vzdy su lepsie male ako ovisnute...
velká pravda je v tej tvojej vete
Odveci otázka. Malé prsia sú predsa najkrajšie
pevné, krásne tvarované, vkusné, zvyčajne patria krásnym, štíhlym a aktívnym ženám
Moja je krásna atraktívna žena a nemá malé prsia ale veľké. Je to kus ženy. Takže nie je to pravidlo že malé prsia patria atraktívnym krásnym ženám 🙂🤗
Súhlasím, preto som aj napísal zvyčajne 🙂
Tie najkrajšie ženy majú malé prsia.
Evidentne normálny nie si ak kvôli tak stupídnej otázke založíš tému vo fóre.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Gramel máme tu tzv.demokraciu a slobodu ,takže si môžem písať na fóre o čom chcem. Samozrejme s určitými pravidlami a tie som neporušil . Male prisia a sex v prírode majú súvislosti. Takže si daj pohov a komentuj iba to čo ťa zaujíma. Ak ťa nezaujímajú malé prsia tak načo to komentuješ?
No povedz mi čo ty si za dezoláta? O akej demokracii a slobode tu rozprávaš v súvislosti s fórom. Slobodne sa môžeš vyjadrovať doma pred zrkadlom v kúpelni. Normálne vidno, že absolútne nemáš poňatia ako pracovať s internetom. Fórum je súkromný virtuálny priestor určitej osoby alebo skupiny, komunity. Prístup doň máš na základe členstva v určitej komunite. Je to moderovaný, cenzúrovaný priestor, ktorý sa riadi výlučne pravidlami jeho autora a vlastníka. A že ty si žiadne pravidlá neporušil? Zakladáš tú istú tému, ktorá už na fóre existuje. To je prvé porušenie. Po druhé zakladáš tému bez významu, lebo si sa spýtal totálnu hlúposť a po tretie zakladáš tému v zlej sekcii. Aký súvis majú malé prsia so sexom v prírode? Ty to máš v tej hlave kompletne domotané. Kde tam ty môžeš vidieť nejaký súvis. Ty máš jediné šťastie, že nejaký moderátori či administrátori na toto fórum z vysoka kašlú. Lebo by si tú tému mal do minúty zmazanú.
Opakujem : pravidlá som neporušil a budem si písať čo uznam za vhodné a nejaký Gramel mi to nezabráni. Teba by mal zmazať administrátor za urážanie !
Veruže mal by. Bohužiaľ žiadny administrátor alebo moderátor toto fórum nemoderuje. A podľa toho aj vyzerá, že si tu hocikto zakladá 8 rovnakých tém a ešte v nesprávnych sekciách lebo je labilný a neschopný hľadať.
Ale moderuje. Už ti admin zmazal príspevok
Sklamem ťa, je to len bot, automat, ktorý len hľadá v texte určite nevhodné výrazy a na základe toho zmaže príspevok. :D
No veď to píšem. Mne nezmazal nič. Ja neporušujem žiadne pravidlá.
Takže ešte raz. Už 4.krát: Duplicitná téma vo fóre a nesprávna sekcia nie sú porušením pravidiel?
(modifié)
Ďakujem. Už som sa zľakol že som v tomto fóre jediný normálny
(modifié)

malé prsia
dokonalosť