikdo nepopira a dokonce i PMK ti to dovysvetlil v dalsim prispevku. Proto rikam, ze ty mluvis o voze a on o koze. Oba tvrdite to stejny, ale ty si myslis, ze ne
Tak naposled :pmk tvrdí ze se da vagina vytrenovat. (Kosti zmínil az po mej) ja tvrdím ze ne.co nechapes??
Nechápe to, že ve vagině jsou kosti. Já to taky nechápu. Dokonce ani anatomický atlas to nechápe.
Tak tedy jeste jednou: Co nechapes ty, kdyz on tvrdi, ze ta, ktera je toho skrze postaveni kosti schopna (to je podninka, kterou pmk neignoruje), tak tato zena je toho treninkem schopna. Nikde netvrdi, ze kosti zmizi. Dokonce ti napsal doplnujici reakci, pac ti to asi nedoslo z toho prvniho prispevku

Ty mas fakt dost 🙈
Nikde netvrdím ze fist nepotřebuje trénink .to je snad kazdemu jasne ,ze to chce čas a pripravu ne? Jen tvrdím ze ne kazda je schopna to zvládnout .bré ráááno (modifié)
Víš co? Ono je to jako s hrou na hudební nástroj. Někomu to jde díky talentu snadno, někdo musí vynaložit víc úsilí. A někdo neslyší rozdíl mezi tóny, tak to nedá vůbec. A není to rukama...
Presne tak. Kdo nechápe to ze ne kazda zvladne fist,s tim se nema cenu bavit
Tak jinak. Jako děcko jsem zkoušel hrát pinec. Ale blbě vidím a i po půl roce jsem nebyl schopný zvýšit pravděpodobnost , že trefím míček, nad 15%. Prostě moje tělo narazilo na omezení a nedalo se nic moc dělat. Ale nikdy bych kvůli tomu netvrdil, že svaly na ruce se dají vytrénovat jenom na silový sporty a ne na rychlost s pálkou.

Btw, ty z toho musíš mít pěkný mindrák... (modifié)
*3* mindrák z čeho,že jsem úzká? bože můj...
A ono neni kazdemu jasne, ze treninkem neni mysleno, ze oponenes kosti ci jine limity? To je snad taky zrejme a neni potreba to psat. Coz je presne to, co pmk udelal.

No je to tak. Dopredu nevis, co kupujes a proste to tak je. Vetsina lidi ma nastesti jine zasadni hodnoty, nez tvar a velikost prirozeni, ale ano, muze se stat, ze si nesednete v sexu a castecnym duvodem muzou byt byt i fyzicke proporce. Nicmene mit to jako rozhodujici kriterium, pres ktere nejede vlak je pro vetsinu lidi usmevne.
Tak to je neuvěřitelné téma :-). Doví jakou mám vlastně vaginu já?!
No podle galerky na tvem profilu mas vaginu moc peknou.
Dík :-) To si snad ani nezasloužím. Třeba máš špatný odhad! :-)

Proč bych se nudil, stejně jako ženy chtějí nějaký penis, proč bych nemohl požadovat nějakou vaginu?
a co budeš mít z ideální vagíny když majitelka bude blbá jak troky a hnusná jak prdel?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
piču s ideální vagínou,tomu říkám splněný sen*3*
Tak ti nevím, ale nějak jsem si vzpomněl na jednu hádanku, co si dávali spolužáci v osmé třídě...

"Co je to ženská? Zbytečný obal na díru"
Jojo to okolí ní už není důležité.*1*
Já vím o co tazateli jde. Jde mu o to, aby byla "pička kompetna", ale to si musíš sám rozhodnout jaký tip preferuješ od kompaktní až po nekonečnou bažinu. Nikdo ti do hlavy nevidí jakou vlastně hledáš.
Ptá se Pepíček tatínka: "Tatí, jak vypadá ženský přirození před sexem?"
Tatínek se zasní: "Jako voňavá růžička, prostě krásně."
"A tatí, jak vypadá po sexu?"
"No jak bych ti to... Viděl jsi někdy pittbula žrát majonézu?"

Takže asi tak... Všechno je relativní.
Já bych použil pojem kompatibilní...

Ono je to dost složité, ale jde o komplexní téma od velikosti, tvaru, vůně, stylizace (ne/ochlupená) atd.

Celé to totiž není o tom že má člověk jen sex (zasun), stejně tak je mnoho dalších fyzických či psychických parametrů, když někteří zminují vztah.

Takže je to o nějakých fyzických parametrech od přirození až po celkové odhalené tělo a pak o těch dalších milionech faktorech. Problém je, že člověk řeší prvotně těch milion faktorů a tanečků kolem, ale v konečném důsledku to stojí právě na tom. Proč si tedy nenalejt čistého vína a celé to neotočit.

Ono to totiž funguje tak že je někdo debil, ale sex je s nïm super, ale někdo je inteligentní a sex s ním stojí za hovno.

Proto bych rád vycházel z 10 vagín a která žena není jen vagína, než se probíjet stovkama těch milionů faktorů a dostat se ve výsledku k té špatné...



O vaginách koluje tolik mýtů, až to hezký není. Třeba vagina dentata byla zajímavá urban legend. Nebo že se do každé vejde koňský povoz i s kočím, pro je potřeba mít ho co největšího. Ale že by vagina měla psychiku, to jsem do dneška neslyšel.

Nezpochybňuju fyzickou přitažlivost, jenom furt nevím, jak může být na prvním místě vzhled dutýho svalu pokrytýho sliznicí, který stejně ani normálně není vidět.
Teda Ty jsi nějaký vědátor *3*. To jsem ráda, že jsem Tě tady objevila - Show Must Go On *3**3**3*
Co je těžkýho na jednoduchý otázce? Zakladatel chce lízat hezkou frndu. Pro každýho je to " hezký " něco jinýho.... Zbytek debaty až na pár komentů zbytečnej. A co je nepochopitelnýho na jeho pohledu? Většina ženských profilů má napsano: s malým M se neozývejte.... Bez galérky nepište. Atd. A on má kupovat zajíce v pytli? Jasně, nejhezčí frnda na světě neznamená the best sex nebo vztah na celej život. Časem zjistí, že v něčem bude muset udělat kompromis,protoženikdo nejsme dokonalej. (modifié)
Musí se od začátku jednat na rovinu, moje žena ví co chce a její vagína je pro mě ideální a záleží při sexu i na technice ne jen na velikosti..
Cette publication a été supprimée.
Tak půl roku a stále jsem neuzavřel výběrové řízení. Foto + CV a motivační dopis můžete stále zasílat do SZ....
Výběrové řízení přidej do dědického řízení, aby mohl někdo... Koho určiš, pokračovat.