Ak inak ci tak drziovce cesta hore tam sa dá niekde budem rada ak má tam nikto odprevadiť ci inde
Ahoj .. ja ra tam vezmem keď to tam máš tak rada ;)
To bude za odplatu pre doprovod
kto ide teraz na tri studne honka fajka pri tretej studni bi chaln muz rad ma nahotu v prirode
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ja idem dnes aj zajtra ...pozriem,pofotim.Ak má niekto záujem, chuť...na niečo prijemne
Občas tadiaľ chodím na bicykli, je to rozľahlé a trafiť presne miesto, keď sú tam 4 jazerá od dediny a jedno za riekou, je to lotéria. 1,2,3, alebo 4 ???
Je to tu pekné. Chcelo by to ešte využiť ešte pokiaľ je vonku teplo. Či už nikto nechodí do prírody v tomto okolí ?
Rád by som sa tu stretol pofajčil a pohonil niekomu.
(modifié)
Zajtra 9.8.2022 budem cely deň v NR. Niekto niekde spoločná honka?
Musiš byť poriadny zúfalec keď si to napísal do 3 vlákien vo fóre
Boli 4, ale nevadi………
Ja do prírody chodím k jazierku pri Ľudovítovej. 48.39197089980107, 18.078430661098803
Minule sme zažili krásny sex s párikom, bez výmeny.
Minule sme zažili krásny sex s párikom, bez výmeny.
Tam chodim aj ja sem Tam
Velmi rad sa pridam k pariku ako divak. V pripade zaujmu aj aktivne
Radi sa pridáme. Kde to je. Fascinuje nás keď sme videny. Napíšte nám prosíme do pošty.
Ahojte kedy tam vybehnete?? do Ľudovítovej. ?
dnes niekto v okoli NR v prirode? par ci žena ktory mozem sledovat? kludne sprava :) dohodneme
Dnes niekto na Ľudovítová okolo 18-19.00? Chcem ísť prejsť sa a možno....?
Niekto dnes okolo 19:30 pri jazere ? Ja mladý chalan pôjdem sa prejsť
Výborne miesta Ľudovítova... Okolo celého brehu... Občas páriky alebo samostatné vyhonenie
No neviem. Bike.ujem tadiaľ často a okrem rybárov som tam nevidel nič zaujímavejšie...
no rad budem nejaky par takto sledovat :) musim si tam niekedy vybehnut
Ach.....o koľko zážitkov človek prichádza keď nie je v správnom čase na správnom mieste 🤡
Občas idem k Ľudovítová...sú tam jazierka a vodná elektráreň.Cela tá oblasť je priam na výzvu k všetkým fantaziam.Ja tam chodím čítať, fotiť...a...
Ahoj. Zajtra sa chystám k jazierku. Chodí tam niekto? Idem tam prvý krát.
Ahoj, suhlasim, je tam velmi pekne🙂
To by aj mňa zaujímalo, alebo iba tri studne?
Kde su tri studne a ako sa tam dostat?
Pôjdem tam pridá sa tam. Neikto na hry fotenie služba vám som sexy prsata trans čakám na info
niekedy sa dalo ist cez most pri zelokvete do lava k dialnici-mostu ale chodieva tam uz dost ludi ci na autach..bajkoch alebo celkovo..preto ma zaujimaju nejake vase "tajne" miesta
Aj ja tam idem honim v aute ženy sa radi pozrú keď len na chvíľku je to vzrušo
Okolie TO ? Je nejaký amatér ??
Ahoj, ano ja som v okolia TO

NITRA+okolie
sex v aute