Jak konkurovat větším penisům?

Jak konkurovat větším penisům?

Někdy se zminuje psychika a technika tj. být vnímavější a jen mechanicky nenarážet. Nicméně to podle mého pro muže včetně mě není dostačující. Dlouho jsem přemýšlel na procházkách v lese a rčením:"Když je malej, strč ho do úlu a zabouhej". Což je nesmysl, ale když už jsem byl v té přírodě došlo mi, že žiju v 21.století kde je to "příroda vs technika"

Pár žen mi řeklo, že na vibrátor nemá žádný přírodní penis, ale nejsou tam ty věci kolem. A tak mě napadlo následující - existují prý návleky na penis akorát tedy nevím jak řešit vibrace, chtělo by to asi nějaký minimotor umístěný pod kořen penisu. Mohl bych tedy být něco jako kyborg, zvlášt kdybych to doplnil o víc suplementace a serií v posilovně mohl bych být s image kolem nějaké masky z eBay atd takový terminátor. Jak vnímáte tento nápad, lákal by vás sex s kyborgem - terminátorem ?
Z toho koukají akorát kaviárový hrátky. Se ti posere smíchem... *3*

Jo a jenom tak mimochodem, co u toho prostě strčit pracky do zásuvky? Budeš nejenom vibrovat, ale budou ti i svítit očička *3*
Podle tvých vláken a příspěvků, jsi tak velký penis, že nemáš konkurenci. *378* Takže klídek a žádný stres *14* (modifié)
Tak v obou smyslech je konkurence veliká... takže nemyslím, že ani v tom druhém vystoupám na vrchol. Navíc v ženských očích kraluje ten co získà jejich emoce a pošle to celé do pr... přičemž je dokáže ještě ponížit nebo prostě jinak psychicky narušit. V obráceném gardu to funguje a začíná stejně i slovem na P, ale opět na vrchol dostoupá jen pár...
Au, tohle mi nedělej. Právě jsem si od smíchu skřípl mezižeberní svaly...
.... Porsche Carrera, zlaté Rolexky, nová jachta, večeře ve Mcelech......
A poznají Rolex z Číny, když se nezastaví ručička? Nebo musím na chrono24 atp.?
Draci neomylně poznají princezny, ženský neomylně poznají rolexky. Co je na tom k nepochopení?
To mi připomnělo jeden vtip..
-a mami, co je to láska?
-to je, když ti chlap koupi Porsche Carrera, zlaté Rolexky, novou jachtu, rezidenci v Provence, pozve tě na plavbu kolem světa..
-no a co romantika, dvoření, motýli v břiše, podlamovani kolen..?
-to si vymysleli komunisti, aby mohli šukat zadarmo.
Konkurovat větším penisům ? Ano, to jde, ještě větším penisem 😀😄
Dej vědět až budeš zakládat další téma....😁
Já to brzo asi vzdám to je porozumění, peníze, penis, vagina,... postavit to není jen tak..
No tak si to shrneme. Porozumět jim nedokážeš, jsi plonk, penis neumíš používat a vagina ti nenarostla. Co tam nemáš dalšího?
No, tak si bež nebo nechod neumím rozeznat no.

No a co sním evolučně bez upgrade taky dělat? Já si nejsem jistý, ale tvůj poslední tip s napětím by přenesl napětí na ní,ne? A napjatá ženská je špatná ženská...

Vaginu nemám, chtěl jsem využít koreknosti a být hermafrodit nebo něco jiného, ale nevyšlo to... prý je teď ze tří orientací pouze čtvrtá zde... Takže ani brouk pytlík nemůžu být...

Co s tím?


Ty určitě ne. Brouk pytlík umí všechno, práce všeho druhu..
Ty se na všechno jen ptáš
Tak Cimrman byl taky gynekolog samouk a jak to s ním dopadlo, jen se mu smáli a nic z toho...
Bílé myši nebo růžovi sloni?
No pokud jde o evoluci, hádám, že tvůj fotr si minimálně jednou v životě vrznul, pokud si jenom nechodil honit do spermabanky. Proč se ho nezeptáš, jak se mu to povedlo a nenásleduješ jeho příklad?

Napětí neřeš, to neublíží. Pokud jsi někdy viděl pokusy s Van der Graafovým generátorem, jak se někdo chytnul kovové koule a vstávaly mu vlasy, tak tam je několik desítek kilovoltů a neudělá to nic, 230V je proti tomu sranda, Zabíjí proud, na ten si dávej bacha.

A cos tím? Nech se zaměstnat v ženským kolektivu, ale nepokoušej se žádnou z nich sbalit. Prostě to využij ke studiu... Jak se chovají, jak reagují a tak. Bude to peklo, bude to nebezpečný, ale u tebe jediná možnost. A nezapomeň konzultovat výsledky bádání na fóru, víš přece, že to vždycky pochopíš blbě...
A zas další trolící vlákno? To fakt musíš vypustit jedno denně? Jak kdyby nestačilo, že už ti za to smazali minulý profil "sexualniamater"
Si mě asi s někým pleteš číčo, teda malá mořská vílo..
Bylo tady něco, co se ti docela podobalo. Nenarodilo se to, vyrostlo to z kokota, kterýho si jeho fotr usekl zoufalství, že je ještě v 80 nepolíbený panic a zakopal na zahradě...

Naštěstí už to admini neutralizovali
Tak to mně poser, tvoje starosti bych chtěl mít .
Pár žen mi napsalo, že v reálu není tolik obrovských penisů jak na Amaterech. Proč myslíte, že zde má skoro každý obrovský penis, zatímco v reálu byste našli takový velký tak u jednoho ze sta?
S tím nic nenaděláš. Taky mám maličký lulin a mnoho žen se mi kvůli mému makému lulinkovi vysmálo. Proto jsem se smířil s tím, že zůstanu raději sám.
Jesusmariapanenanebesích…., kolikkrát to tu ještě napíšeš? minus
Napadlo mě, jestli náhodou nemáš lesklé místo na žaludu? 🤔
A nebo chlupate dlañe *19*


Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.
Narážel jsem tu na jednoho dovedu, kterej sem asi furt leze, co pod různými záminkami vnucoval fotky svý flaxy. Vaginator se tuším jmenoval 🤔
Tvl, bejt ženská, tak na kontrolu toho tvýho lulínečka ani nedojde, protože si tě podám kvůli drsňoučké zdrobnělince v přezdívečce...
A proto máš na profilu vypsáno koho hledáš.
Buď realista,na terminátora nemáš.A už nevymýšlej kraviny,zajdi si do bordelu a zaplať si šlapku.Nepřemýšlej o tom,dělej vše intuitivně a konečně si ten sex zkusíš.A nezapomeň- HLAVNĚ NEMYSLET !!!
Neblázni. Ještě by po něm chtěli, aby zpalatil slečně přirážku za špunty do uší. Bez toho by jeho moudra nedala...
Co? Sex? Tak to jsem ještě nezkoušel. Bojím ss neprozkoumaného a neznámého....🙂
Odpověď jak konkurovat je jednoduchá. Nebýt debil. Ale to bohužel znamená, že nejsi konkurenceschopný.
Sjel jsem celý vlákno až sem, a musím říct. Lepší než Menšík *3*
Kurevsky napínavé vlákno 😀🤣
Pořád řešit nějaké cm....
To je to poslední co bych dělal. Co mi příroda nadělila, to mám 🙄
Jo, a pak to tak dopadá. A když nejsou centimetry v gatích, jsou aspoň centimetry o který lítají nahoru písty v autě...

A ženská si nakonec stejně zašuká s tím, co se k ní chová slušně a vezme ji na večeři a do divadla.
S tou velikosti to neni tak hrozny. Proste i malym kasparkem jde zahrat velke divadlo. Problem je, ze maly kasparek nesmi do velkeho divadla.