Sex vo stvorici

stvorka

S priatelom chceme vyskusat pred svadbou nieco nove, chceme vyskusat sex vymenu s dalsim parom, aky mate nazor? Môze to zmenit vztah? Laka nas to.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jenom jsi Méďo Béďo zopakoval (v kratší verzi) co napsal jeden už před deseti léty. *9*
Odporúčam skúsiť swingers, kde je všetko anonymné a maximálne uvolnené,netreba sa zdlhavo zoznamovať apod.Je to lepšie ako to riskovať s iným párom.
Pokud to ani jednomu ani podvědomě nevadí, tak je to asi ok. Oba se na to musí dívat s čistou hlavou a bez nějakých představ o nenaplněných fantaziích, které v ten moment můžou zatemnit úsudek ;-).
Treba skúšať všetko a keď budete mať deti, zoberte aj ich, nech rodičov vidia v akcii...a nech aj oni pokračujú vo vašich stopách.
Přispívej raději do nějakého katolického deníku a sem raději nelez. Není to tady pro tebe vhodné a budeš se muset jít vyzpovídat a farář si u toho bude honit péro :-)
:-)))))môžem si prispievať kam chcem a ak ťa to irituje, nečítaj to, alebo si pomysli svoje ako som si ja pomyslela o tebe..:-))
Další nesmyslná reakce :-) Tady ti může zákázat psát kraviny jenom admin.Byla to dobře míněná rada, ale pokud se tady chceš prezentovat jako slepice tak piš. Mě je to u prdele:-) Přečti si znova, jakou zhovadilost si vyblila výše.
ale ty sa do mňa nestaraj,a dobré mienené rady si nechaj pre sliepky, ktoré máš okolo seba, myslím, že ich je dosť...
Byt vami, tak najprv vyskusam stretavku a az po tom by som skusal nieco via, cize swingers. Na swingers uz hodia vacsinou pary, ktore vedia o co ide a idu tam s tym zamerom. Ale na stretavke je vsetko otvorene a nic nie je iste. Asak, tam si najdete simpaticky parik ktory by mal o nieco take zaujem a ma uz napriklad aj skusenosti. Na poprve je to myslim si ze dobry zaciatok.
PS: doporucujem aby ste sa vzdy drzali 1vedla durheho. Vzdy rieste vsetko spolu. Nie kazdy v inej miestnosti s inym partnerom...z toho vznika ziarlivost. Lebo nevie nikto co sa tam naozaj dialo. No ked ste spolu, obaja viete o tom, druhom co s kym ako robil a co si povedali...
Prajem vela stastia. Mozno sa raz stretneme :-)
Je porušenie manželskej vernosti, ak sa všetci štyria dohodnú a vymenia si pri milovaní partnerov?
nikolka, o akom porušení to píšeš? čo chceš porušiť, keď tento nápad hovorí jasne, že tam už žiadna láska nie je, a manželstvo zrejme už len na papieri? porušiť manželskú vernosť môže len ten, kto si manželstvo ctí ...
Také jsme to zažili....
Žena z druhého páru to neunesla...
Chce to hodně přemýšlet a hodně se o tom bavit..a hlavně chtít oba dva!!!
Nikolka,
asi sama tusis, ze jednoznacnu odpoved tu tazko dostanes, pretoze na to sa ani neda odpovadet vseobecne. :o(( Vzdy zalezi od konkretnych ludi, aki su povahovo a ci dokazu uniest to, ze partner sa miloval s niekym iny. Ja by som mozno na Vasom mieste najprv vyskusal zajst na swingers party s tym, ze to bude bez vymeny partnerov a na zaklade toho co to s Vami urobi by som sa rohodol ci uz pokracovat aj s vymenou, alebo to zavrhnut uplne.
Samozrejme, ze to moze zmenit Vas vztah. Len nik nevie ktorym smerom, ci k jeho utuzeniu, alebo rozbitiu.