Asi tam budu len komare a inak nikoho :)
Vikend? Niekto sa chysta? Ake je stav aktualne?
Aktualne info L. Mara, Rartkovie:
De facto idealny stav, voda je vysoko, ale plaze su akurat. Lava strana (smerom k LM) male plaze medzi krikmi, prava strana suvisla plaz. Komare su najama podvecer, ale uz vyrazne menej ako bolo.
Nasledujuce dni to bude paradne miesto...
De facto idealny stav, voda je vysoko, ale plaze su akurat. Lava strana (smerom k LM) male plaze medzi krikmi, prava strana suvisla plaz. Komare su najama podvecer, ale uz vyrazne menej ako bolo.
Nasledujuce dni to bude paradne miesto...
Super. Dik za skvelu informaciu
Ahojte. Prosím vás ako je teraz na Mare po tých dažďoch ? Dá sa tam slniť alebo je pláž pod vodou? Za info ďakujeme ….
Teraz je horúco, bude tam sucho
Zajtra 30.4 sa chystám trochu oddýchnuť a oslniť , viete mi dať viac info ? Ešte nikdy som tam nebol. (Ani na žiadnej inej nudaplazi)
Pekný deň prajem,sezóna sa už rozbehla? Niekto na spoločné slnenie sa tu nájde?
Ahojte,ako to vyzerá na Mare? Chceme ísť v sobotu, len či nieje voda moc vysoko?
Našiel som to aj tento rok, som tu 10tej. Super atmosfera, ocenujem pariky, ba dokonca aj aj rodinky s deťmi. Komunikatívni, a na cudzieho sa tu nepozerá ako na ...., Aaaa cuduj sa svete žiadny čumilci 🤣
Rad pridem aj zajtra (modifié)
Rad pridem aj zajtra (modifié)
nie sú komáre ?
je dnes síce pod mrakom ako vidím z hotelovej izby, no myslím, že dážď ako minulého roku ma nepostretne :D :D chystá sa tam aj dnes taká super skupina ľudí?
Chystá sa niekto cez víkend? Prijal by som spoločnosť
Nuda je pod vodou neda sa nahotiť..
Ahoj ešte stále je pod vodou??
Cau, mozes prosim prenejsie? Kedy to bolo a co znamena "pod vodou". Je voda az do lesa? Alebo su aspon kusky "plaze" medzi krikmi?
Boli sme už 4krát voda je ešte chladná ale osvieži.
celkom sa nás nazbieralo.
Viete si to super užiť, musíme sa prísť pozrieť
Je někdo na liptovske mare ? :)
Teď jsem tam byl a nic moc teda
Zajtra sa pojdem pozriet. Uvidim co a ako tam je
My tam často chodíme je tam super.
Fajn ,že viacej páriky píšu. Že to není ako v Prešove na delni
Teraz niekto. Je tu super. Klud, vlny, par parikov a aj M
Ahojte kde to nájdem a ako sa tam dostanem autom?
Dobrý deň my sme boli v Sobotu ale fúkalo strašne.
Bol som včera, príjemne ma prekvapila lokalita, ale fúkalo tam fakt poriadne, voda ešte docela chladná :)

FKK Liptovská Mara - Ratkovie
Nudapláž