Zvětšení penisu nová metoda?

Zvětšení penisu nová metoda?

Je mi jasné, že pilulky nefungují. Většinou se to řeší opticky tj. oholením nebo doplnky na podporu erekce.
Podle žen je důležitější šířka než délka. Tudíž nabízená operace na prodloužení penisu uvolněním od závěsu na stydké kosti není řešení, navíc s rizikem poruchy erekce.

Nicméně mě nedávno zaujal člànek o Cristianovi Ronaldovi, který podnikl operaci na zvětšení penisu respektive šířky pomocí botoxu. Tak mě zajimá pohled žen jestli vidí rozdíl v šířce třeba 2,5 nebo 3,5 cm? A mužů jestli by ten centimeter na šířku brali nebo ne, případně má ho už někdo odsud rozšířený?
Hele, netuším kdo je Ronaldo, ale musí to mít v palici pěkně vybrakovaný, když dělá takový voloviny...
Mě zase zaujalo, že nějakej Ronaldo má o dost nižší míru sebevědomí z velikosti svého penisu, než já.
A když vidím že Ronaldo není oproti mě tak sebevědomej, tak co více bych si měl jako muž ještě přát?
Asi tak, dobrá zpráva pro chlapy. O konkurenta míň...
Tak jestli si myslíš, že pmk001 je konkurent sportovního idola multimiliardâře, může s vyrysovanou atletickou postavou do V, diamantovym tvarem obliceje s americkym usmevem, tak už nelez v lete na to sluníčko*3*
Hele, je úplně jedno, co za typ celebrity to je, kolik má miliard, jakej má xischt, kolik štětek se na jeho prachy nalepí,... Bez ocasu si s nima stejně nevrzne.
On ale ocas má, ale chce využít možností ho zvětšit. Jako někdo má svaly a cvičí je aby je měl větší. Penis je taky sval, ale cvičit přírodně nejde, tak kdo chce větší musí to udělat uměle.

Nicméně tohle je diskuze o ničem s argumentem je vydlabanej. Kdyby si argumentoval tím, že třeba 1 cm šířky za ty peníze nebo pro praktický pocit plnosti vaginy nestojí, tak bych to pochopil. Takhlen mi to připomina jen vykřik zabšklého dědečka...
Papírově možná. Oteklej a bolavej ocas je použitelnej stejně, jako vagina s mykózou...

Tohle není o prachách ani o centimetrech. Sklony k sebepoškozování se řeší na psychiatrii. A pokud se některé ženské jeho ocas nelíbí, tak to měl udělat stejně, jako ostatní. Poslat ji do háje hledat lepší kládu a narazit si nějakou, které vyhovuje.
Tak sebevědoním můžeš překypovat i s mikropenisem, spíš to chápu tak, že on využívá ať už přírodních nebo umělých postupů k "zdokonalení těla".
Ale to bude jeho ambicema a ctižadosti, proto je jeden z nejlepších fotbalistů všech dob a je považován za tzv. metrosexuála. A si mu to funguje líp než tobě nebo ty když jdeš na golf skakají ti ženský pod vozík s tím, že tě až tak moc chtěj... *3*
Nechodím na golf, ale dneska na zahradě mi skákaly slepice kolem sekačky, hlavně když jsem projel mraveniště a šly zobat mravenčí kukly. A nějak extra pocit to nebyl *3* Ale možná bych z toho byl po pár kopancích do hlavy a dávce jedu do péra taky nakřivo... *389*

Takže fotbalista říkáš? No, takže hlavou se neuživí, pracky evidentně taky levý, na porno taky nemá dispozice, holt musel s obživou ještě o patro níž *389*
Jak tak nad tím přemýšlím, botulotoxin je klobásový jed, ne? Ten toxický sajrajt, co je v zelených uzeninách. To si jako ten vůl myslí, že nějaká ženská vezme do pusy otrávenou klobásu? Ten musí být řádně mimo...

A dorazit ptáka chcípáka dávkou jedu, to je taky naprosto genitální...
Používá se prý Kyselina hyaluronová, což je přirozeně se vyskytující glykosaminoglykan, jeden z lineárních polysacharidů, o vysoké molekulové hmotnosti. *22*
Jasně, napěstovali o v labu, mají to čistší,... ale furt je to sračka, po které otečeš a příčený člověk ji pod kůží fakt nechce...
No s 5,5cm šířky bych na 3,5 nebral :-))))
Mohl bys mit nově 6,5 až 7cm! *22*
A k čemu je to dobrý, kromě přivýdělku v cirkuse?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Mrlongobongo
Mrlongobongo il y a 2 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Spousta lidí to dělá, protože jsou pitomci.

A co se idolu našeho anonymního baviče týká, tak

- Je to čutálista.
- Součástí pracovní náplně čutálisty je běh po hřišti.
- S oteklým bimbasem bude běhat tak, že mu místo Ronaldo budou říkat Donaldo podle známýho kačera.
- Ten otok bimbase si nechal udělat dobrovolně, z vlastního rozhodnutí.

Sorry, ale když má někdo práci, díky které prý vydělal miliardy a stal se slavným, a pak si sám výkon té práce znemožní díky sebepoškozování, tak to není obyčejný pitomec. To je přímo král pitomců.
Spousta lidí to dělá protože jsou nespokojení. Je to stejné jako u jiných částí těla.

Proč by mu měl natéct? Je to pouze výplň latkou která se v těle běžně vyskytuje s tím, že po letech se sama vyplavý...
Ta "výplň" právě udělá ten otok. Otok je totiž nahromadění tekutiny ve tkáni. A krom toho zvětšení má ještě dva zajímavý efekty:
- Většinu objemu penisu tvoří erektilní tělíska. Ty jsou v klidu tím tlakem výplně zmáčknuta a deformována. Když dojde ke srůstům, ztratí se jejich pružnost a po vstřebání výplně že se nejspíš "nenafouknou" na původní velikost. Tohle riskuje opravdu jenom blb.
- Při erekci tlak výplně nedovolí, aby se naplno natlakoval - můžou z toho být s velkou pravděpodobností problémy s tvrdostí. A jenom blb chce většího, ale měkoně.
Mrlongobongo
Mrlongobongo il y a 2 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Pane jo tady zase řešíte kundoviny. Tak každý chce mít velkého a tlustého. Otázka je kolik chlapů je ochotná něco takového podstoupit. Otázka sice z jiného tématu. Kolik žen si do sebe narve nějaké implantáty pro větší kozi a vi jim pak píšete jak jsou super a že je milujete. Každý má právo si zvolil co si myslí že je pro něj to správné a neměl by ho zato někdo soudit. . Je totiž možné že právě ten co soudí by chtěl ale nemůže.
Každý? V matematice existuje důkaz sporem a v tomhle případě s jeho pomocí není problém tvoje tvrzení vyvrátit. "Každý" je logický kvantifikátor, jeho opak je "jeden". Takže pokud se najde jeden chlap, který po tom netouží, je pravdivé opačné tvrzení, že ne každý chlap touží po zvětšení ocasu.
Já jsem velikost zatím neřešil, ani ho nemám změřenýho. Jako panic jsem netušil, jestli bude mojí budoucí vyhovovat a jestli by případně brala delší, nebo tlustší. Tak jsem na rozměry kašlal a užíval si honění. A pak v praxi kondomy netlačí a nepadají, připomínky k velikosti nebyly, tak proč ho řešit? Takže jsem důkazem, že kecáš.

Ochota něco takovýho podstoupit je zřejmě nepřímo úměrná IQ jedince. Inteligentní člověk ví tři věci:
1) Že na světě není nic, co by vyhovovalo všem. A že ta, která ho teď chce většího, může být půl roku po zákroku minulostí a její nástupkyně může brečet bolestí, že je to na ni moc.
2) Že každý chirurgický zákrok má svoje rizika, od infekce přes zjizvení tkání, alergickou reakci na léky až po upadnutí do kómatu během narkózy. A zbytečný riziko s nejistým výsledkem si rozmyslí.
3) Že v praxi se nehraje na centimetry (ani v trenkách, ani v podprdě), ale schopnost uspokojit protějšek nejenom v posteli.

Já ho nesoudím, jenom říkám svůj názor, že pokud do toho jde, nebude zrovna nejostřejší tužka v penálu. To samý bych napsal i o někom, kdo se snažil škodovkou přetlačovat lokomotivu, ošukat zapnutý vysavač nebo ručkovat po vedení 22kV pod napětím.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ale to je dobře. Berme to jako šanci na mírný zvýšení inteligence mužů v další generaci...
“ Tak mě zajimá pohled žen jestli vidí rozdíl v šířce třeba 2,5 nebo 3,5 cm?”

1) Prozatím se žádna žena nevyjádřila. Že by to měly na háku?
2) Prachy dělají chlapa sexy. Takže prachatý čutálista s malým bude mít vždy více slepic než prodavač ženské obuvi s koňským ocasem. (modifié)
Áááá… 2 palce dolů *5* 2 prodavačí ženské obuvi s koňským ocasem bez ženy už tu máme *1*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
No tak každodenní sprcha a čištění kelčáků min. 2x denně je standard u všech, to ani nemá cenu řešit.

Nedělej, že to všechno podstupujete jenom kvůli chlapům. Je v tom i vlastní pocit, závist a pomluvy kolegyní, ... A v neposlední ředě, vykecání se z problémů během zkrášlovacích procedur (manželka měla nehtový studio a během mateřské to dělala doma, takže jsem měl kdo, kde, s kým a za kolik z první ruky *389*).

Úprava ocasu je jako labioplastika, z 99% na to nikoho neklofneš a z 95% je to chirurgický řešení psychických problémů. A proč to nezkusit? Protože je lepší malej a tvrdej, než křivej a měkej? *4*
No tak každodenní sprcha a čištění kelčáků min. 2x denně BY MĚL BÝT standard u všech, to ani nemá cenu řešit.
No já jenom že to Statecna80 bere v argumentaci jako jakýsi nadstandard na úrovni plastické operace...
A zrovna ten Ronaldo má i umělé zuby. :-))

Zuby jsou u čutálistů nemoc z povolání. Ale péro?
To jsem právě předpokládám, že operace na zvětšení šířky, má větší smysl než délky.

Celé to bylo ale myšleno proto, že něco lze přírodně změnir jako ty svaly na těle a něco ne jako sval na penisu. A tak vysi ta otázka jestli to ma nebo nema smysl a proc toho ne/vyuzit?

Jak pises zeny maji taky umele nehty, nekdy vlasy nebo aspon jejich barvu, makeup je taky umely povlak kuze. A to nemluvím o tom, že člověk dělá x fotek a dnes se používají rûzné filtry. A já proti tomu absolutně nic nemám. To už bych mohl povazovat i oholeni jako neco umeleho..

A je dost mozne, ze i z umelych prsou budou vice treba i nejen penisy, ale i vaginy. Já to neumím zhodnotit z pohledu ženy, ale občas přijde pojem nesedli jsme si v postely jako primarni problem mimo psychickeho souzneji. Defakto tomuhle ohybani fandim v tom smyslu, ze cim vic jsou mozne promeny tim vice se lze prizpusobit a prekonat problem nemam rad chlupate oholim se atp

Někdo bude argumentovat kvuli nikomu se menit nebudu, ale tech lidi co by byly "jako opice" tj. nepouzili nejaky umely připravek nebo zasah nakonec tolik neni...



Tak copak tady máme?
- Vyvození závěrů ze statistickýho vzorku jedné osoby
- Neschopnost rozlišit mytí vlasů od chirurgickýho zákroku
- Neschopnost určit, že postel je podle vzoru růže

No a tohle nebo ekvivalent najdeš u všech obhájců zvětšování péra. Třeba muzustaleahned sice nepěje chválu úplně natvrdo, ale zase:
- Nemá schopnost pochopit, že někdo může být spokojený s tím, co mu nadělila příroda
- Nechápe, že koza je podle vzoru žena.

Když si takhle nakreslíš graf, kde na jedné ose je ochota nechat si zvětšit ocas a na druhé inteligence a uděláš takhle bod za každýho, koho najdeš tady v diskusích o velikosti péra, uvidíš, proč si myslím, že zvětšovači jsou pitomci. Říká se tomu korelace...
Nevychazim ze statistiky, ale konkretnim reakce..

Jake myti vlasu? Psal jsem o umelych vlasech. Zminoval jsem i barveni vlasu to je na vlasova folikula taky zasah ne?Nešlo mi to dat to do roviny, ale poukazat na to, že se do těla vytvaří umělé zásahy nebo se nahrazuje část čím dál běžneji v moderní době. Byt vlasy a penis je trochu o něčem jiném...

Korelaci chapu, škoda že jsi ne napsal post o půl hodiny později, ponocovani pry koleruje s psychopatii.

Ja to chapu i s kvantove fyziky kde pry prubeh ovlivnuje pozorovatel, I kdyz to je možná kvantova ezoterika? Jde o to, že si človęk maluje svůj mentalní obraz. Onen Ronaldo je pry posedly dokonalosti. Je mi jasne, ze neexistuje, ale chapu to tak ze vetsi penis lepsi nez mensi atp. Vetsi svaly nez mensi. Tohle muzeme hodnotit objektivne pomoci spustavy Si a jednotek. Delka, hmotnost atd.
A o tom to je. Muzes si ve svém mentalnim vesmiru malovat obraz sebe sama ke spokojenosti i když objektivne z mereni mas odchylku, kde si jako subjekt A oproti ostatnim subjektum B v nejakem handikepu. No a ja jsem zastancem toho, ze kdyz jsem objektivne podle metrik pozadu, tak pokud je to možné zlepsit, tak to zvazim. To je cele...
Dřevorubec to jsem přesně já 🤣🤣ale nemám v pidíkovy botox bohužel nebo bohu dík 🙂😁