Ty si blba ne... jen tam ty pysky nech jestli chces, orgazmus a chybi ti tak ti to hned prijdu ukazatm Pysky na zensky s upravenou kundickoh jsou lovely. Ti radsi koupim saty a dostanes to same.... ty mas napady teda :D obarvy se na cerveno a budes jak vymenena
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Přečti si někde, co je to labioplastika a co je to ženská obřízka, kdy se odřízne všechno včetně klitorisu tak, aby žena neměla šanci na potěšení ze sexu, burane.
Na profilovce ji máš hezkou.
Osobně kundu neřeším, holka může mít krásný obličej, být milá a zároveň mít nehezkou kundu, kterou tak vidí ona. Někomu se může líbit. A je plno prvoplánově ne moc hezkých holek s krásnou kundou..
Osobně kundu neřeším, holka může mít krásný obličej, být milá a zároveň mít nehezkou kundu, kterou tak vidí ona. Někomu se může líbit. A je plno prvoplánově ne moc hezkých holek s krásnou kundou..
Mě se ta frnda líbí. Úplně paní chápu a palec navrch že do toho šla.
Název vlákna mě docela zmátl, četl jsem "labioplastika kulí" a přemýšlel jsem, co s těch kulek odříznuli? ;)
Oni z tech kuli neodrizli nic. Oni odrizli TY kule
kuli odřízli kuli lepšímu prožitku, no potěš koště
Tak to mne fakt pobavilo

A v čem je to teď lepší? Nebo v čem byl problém?
Take mně to tak přijde , akorát jak nalákat na galerku 😉. Za mne tedy nic zásqdníhp v zákroku nevidím . Když už tak by to chtělo fotku před zákrokem. Ať je s čím porovnat
Inu může, párkrát sem si sekyrkou taky zajel do haksny a od té doby jí tak trochu mám citlivější než tu druhou
Ahoj, pokud jde o me, tak ja sem zastance toho (prestoze mozna naivne). ze cim komfortneji se zena cejti, tim bude lepsi sex :D. Takze pokud se zena diky Labioplastice vnima atraktivneji a je se sebou spokojenejsi, tak ma mou plnou podporu. Avsak - Ja osobne bych se nejdriv snazil zjistit, zdali po tom opravduy tak touzi. Protoze podle me, ma kazda kundicka sve kouzlo a neexistuje (nebo jsem mel to stesti, ze jsem na takovou nenarazil) zadna, ktera by nebyla krasna :)

Labioplastika kuli lepšímu sex
Která žena podstoupila zákrok pro lepší sex?