Každý to asi vnímá jinak. Mě baví ten pocit plnosti, dráždění prostaty, vnikání dovnitř, překonávání svěrače i přírazy, které mě celého rozvibrují.
K hygieně: vynech předtím ostrá jídla.Výplach je lepší udělat víckrát malým množstvím a malým proudem. A mazat. Lubrikant, masážní olejíček,... Kondom samozřejmě jen lubrikanty k tomu určeným.
Zvykáni: pri každé příležitosti (sprcha, vana, bidet,...) si zkusit strčit prst dovnitř a nezatnout při tom svěrač.
Nebo se na všechno vykašlat a nechat to plynout 😁
K hygieně: vynech předtím ostrá jídla.Výplach je lepší udělat víckrát malým množstvím a malým proudem. A mazat. Lubrikant, masážní olejíček,... Kondom samozřejmě jen lubrikanty k tomu určeným.
Zvykáni: pri každé příležitosti (sprcha, vana, bidet,...) si zkusit strčit prst dovnitř a nezatnout při tom svěrač.
Nebo se na všechno vykašlat a nechat to plynout 😁
Je to nádhera když ti ho tam vrazí až na doraz. Zpočátku to chce opatrně a hodně mazat, pak už je to jedno!
Napoprve doporucuju teplou virivku. V ni to jde s trochou olejicku uplne samo a pocit? Neni nic lepsiho….
To je samozrejme pekne blbej napad
Proc blbej? Ja to mam ve virivce hodne rada.
Vazne se musis ptat proc?
Tak treba proto, ze voda vysusuje, chapu, ze doporučujes olejcek, ale i tak. Kor poprve.
Pri analnim sexu samozrejme casto dochazi minimalne k podrazdeni nekdy i k lehkym oderkam (kor u nezkusenych). Ty nemusi byt dokonce ani nijak citlive, ale proste to tak je a virivka je tedy z tohodle pohledu vetsim rizikem pro ruzne infekce. Casto je ve virivce treba vic chloru kvuli dezinfekci. To muze byt tez problem. Pokud jde o verejnou virivku, tak je riziko opet o trosku vyssi.
Nejvetsi nebezpeci je tedy infekce a fakt, ze voda castecne nebo uplne minimalizuje ucinky lubrikantu
Pak jsou tu dalsi problemy a to ryze prakticke. Kondom ve vode nic moc, ale treba se dobre znaj. Pak nektere lubrikanty jsou zcela nevhodne do virivky (doslova ucpavaji filtr), nektere zas jsou spatne s kondomem (ty na olejove bazi) a ty na vodni bazi zas ve vode temer nefungují.
Takze sex ve virivce ma sva rizika a rozhodne neni dobrou variantou pro prvni analni sex. Pro zkusene se už rizika znacne zmensuji a vlastne ani tak nejsou extra vysoka. Krom teda faktu, ze si to neuziji. Tohle riziko je ve virivce velke
Tak treba proto, ze voda vysusuje, chapu, ze doporučujes olejcek, ale i tak. Kor poprve.
Pri analnim sexu samozrejme casto dochazi minimalne k podrazdeni nekdy i k lehkym oderkam (kor u nezkusenych). Ty nemusi byt dokonce ani nijak citlive, ale proste to tak je a virivka je tedy z tohodle pohledu vetsim rizikem pro ruzne infekce. Casto je ve virivce treba vic chloru kvuli dezinfekci. To muze byt tez problem. Pokud jde o verejnou virivku, tak je riziko opet o trosku vyssi.
Nejvetsi nebezpeci je tedy infekce a fakt, ze voda castecne nebo uplne minimalizuje ucinky lubrikantu
Pak jsou tu dalsi problemy a to ryze prakticke. Kondom ve vode nic moc, ale treba se dobre znaj. Pak nektere lubrikanty jsou zcela nevhodne do virivky (doslova ucpavaji filtr), nektere zas jsou spatne s kondomem (ty na olejove bazi) a ty na vodni bazi zas ve vode temer nefungují.
Takze sex ve virivce ma sva rizika a rozhodne neni dobrou variantou pro prvni analni sex. Pro zkusene se už rizika znacne zmensuji a vlastne ani tak nejsou extra vysoka. Krom teda faktu, ze si to neuziji. Tohle riziko je ve virivce velke
No mas to hezky nastudovany. Ja mela anal ve virivce 20x minimalne a zadnyho vysuseni jsem si nevsimla.
Ja nerikam preci, ze je to zarucene, rikam jen, ze je to blby napad. Kor pro zacatecnika. Ja mel anal x krat i bez jakekoliv pridavne lubrikace a bylo to v pohode. Ona kazda zena je jina (v mem pripade jsem anal s muzem nemel) a proste kazdy to zvlada jinak. Presto bych to nikomu nedoporucil jako idealni postup. Zejmena kdyz nema zkusenosti a asi i nulove znalosti, kdyz se pta ve foru. No a u tebe je videt, ze spousta lidi neco dela a vlastne poradne nevi co. Jen to proste delaji. Je to teda normalni, kazdy mame v zivote x veci a cinnosti, ktere delame a klidne ne zcela idealne a funguje to. Treba hodne lidi jezdi autem a drzi motor casto ve spatnych otackach a tim ho pomalu nici. Takovych veci ma kazdy clovek spousty
La publication a été effacée par l'utilisateur.
takovy pocit me taky laka, samotny to obcas delam, ale jaky je to s zivym a hlavne jaky to je citit v sobe jeho vystrik, to by me zajimalo :)
Právě ten pocit mě láká, chtěl bych ze sebe udělat devku pro jednoho kamaráda tak aby jsme si to oba užili
Za mě ho zase nemáš tak tlustý aby se nevešel do analku. Ne každý to dá ale za mě v pohodě :)

Anál poprvé
Jaké to je