Ahoj. Zajímalo by mě co to ženě přinese? Např je citlivější a víc si to užije? Děkuji za zkušenosti.
Zejména zvýšení citlivosti prokrvením. Dále to třeba někoho vzrušuje, že tam má holka "dole" něco jinak než obvykle.
podla toho aku ju chces mat napumpovanu. ak chces aby celkom vyplnila pumpu, tak to moze byt aj na hodinu dve. ale skor postupne sa da k tomu dopracovat
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Záleží hodně na typu pumpy a velikosti pipky. Pokud ji máš menší a hubenou tak bude s pumpou problém, buď se nedá chytit podtlak či pak nepříjemně tlačí. Když už tak vybrat se silikonovým okrajem.
Dekuji za info,pipinku ma velkou,pumpa hezky sedi ale pani s.nevi jak dlouho pumpovat aby byla otekla ale aby ji to nebolelo.Ja treba pumpuju hodku a je to akorat.vyzkousime,dame vedet,ahoj
Tak hodinu je fakt moc. Stačí tak 15minut a mám ji pořádně nateklou
Ahoj chci se zeptat jestli by si mi rekla co to s tebou dela co je na tom zajimaveho popripade klady a zapory?:)
Zajímavý, jedna bejvalka ji musela mít nasazenou a pod tlakem třeba i dvě hodiny aby alespoň troch natekla a i tak to bylo jen malinko.
Diky,zitra vyzkousime.me osobne se to moc libi opuchla pinda ale za foru je to kolikrat az moc a to se mi zas nelibi.ahoj
My jsme si s manželkou koupily nazkoušku vakuové masážní baňky .Je jichtam více velikostí jak na pindu i na poštěvak a bradavky. A manželka je používá i na mne. Jsou příjemné zpestření hrátek. Hezký den Bedřich.
diky za info,už jí má koupenou i vyzkoušenou a je to supr zážitek

Pumpa pro ženu
Pumpa