Každý je nejakým spôsobom úchylný, takže toto by som nevidel ako zásadný problém. Ani zdravotne ti to neuškodí, tak čo. Ale iné chcem poradiť: ak sa ti frajerka vyhovára na to, že viac po svadbe, nájdi si radšej inú frajerku. Predstava, že jej budeš vylizovať semeno z vystriekanej dierky je síce možno zaujímavá, ale s jej prístupom si to veru neužiješ. Sexu budeš mať málo, žiadna zábava, žiadna fantázia. Tieto puritánske "po svadbe" puťky sú fakt zlo. Ak sa jej svojimi hrami priznáš, asi zdesenie utečie. A zároveň si myslím, že by to bolo to najlepšie. Potrebuješ babu s väčšou fantáziou, pri ktorej si tie hry užiješ. Takto budeš celé roky ďalej len žrať vyhonené semeno a budeš z toho dosť na nervy...
Psychiater ti určite pomôže….
navštív odborníkov
navštív odborníkov
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Na začiatok by som skúsila urobiť sa jej do úst počas fajky a dať jej hneď pusu. Poprípade sa jej spýtať či sa jej to páčilo. Takto by sa to na začiatok dalo uhrať :)
Ahoj, úplne chápem túto potrebu a podla mňa sú len šve moznosti. Bud sa s ňou o tom porozprávať (co asi nepôjde keď je striktna vo svojom sexuálnom smere) ale tak partneri by mali mať veci vykomunikovane (ale samozrejme sa na tom nehadat) alebo druhá možnosť a to hľadať možnosti kde to môžeš praktikovat. Pockat kým nebude doma alebo hľadať také miesto niekde v súkromí v prírode (ja som takto občas chodil) alebo ak máš niekoho kto ti vie poskytnúť byť alebo podobne. Aspoň tak čo mi teraz napadlo :D

Hry pri masturbácii
Tajné hry pri masturbácii
Mám priateľku, veľmi málo spolu spíme lebo ona pred svadbou veľmi nechce. A po čase som začal mať opäť potrebu hrať tie hry. Na istý čas som prestal.
Lenže už nemám na to súkromie, takže nemám už toľko hračiek a podobne. A nemám kde.
Neodvážim sa jej o tom povedať.
Keď sa milujeme je to úžasné ale nie je to dostatočne často pre mňa a chýbajú mi aj moje súkromné hry sám so sebou
Tak raz za dva tri týždne mám veľkú potrebu vypiť svoje spermia. A tak keď je možnosť rýchlo sa zahram nejaku moju hru.
Napríklad rád sperma zmrazujem, a potom pijem, alebo si ho vstreknem zo striekačky do úst alebo si dám nohy za hlavu a urobím sa rovno do úst .
Ona by tie hry asi nepochopila, bojím sa že keby to vedela tak by si myslela že som chorý. Čo by ste robili? Tie hry mi chýbajú.
A je to normálne mať takú chuť na svoje semeno?
Každé dva tri týždne presne. Už neviem si so sebou rady, veľmi často som nadržaný a mám fantázie.
Všetko to som robil vždy sám, som čisto hetero a mal som len 3 dievčatá.