Milenecký azyl ČR

Secret Dreams

Ahoj, nemáte někdo zkušenost se společností secretdreams která nabízí milenecký azyl po celé ČR?
Tak jsem také slušně naletěl. Na seznamka.cz inzerát, že na ní jde jaro. Pak proběhla komunikace, poslala fotku, psala velmi kultivovaně a slušně. Ale že dělá práci na kterou se nesmím zeptat a že nás nikdy nikdo nikde nesmí vidět. Pak navrhla, že bychom mohli jít do tajného azylu a poslala mi link sem na amatéry, který ale byl vidět jen pro VIP. Zkontaktoval jsem tajny.azyl@gmail.com, na který mi ona dala kontakt a blbec zaplatil nemalou částku. Dušovala se, že do toho půjdeme napůl :D. No nic. Takže dávejte si pozor i na email evelin.carter21@gmail.com ze kterého mi ty podvodníci psali :D
Den před setkáním dostala covid i s kámoškou se kterou chtěla přijít.
PS: v době platby jsem ještě VIP profil tady neměl, pořídil jsem ho následně, když mi to celé začalo smrdět.
úplně stejný případ, akorát jsem ji řekl že nemůžu platit převodem, tak ať to zaplatí sama že ji to dám keš tak byl konec komunikace.
To snad neni mozny. To mas tolik zbytecnych penez? Doufam, ze to aspon resis s bankou a tak. Obcas to jde. Jen pro predstavu, kolik si zaplatil?
Jako zbytečné peníze nemám, ale nouzí také netrpím. Platil jsem 2.800,- Nj, škoda peněz ale zase ponaučení na příště :D
Tak to je fajny vydelek. Asi jim ten podvod stale slspe skvele. Prvni email tohoto razu jsem dostal tak 6 let dozadu a furt to frci. No jo no. Lidi jsou proste neponaucitelni.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Aspon to bere sportovne s usmevem na rtu dle tech smajliku. No, az ti bude zas hucet v koulich, tak napis. Ja te sice jen namasiruju, ale aspon te to nebude stat trojku za nic*3*
Jo, beru to sportovně, jak se říká za blbost se platí :D v životě jsem přišel už o víc peněz a peníze nejsou to nejdůležitější na světě :)... Mě hučí v koulích nonstop. Mám to těžký :D
Naprosto stejné schema. Jen jiná adresa.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jj, takhle nějak to probíhalo, adresa sedi, ale dělali to docela sofistikovaně. Měli tu inzerát.... Jakože hledala vztah, a pak ze se sejdeme v hotelu, ze tu Amaterech našla azyl bla bla. Zaplatil jsem zalohu, tedy alespoň ne celou a pak to zrušila že ma Covid. Nyni nekomunikuje. Tak treba to nekomu pomůže (modifié)
Podobná zkušenost. Měla nick janavlha a aby to vypadalo ještě důvěryhodněji, tak měla inzerát zároveň na Seznamka.cz. Stránky azylu byly dokonalé.
Jak malo fakt staci, aby clovek z nejakych lidi vytahnul prachy. Lidi uz se proberte. Na internetu, kor v pripade jakykoliv erotickych sluzeb, nikdy neplatit nic dopredu. Jen ruka ruka. Sam jsem eroticky maser a kazdou chvili se stane, ze nekdo si domlouva masaz a pak nedorazi. Clovek to vetsinou odhali stejne dopredu, zda jde o kecalka nebo ne, ale o to ted nejde. A prestoze me to stve, ze se lidi snazi (nechapu jejich motivaci) me tahat za nos, tak nechci platbu predem a podobne veci, protoze je to blbost a pusobil bych totalne neprofesionalne. Proste lide, kteri tyto veci poskytuji, tak musi pocitat s tim, ze narazi i na kecalisty a slibotechny. Je to otravne, zdrzujici, ale proste tato nevyhoda k tomu patri a pokud se tim nekdo chce zivit ci prizivovat, tak tuto skutecnost musi prijmout. Nastesti i tak vetsina klientu slovo drzi a jsou ferovy. Takze nikdy nikomu nedavej nic dopredu. Pokud chce prachy dopredu, tak jdi proste dal... Udelas tim sluzbu vsem