Asi pred rokem jsem sel s jednou Ukrajinkou na rande (pres seznamovaci aplikaci). Byla hezka, mila, vzdelana. Jen jaksi zapomela pred setkanim zminit, ze ma 12 leteho syna a ze se jeste nerozvedla (pry mela v umyslu). Obecne jsou tyto vychodni zenske dost na prachy a specialne v pripade uprchlic lze predpokladat, ze se od hejla bude ocekavat, ze bude podporovat nove pribuzne.
Ale jinak teda mam i zname co si nasli partnerku/manzelku Ukrajinku a klape jim to, ale vesmes to jsou zenske co tady zili dlouho pred valkou.
Ale jinak teda mam i zname co si nasli partnerku/manzelku Ukrajinku a klape jim to, ale vesmes to jsou zenske co tady zili dlouho pred valkou.
Jen chci upozornit že na Ukrajině je asi 100tis osob H.I.V pozitivních ,vzhledem jak někteří odmítají používat ochranu tak to může být dost nebezpečné .
Koukni na Ovčáčka ten se stim taky nestal .....
Víš kdo má zájem něco chytit ať mrda,ano mas pravdu ukrajinsky nechtějí ochranu
Tak Jiříček Ovčáčků do toho prý tento pátek (4.11.2022) praštil! A ano, tušíte správně...
chodili spolu od jara a za své seznámení vděčí Putinovi. 
A pak, že prý jsou vybíravé a kdesi cosi...
Když to zvládl on, dokáže to každý! V této republice zakrátko již nebude svobodného muže!
(Pozn.: Jen jsem se tedy nikde nedočetl, jaké je pohlaví té jeho manželky
)
(modifié)
A pak, že prý jsou vybíravé a kdesi cosi...
Jirka je muž činu !
La publication a été effacée par l'utilisateur.
No tak to už jsi zůstal asi poslední.Ale třeba ti také jednou nějaká dá.
Chudáci....
To je je v poho, klidně mi tykej....
To jsou žhavé novinky z hradního zákulisí. Dá se někde dočíst, jaké je pohlaví Jiřího Ovčáčka?
ani zadarmo.... mám silnou averzi na žlutomodrou barvu... a tu zemi co je na východě.....
Západě to stoji taky za <>, ale co ať si každý píchá koho chce, je to jeho osobní věc
Jednu ukrajinku jsem mrdal, 32 roků, ale jinak nic. Nic moc, takový průměr. Ale hezká byla, to se musí nechat.
Já jsem doma měla dva Ukrajince s tím že jsme se dohodli že místo nájmu mě budou prcat... A nemůžu si to vynachválit udělala jsem jim a občas jejich známým co přišly na návštěvu nebo rodinam když přijeli šukací pannu asi pět let po prvním měsíci co mně prcali jsem je prosila abych mohla sloužit jako štětka že za to budu prát uklízet vařit všechno....
Neuvěřitelné! A máš nějakou fotodokumentaci , abych to posoudil, třeba to bylo úplně jinak
Tak jak to dopadlo? Dala ti nějaká šanci? 😅
Zatím ne, ale netlačíl jsem na pilu. Je fakt, že jich je teď všude plno a sám jsem to nečekal, že jich tu bude opravdu tolik.
Ale pro mě to není, přijde mi že jsou vychcané a snaží se je přelétnout na prachy jak jsou tu delší dobu a umí trochu česky nebo koukají, ale jsou v těch svých sociálních hloučcich v práci, škole protože neumí vůbec česky. A mě se prostě učit Ukrajinsky nechce dokonce začínám mít k tomu jazyků a tak trochu i knim averzi.
V práci mě zkrátka ser** a do školy se teď moc dálkově nedostanu.
Ale kámoš měl z práce 2 a chválil si je, protože si myslím že by na tak hezky česky neměl. Tak kdo chce mít konečně pěknou holku/ženskou může taky zkusit, i když je průměr...
Ale pro mě to není, přijde mi že jsou vychcané a snaží se je přelétnout na prachy jak jsou tu delší dobu a umí trochu česky nebo koukají, ale jsou v těch svých sociálních hloučcich v práci, škole protože neumí vůbec česky. A mě se prostě učit Ukrajinsky nechce dokonce začínám mít k tomu jazyků a tak trochu i knim averzi.
V práci mě zkrátka ser** a do školy se teď moc dálkově nedostanu.
Ale kámoš měl z práce 2 a chválil si je, protože si myslím že by na tak hezky česky neměl. Tak kdo chce mít konečně pěknou holku/ženskou může taky zkusit, i když je průměr...
Ale třeba mají ideální vagínu,co ty víš
Však není kým spěchat, určitě se tady zdrží déle.
Asi musím přečíst celé vlákno, ať se taky chytnu.😅
Tak to jdu na to tedy. Pozdě, ale přece.😅
To nedělej. Stačí si přečíst názvy vláken založených stejným uživatelem 😂
Vykašli se na seznamky a najdi si nějakou při běžném kontaktu tváří v tvář.Já také nemám manželku na inzerát,ale oslovil jsem jí když se mi líbila při náhodném setkání.
Ahoj mas pravdu jsou velmi arogantní ,ale nestydí se vůbec,aspoň Ty co byly u mne
a kde se da navazat kontakt s ukrajinkami ?
V Klatovech v kterémkoliv řetězci ale i ve městě.Ukrajinština na každém kroku je jich tam plno.
oooo ja zapomel pan chytry vsude byl vsechno zna
Je hezke, ze by ses nebranil, otazka je zda by te vubec ony chtely. Pokud jsou dle tebe Cesky namyslene, tak si na tom nejsi uplne nejlepe po socialni, financni a fyzicke strance. Neco se sebou udelej, pak nebudes mit debilni otazky ala Jsem zoufalec, ale zoufala Ukrajinka, ktera utika pred vrazdenim znasilnovanim, mi urcite rada da.
Ukrajina má 16x větší incidenci HIV, tak pozor na to
No nevím co to bude za vztah?? Ona 2 -3 děcka, česky obraz ani zvuk (ve škole) a kolem baráku ti bude chodit nasraný Ukrajinec. No neber to! Aha, jako, že ji budeš chodit jednou nebo dvakrát týdně prášit kožich.....
Podle zpráv by ti nově příchozí měli být 20% chlapi, 40% ženský, 40% děcka. Takže v průměru na jednu ženskou jedno dítě...
Jasně, že ze začátku to bude komunikace stylem "Ljétom ja guljáju v párke.". Barevný obraz i zvuk plně naskočí cca za rok, maximálně dva. (Na přízvuku bude samozřejmě pracovat ještě dalších 20. Trochu to sice bude možná tahat za uši, ale hádám, že to bude v řadě případů příjemnější než fistule nějaký český semetriky.) Tak se holt musíš taky krapet snažit! Já už třeba trénuju: "Ďévočka, štó vy ďélajetě sivódňa vjéčerom?"
UKčka pro ně přece nebudou takový terno, když můžou mít zazobanýho Čecha, ne?!
P.S.: Žádný prášení kožichu nebude, ten bobr bude muset jít nejdřív dolu!
(modifié)
Jasně, že ze začátku to bude komunikace stylem "Ljétom ja guljáju v párke.". Barevný obraz i zvuk plně naskočí cca za rok, maximálně dva. (Na přízvuku bude samozřejmě pracovat ještě dalších 20. Trochu to sice bude možná tahat za uši, ale hádám, že to bude v řadě případů příjemnější než fistule nějaký český semetriky.) Tak se holt musíš taky krapet snažit! Já už třeba trénuju: "Ďévočka, štó vy ďélajetě sivódňa vjéčerom?"
UKčka pro ně přece nebudou takový terno, když můžou mít zazobanýho Čecha, ne?!
P.S.: Žádný prášení kožichu nebude, ten bobr bude muset jít nejdřív dolu!
A jak jinak prázdný profil...jen další zoufalec,který nemá co dělat ani s kým normálně komunikovat
Toto číst je opravdu síla a jen mě to utvrzuje v přesvědčení,co tady je za materiál,co se vás mužů týká.Dal to nehodlám komentovat.Takto mě dlouho žádný příspěvek neurazil.Ty musíš mít frontu žen 🙈
tebe dokáže urazit nějaký pošahaný,znuděný anonym na amatérech? hmm.
to mě je takový blb jen k smíchu
to mě je takový blb jen k smíchu
Máš pravdu holka,jako vždy 🙂.....,.....
Tak ti nevím " kamaráde" mně odjakživa spíš přijdou namyšlené Ukrajinky a vlastně celkově mám z toho národa pocit, že se vůči nám cítí nadřazený. Samozřejmě každého svobodná vůle s kým naváže intimní vztah ...
Nevím kdo se cítí nadřazeně, ale co znám místní Ukrajince/ky ,tak k nám přistupují dost s pokorou a uznáním..
Tak evidentně to víš , když někdo k někomu přistupuje s pokorou, tak se současně asi necítí nadřazeně :-)
Ale zřejmě zaleží, je pravdou, že u nás ve firmě se nějací pohybují a je tam cítit určitá pokora. Na druhou stranu tohle vztahu to není moc relevantní posuzovat. Spíš to beru z pohledu a zkušenosti když jsem poskytoval nějaké služby , to už byla jiná ...
Ale zřejmě zaleží, je pravdou, že u nás ve firmě se nějací pohybují a je tam cítit určitá pokora. Na druhou stranu tohle vztahu to není moc relevantní posuzovat. Spíš to beru z pohledu a zkušenosti když jsem poskytoval nějaké služby , to už byla jiná ...
Pro většinu českých nezadaných amatérek se příchodem statisíců Ukrajinek nic nezmění. Zůstaly na ocet před válkou na Ukrajině, zůstanou na ocet i teď.
Myslím, že ten hlavní nápor na seznamkách teprve přijde v následujících měsících. Teď se zatím rozkoukávají, řeší přízemí maslowovy pyramidy, (tj. střechu nad hlavou, jídlo, práci...) a až se trochu stabilizujou, tak si začnou uvědomovat, že je taky svrbí a budou chtít postoupit do vyšších pater...
Je to trochu vychcaný uvažování, ale takovej je už holt život... V minulých letech Češky houfně mizely na západ jako au-pair, tak nyní se to zase doplňuje v východu. (modifié)
Je to trochu vychcaný uvažování, ale takovej je už holt život... V minulých letech Češky houfně mizely na západ jako au-pair, tak nyní se to zase doplňuje v východu. (modifié)
Tak kdo má zkušenosti ze seznamek i z minulosti tak snaha dostat se do ČR byla bežná. Dokonce se i za svatby platilo, někdy to bylo ale domluvené jen proto, aby mohl přijet na trvalo i muž tj. nic vïc za tím nebylo a došlo hned k rozvodu...nicméně je to různé a v poměru bude asi výhoda na straně mužů...
(modifié)
(modifié)
Za svatby se platilo atd... To mozna v jednotkach kusu. Ano ted tu proste budou mit cesky nejakou konkurenci, ted jde o to, zda to bude konkurence i kvalitou a zda vubec jsou průměrné cesky horsi, nez prumerne ukrajinky a ted nemyslim vzhled, ale celkove. Ja se o prumerne zeny nezajimam na vztah, takze pro me se asi nic nezmeni. Ikdyz treba budu mile prekvapen. Spis se ale bojim, ze verejnost brzo ztrati zajem podpory ukrajiny a zacnou cesi globalne nadavat, ze je tu draho. Coz je a bude hur a bude se jeste vic nadavat na vladu, ktera s tim realne nic nezmuze a proste vzroste ve spolecnosti jen nenavist. Hlavne proti cizincum, pac dav potrebuje obetniho beranka. No a pak bude skoro jedno, zda holky jsou fajn nebo ne a budou nenavideny a takove zeny se pak logicky nechovaji mile
Konkurence kvalitou? Domnívám se, že víceméně ano... vzděláním na tom budou asi o trochu hůř, vzhledově zhruba stejně, ale mohly by mít dobrý figury. Češky jsou strašně vyžraný, na Ukrajině se přece jen musí víc makat rukama a toho jídla až tolik není.
Inteligenčně by na tom taky neměly být zrovna nejhůř. Přece jen, když se odhodláš k takovémuto kroku (emigraci), tak nemůžeš být úplně blbej.
Ta podpora ze strany Čechů určitě bude postupně upadat. Ostatně řada lidí remcá už teď, že ujídají chlebíček. Většinou jsou to ale primitivové, kteří jsou sami jen zvyklí natahovat hnátu. Z dlouhodobého hlediska to pro nás tak jako tak bude přínos. Evropa postupně vychcípává a ten úbytek populace je třeba nějak doplnit. Takhle sem dostaneš lidi, kteří jsou zhruba jako my a rovnou v produktivním nebo předproduktivním věku. Myslím, že pořád lepší varianta než plaváčci z Afriky, kterým otevřela náruč Makrela a u kterých mám pochybnost, že vůbec umí číst a psát.
Ta podpora ze strany Čechů určitě bude postupně upadat. Ostatně řada lidí remcá už teď, že ujídají chlebíček. Většinou jsou to ale primitivové, kteří jsou sami jen zvyklí natahovat hnátu. Z dlouhodobého hlediska to pro nás tak jako tak bude přínos. Evropa postupně vychcípává a ten úbytek populace je třeba nějak doplnit. Takhle sem dostaneš lidi, kteří jsou zhruba jako my a rovnou v produktivním nebo předproduktivním věku. Myslím, že pořád lepší varianta než plaváčci z Afriky, kterým otevřela náruč Makrela a u kterých mám pochybnost, že vůbec umí číst a psát.
Ono by to chtělo začít se učit ukrajinský jazyk aby jsme jim rozuměli.Stejně tak jako Rakušané se budou muset učit turecky když budou chtít do kina protože v určitých "tureckých" lokalitách Austrie promítají filmy už jen v tureckém jazyku bez titulků.
(modifié)
No to je pěkná hloupost. Snad oni se mají učit česky,ne? My jsme tady doma. Oni snad jsou jenom přechodná návštěva,která se snad vrátí na své území!!
Ty jsi též něco, prý já se o průměrné ženy nezajímám.
Tady je to sám Mistr Světa.
Tady je to sám Mistr Světa.
Nemusis byt mistr sveta, staci byt nad prumerem. Je to uplne normalni. Vztahy casto lide tvori z podobnych vrstev. Treba vysokoskolaci vetsinou netvori pary s lidma z ucnaku. Proste se si tolik nerozumi. Je to zcela prirozene. Neni to nijak hanlive. Je to i dano tim v jakem prostredi se pohybujeme. Ja treba mezi lidmi s nizsim vzdelanim moc pratel ani nemam. Proc? No ani je zas tolik nepotkavam (vetsinu pratel mam ze skoly a z prace). A kdyz uz znam nekoho treba jen s ucnakem, tak se vetsinou jedna o lidi, kteri treba uspesne podnikaji. Samozřejmě, ze to neni o skole ci prijmu, ale casto to dost napovi. Ono s prodavackou v Lidlu si asi o fyzice moc nepokecam nebo o ekonomice. Na politiku bude mit taky uplne jinej nazor, protoze ji v zivote trapi jine veci atd... Ve vysledku zjistis, ze si nerozumite. Takze ano o prumerne zeny na vztah zajem nemam a ne, nejsem mistr sveta.
teda z tebe ta namyšlenost,povrchnost a nabubřelost přímo stříká.
nejdřív lidi s nadváhou,teď opovržení lidmi s výučním listem...
tak přízemního člověka jsem ještě nepotkala.
ti lidi ,jak je označuješ za podprůměr, můžou mít daleko větší znalosti, inteligenci a životní přehled než ty.
ty jsi přesně ten příklad kdy se říká že vzdělání nemá nic společného s inteligencí
fuj,je mi z tebe na zvracení
(modifié)
nejdřív lidi s nadváhou,teď opovržení lidmi s výučním listem...
tak přízemního člověka jsem ještě nepotkala.
ti lidi ,jak je označuješ za podprůměr, můžou mít daleko větší znalosti, inteligenci a životní přehled než ty.
ty jsi přesně ten příklad kdy se říká že vzdělání nemá nic společného s inteligencí
fuj,je mi z tebe na zvracení
(modifié)
Vidis, ty pohrdas mnou a ja tebou ne. Vim, ze mas jine nazory a ze casto nedokazes pochopit psany text, ale me to nevadi. Par a ani pratele z nas nikdy nebudou, ale tve komenty si vzdy rad prectu.
Nikde jsem nenapsal, ze nejakymi lidmi pohrdam, jen, ze treba s delnikem nesdilim stejne hodnoty a tak mezi nimi nemam opravdové pratele a tezko mezi nimi budu hledat treba partaka pro zivot.
Pokud ma nekdo treba jen ucnak a pritom zalozil treba vlastni firmu, tak ho rozhodne neoznacuju za podprumerneho. Vzdelani neni zaruka ani inteligence a ani uspechu. Ale nelze poprit, ze casteji je vzdelani napomocne k tomu byt uspesny (at uz ze skoly nebo zivotni zkusenosti). Kdo nedela nic navic, ten nic navic obvykle neziska
Nikde jsem nenapsal, ze nejakymi lidmi pohrdam, jen, ze treba s delnikem nesdilim stejne hodnoty a tak mezi nimi nemam opravdové pratele a tezko mezi nimi budu hledat treba partaka pro zivot.
Pokud ma nekdo treba jen ucnak a pritom zalozil treba vlastni firmu, tak ho rozhodne neoznacuju za podprumerneho. Vzdelani neni zaruka ani inteligence a ani uspechu. Ale nelze poprit, ze casteji je vzdelani napomocne k tomu byt uspesny (at uz ze skoly nebo zivotni zkusenosti). Kdo nedela nic navic, ten nic navic obvykle neziska
no,vidím že to tvoje VŠ vzdělání a nadprůměrnost ti je opravdu k ničemu.nepohrdám lidmi,možná vrahy a násilníky.to že je mi na zvracení z toho jak přemýšlíš není pohrdání.tak se vzpamatuj.s chápáním psaného textu máš problém jen ty.
hodnoty... co to podle tebe je?
on totiž ten dělník může mít daleko,daleko vyšší,vzácnější a cennější hodnoty než ty.a ty to jen potvrzuješ
a co je podle tebe podprůměr a a nadprůměr? na to odpovědět neumíš viď?
dost se do toho zamotáváš a protiřečíš si,jako obvykle.říkáš že vzdělání není záruka inteligence,ale prodavačku z Lidlu bys pro život nechtěl,protože se s ní nepobavíš o ekonomii atd.a jak ty to víš???
nikdy nevíš co v tom člověku je,proč dělá práci kterou momentálně dělá,jaké hodnoty uznává ,jak žije,ale odsoudíš ji šmahem.fakt jsi omezený a přízemní člověk a chováš se nadřazeně jen proto že ty máš VŠ vzdělání.
je mi tě jen líto (modifié)
hodnoty... co to podle tebe je?
on totiž ten dělník může mít daleko,daleko vyšší,vzácnější a cennější hodnoty než ty.a ty to jen potvrzuješ
a co je podle tebe podprůměr a a nadprůměr? na to odpovědět neumíš viď?
dost se do toho zamotáváš a protiřečíš si,jako obvykle.říkáš že vzdělání není záruka inteligence,ale prodavačku z Lidlu bys pro život nechtěl,protože se s ní nepobavíš o ekonomii atd.a jak ty to víš???
nikdy nevíš co v tom člověku je,proč dělá práci kterou momentálně dělá,jaké hodnoty uznává ,jak žije,ale odsoudíš ji šmahem.fakt jsi omezený a přízemní člověk a chováš se nadřazeně jen proto že ty máš VŠ vzdělání.
je mi tě jen líto (modifié)
Budu reagovat na tu prodavacku, at se do toho opet nezamotas. Napsal jsem, ze s prodavackou v lidlu si asi o fyzice nepokecam. To slovicko asi je velmi dulezite, ty ho uplne ignorujes. Tim rikam, ze to jen predpokladam a pravda to byt nemusi. Urcite se najdou i prodavacky velmi vzdelane a zajimave, ale sance je nizsi, nez treba najit zajimavou osobu mezi absolventy ekonomie. To je cele. Vzdycky se da jako protiargument rict, ze nemohu vedet, co to je za cloveka a ano, ja to nevim, ale taky nemohu oslovovat kazdeho jen proto, ze tu je jista sance, ze to je ta zajimava osoba. Kdyz ti tady v seznamce odepise treba 100 lidi, tak taky mas nejaky filtr, kterym je protridis a pritom o tom cloveku vis jen velmi malo. Treba si taky nedala sanci tomu pravemu. Odsoudis ho smahem
A co je podprumer a nadprumer je samozrejme individualni. U platu je to treba meritelne, ale stejne zalezi, co vyhovuje dane osobe.
A co je podprumer a nadprumer je samozrejme individualni. U platu je to treba meritelne, ale stejne zalezi, co vyhovuje dane osobe.
Tak zrovna u tebe bych rekl, ze to mas uplne stejny jako ja. Sam jsi nekde zminoval, jak ses tady seznamil s velmi inteligentni zenou, tak predpokladam, ze inteligence a znalosti jsou pro tebe pritazlive. Tim padem se taky o prumerne zeny nezajimas na vztah. Dokonce si myslim, ze i ty nemas extra moc pratel treba mezi delniky od pasu.
Kdyby si byl takoví inteligent jak tady o sobě píšeš tak neděláš erotický masáže, to fakt inteligentní lidi nedělají. Peníze si vydělají hlavou a koníčky si nechají do soukromí
Ja o sobe nikde netvrdim, ze jsem takovy inteligent. Tuto nalepku si mi dal ted ty, ale ok. To je celkem jedno.
Jen pro zajimavost, co delaji inteligentní lide za konicky a proc by inteligentni clovek nemohl mit za konicek eroticke masaze? To se nejak vylucuje? Z jakeho duvodu kdyztak
Jen pro zajimavost, co delaji inteligentní lide za konicky a proc by inteligentni clovek nemohl mit za konicek eroticke masaze? To se nejak vylucuje? Z jakeho duvodu kdyztak
Tvl, vždyť nabízíš erotické služby a haníš dělnickou třídu?
Vy jste fakt mimo. Nikoho nehanim, nikoho neurazim. Je uplne normalni, ze si clovek vybira za partnera toho, kdo mu sedi a u me ma proste vyssi sanci clovek s podobnymi zajmy a nazory a to proste souvisi casto treba se vzdelanim.
Eroticke masaze a masaze delam, protoze me to bavi, netvorim se svymi klienty zivotni vztahy a ani s nima netravim volny cas. Je to sluzba a je mi uplne jedno, zda ma klient VS nebo ucnak. Pokud se vzajemne dohodnem na prubehu, cene a casu, tak neni problem.
Klidne si i s kymkoliv popovidam na ulici, vyslechnu si jeho nazory na tema a argumenty atd... To ale neznamena, ze budeme treba kamaradi. To nijak nesouvisi s pohrdanim. Pokud to mate jinak ok, mejte. Ja to mam proste takto.
Pochybuju, ze je tady nekdo, treba nejaky vrcholny manager v bance, ktery ma za kamarady x delniku ze stavby a pravidelne se s nima potkava... Tak to proste je a s pohrdanim to nema nic spolecneho.
Eroticke masaze a masaze delam, protoze me to bavi, netvorim se svymi klienty zivotni vztahy a ani s nima netravim volny cas. Je to sluzba a je mi uplne jedno, zda ma klient VS nebo ucnak. Pokud se vzajemne dohodnem na prubehu, cene a casu, tak neni problem.
Klidne si i s kymkoliv popovidam na ulici, vyslechnu si jeho nazory na tema a argumenty atd... To ale neznamena, ze budeme treba kamaradi. To nijak nesouvisi s pohrdanim. Pokud to mate jinak ok, mejte. Ja to mam proste takto.
Pochybuju, ze je tady nekdo, treba nejaky vrcholny manager v bance, ktery ma za kamarady x delniku ze stavby a pravidelne se s nima potkava... Tak to proste je a s pohrdanim to nema nic spolecneho.
Tak souhlasím s tímto názorem, že většinou se seznámí lidé z okolí ve kterém se pohybují, ale myslím si, že může fungovat i manželství např. profesora fyziky s prodavačkou. Jde spíše o to, že si nebudeme tahat práci domů a spíše řešíme běžné starosti a radosti, či zájmy lidí. Navíc neznamená, že když žena pracuje jako prodavačka, tak nebude rozumět fyzice, když ji to někdo v klidu bude vysvětlovat. Možná ji i ta fyzika kdysi bavila a mohla se jí dále věnovat, ale dala přednost rodině atp. Na druhou stranu i fyzik si může ,,vyslechnout,, jak to funguje v obchodě, co to obnáší atp. Oba dva tím pádem získávají nové informace a o to v životě člověka jde. Umět se vžít a představit si životy a práci ostatních. Zamyslet se a popřemýšlet nejen o sobě.
To je mi lito, ze sis nasel hloupou zenu, to by mi vadilo a nesel bych s ni do manzelstvi. Asi to pro tebe nebylo tak dulezite pri vyberu partnerky
Nicmene ja netvrdim, ze vzdelani je zaruka vedomosti. Tvrdim, ze mas vetsi sanci najit u nekoho vedomosti, pokud je vzdelany. Stejne tak mas treba vetsi sanci najit sportovkyni ve fitku nez v cukrarne a pritom ani jedno se vzajemne nevylucuje.
Nicmene ja netvrdim, ze vzdelani je zaruka vedomosti. Tvrdim, ze mas vetsi sanci najit u nekoho vedomosti, pokud je vzdelany. Stejne tak mas treba vetsi sanci najit sportovkyni ve fitku nez v cukrarne a pritom ani jedno se vzajemne nevylucuje.
Tak jo, hodně štěstí v hledání neprům.,ženy, které určitě povíš o tvém vedlejšáku.
PS: tvoje výška musela stát za prd, když máš takovouhle bokovku.
PS: tvoje výška musela stát za prd, když máš takovouhle bokovku.
Je to pro me zabava, nikoli potreba, takze kdyz mam partnerku, tak to nedelam.
Muj klasicky prijem je dostacujici, ale to neznamena, ze si za zabavu nevezmu nejakou kacku. To je vyhoda placeneho konicku. Kdybych byl nucen to delat, tak bych souhlasil, ze ma VS nestala za tu namahu. Takhle delam to, co me bavi a jeste mi to pokryje cast zivotnich nakladu.
Muj klasicky prijem je dostacujici, ale to neznamena, ze si za zabavu nevezmu nejakou kacku. To je vyhoda placeneho konicku. Kdybych byl nucen to delat, tak bych souhlasil, ze ma VS nestala za tu namahu. Takhle delam to, co me bavi a jeste mi to pokryje cast zivotnich nakladu.
Jj ukaž titul,jinak ti ho nevykouřím.
Na první pohled trochu debilní dotaz, ale už mě to také napadlo. 
Podle mě tu natrvalo zůstane něco mezi 30% - 70% UKáčic, které sem teď dorazily kvůli válce. Takže zhruba každá druhá už se domů nikdy nevrátí, tzn. že ČR bude letos obohacena asi o 150 000 nových občanů navíc. (Z drtivý většiny jsou to ženský + děti; chlapy tedy v dalších úvahách můžeme klidně zanedbat.) Polovina z nich jsou ženský kolem 30 let, to dělá. nějakých 70 000 kusů. Děti opět nemá smysl moc uvažovat, protože to bude kluci/holky 50/50, takže i po dosažení jejich plnoletosti ti to v ničem nepomůže.
Nicméně to tedy znamená, že v ČR přibude město velikosti téměř Pardubic plné žen, které jsou schopny ujít 20 km pěšky (jak by řekl MUDr. Šmucler
).
Řekněme, že je u nás 30% populace v produktivním věku, z toho opět 50% žen, takže to dělá asi 1 500 000 fuckable Češek. No a pro ně nyní představuje konkurenci 70 000 Ukrajinek v podobném věku a kondici. Takže jestli počítám dobře (20:1), klesne nafrněným Češkám hřebínek o 5%! (Dočasně dokonce o 10%, když započítáme i ty UKáčice, které se jednou opět vrátí na svůj divoký východ).
Takže malinko ano...
Podle mě tu natrvalo zůstane něco mezi 30% - 70% UKáčic, které sem teď dorazily kvůli válce. Takže zhruba každá druhá už se domů nikdy nevrátí, tzn. že ČR bude letos obohacena asi o 150 000 nových občanů navíc. (Z drtivý většiny jsou to ženský + děti; chlapy tedy v dalších úvahách můžeme klidně zanedbat.) Polovina z nich jsou ženský kolem 30 let, to dělá. nějakých 70 000 kusů. Děti opět nemá smysl moc uvažovat, protože to bude kluci/holky 50/50, takže i po dosažení jejich plnoletosti ti to v ničem nepomůže.
Nicméně to tedy znamená, že v ČR přibude město velikosti téměř Pardubic plné žen, které jsou schopny ujít 20 km pěšky (jak by řekl MUDr. Šmucler
Řekněme, že je u nás 30% populace v produktivním věku, z toho opět 50% žen, takže to dělá asi 1 500 000 fuckable Češek. No a pro ně nyní představuje konkurenci 70 000 Ukrajinek v podobném věku a kondici. Takže jestli počítám dobře (20:1), klesne nafrněným Češkám hřebínek o 5%! (Dočasně dokonce o 10%, když započítáme i ty UKáčice, které se jednou opět vrátí na svůj divoký východ).
Takže malinko ano...
Mě to taky jako debilní dotaz nepřijde.
Pokud vezmeme v úvahu, že mužů se u nás rodí každoročně o 3% více než žen, tak by se tu vyšší desetitisíce Ukrajinek v produktivním věku mohly klidně spárovat.
Samozřejmě záleží i na jejich kvalitách.
Nicméně poptávka po ženách je obrovská a pokud bude Ukrajinka pohledná, skromná a ne úplně hloupá aby se naučila jazyk a našla si práci, tak proč ne?
Pokud vezmeme v úvahu, že mužů se u nás rodí každoročně o 3% více než žen, tak by se tu vyšší desetitisíce Ukrajinek v produktivním věku mohly klidně spárovat.
Samozřejmě záleží i na jejich kvalitách.
Nicméně poptávka po ženách je obrovská a pokud bude Ukrajinka pohledná, skromná a ne úplně hloupá aby se naučila jazyk a našla si práci, tak proč ne?
To, že tě nějaká odmítne, neznamená, že je namyšlená.
Mě žádná neodmítá, protože se ani nějak aktivně neangažuji. Spíš vycházím z pozorování...
Nemyslel jsem to tak, že se podívám a udělám závěr. On člověk ty konverzace často vidí nebo slyší, stejně tak je muži diskutují... Reagoval jsem na reakci, že je mi aspoň pocitově podsouváno, jako že mě zdejší osazenstvo nebo v reálu odmítlo a já to proto o nich tvrdím, což nenï pravda. Zde jsou ženy ve virtuálním středobodu zaslepené, stejně jako muži kde často uvažujï beru všechno co má vaginu a dýchá a tak předpokládají, respektive to automaticky tvrdí, protože mi tu žádná nedala čuchnout...
tak to jsi napsal krásně 
Ty už se k ničemu nevyjadřuj
🤣 a důvod?
Čuka a Geka neznám, nejsem důchodce...
Nechapu jak muzou mit pacienti na uzavřeném oddělení pristup k internetu 🤔
Te to tak tlaci, kdyz vidis tu konkurenci, ze jsi skoncila na psychiatrii? :-D
No hlavne ty tu nemas konkurenci
Tvl, že tě baví furt provokovat.
Nevim, zda jsou cesky namyslene, ale pokud tu bude i po valce dost ukrajinek, tak to vyber a navyky atd zmeni. Takze pokud jsou cesky namyslene a ukrajinky ne, tak se bude stavat, ze cesky neziskaji ty lepsi muze. Pokud je nekde nerovnovaha, tady tedy teoreticky bude vic zen jak muzu, tak naroky muzu na zeny pujdou nahoru no. Holky se budou muset vic snazit no.

Svobodne uprchline z Ukrajiny
Svobodne uprchline z Ukrajiny