Žatec a okolí

Nějaké místo kam se jezdí šmírovat

Máte zkušenosti, kde se v přírodě v okolí sexuje? A nebo kam jezdí lidi masturbovat a dalo by se něco i domluvit?
Opravdu je v Žatci a okolí takové mrtvo?
Cette publication a été supprimée.
Asi by se to dalo říci o vás, když uměle oživujete zapadlé téma, navíc svoje vlastní.
A urážejte někoho jiného, OK!
Já napsal příspěvek, na rozdíl od vás, slušně, bez urážek. (modifié)
založ si svoje téma a nezáviď!
Proč bych měl závidět? Není co 😜
Sorry ale napsat pod Žatec a okolí Most, je prostě mimo.
Co máš s tím Benďákem? Je to ve všech vláknech z okolí a přitom tam zrovna moc prostoru na sex není
Tak určitě pár lidí jezdí honit na Nechranky. Buď plácek nad sesuvem nebo za hráz na to velké parkoviště. Když né na parkovišti, tak kousek po cestě v tom remízku.
jezdis tam? Jestli ano rekni kdy a kde!
Byl jsem tam asi 3x a vím, že tam pár lidí jezdi honit.
Zřejmě již tento víkend v sobotu akce!
Tak venku sluníčko. Kdopak honí? A kde?
Taky by me zajimali nejaky pekny mista oblibena na mrdani nebo honeni ale tady je to fakt asi mrtve... 😅
Tak venku zatím docela zima ale až se oteplí bude zase na co čumět. Někdy bych nevěřil kde všude se dá něco vidět. Jen koukat kolem sebe a trochu předvídat. Třeba kolem Teplic. Barbora Milada ale třeba i Dobříň nebo jezero Most
. Také se rád dozvím nová místa kde se dá něco vidět. Samozřejmě pokud někdo hledá šmíráka hlásím se.
Taky by mě zajímalo kam chodí lidi šukat a nebo honit.
Tady se nic nedozvíš zřejmě! Jenom kecy. Škoda.
Možná Nechanice? Nebo někde u řeky? Ale nevím, nejezdím tam, jen tipuji..
Neměl jsi na mysli Nechranice? Tam je prý nudi, na protější straně, ale víc nevím. Zkusil jsem nudi v Chomutově na Kamencovém jezeře, docela hojná účast, vzadu stranou dva starší páry možná.....?
Jasně, že Nechranice, mobil mi to zkrátil. *4*