Kdy vám přestal růst ?

Kdy vám přestal růst ?

Zajímalo by mně kdy vam přišlo že vám tak přestal růst ?? Prijde mi že po 12 roku mi dost vyletěl a od 17 už se moc nezvětšuje.. je mi 18 nejsem takovej ten co už by mněl vousy a nepříjdu si moc odrostlí a ani tlustý nb něco tak , vím že je to individuální. Tak Budu rád za každou Odpověd..
Co to je za otázku? Ale dobře, odpovím: Mě přestal růst když mi bylo 19.let. Růst se zastavil 23.8.1999 kolem 20:00hod. Na ten okamžik se nedá zapomenout.Byl jsem z toho v šoku a dodnes se s tím nemůžu vyrovnat.Na ten den se nedá zapomenout...
Doufal jsem, že nepřestal, že jenom odpočívá. Ale teď už to vidím černě....
Taky by se mělo napsat kdy se vám začal zkracovat...protože s léty roste bříško a to postupně jakoby pohlcuje...
oprava: a to ho postupně jakoby pohlcuje.
Mě přestal rust ve 12 od ty doby ho kám 12/3,5.
Kolem 20 se spomalil mě je 26 a je ještě lepší než okolo ty 20 let
Zajímavý, mně přijde, že ho mám stejně velkýho, jako ve dvaceti. Jak jsi na to přišel, přeměřuješ si ho? :)
Poprvé jsem růst začal sledovat ve 14 když jsem stál před doktorkou nahý a ona konstatovala"že jsem nějak hodně narostlej",rostl cca do 18 co do délky pak jen již sílil.
No mne zacal rast od 11 do 16 mi narostl tak na necelych 20 cm no a potom za rok mi desne ztlousnul a prodlozil se o dalsich 7-8 cm no a ja sem dost zhubnul a od tych 17 mi uz nerostl
Takže Postava na tom hodně závisí ??
bude to asi individualne copak ho chces mit vacsi rikam ti vlastna skusenost vseho moc skodi