Swingers pobyt leto 2023

Swingers - Pobyt - Podhájska

Rád by som sa Vás spýtal, či by ste nemali záujem o takú sexi pobyt v Rezidencií Podhájska v Podhájskej. Mám predstavu spraviť tam v lete 2023 taký swingers pobyt v mojom penzióne. Mám tam bazén, spoločné priestory, gril, hudbu, posedenie. Cely čas by to bolo ako nudistické zariadenie a s tým, že každý by si mohol robiť na čo má chuť. Nachádzajú sa tu izby ako aj apartmány. Každá izba či apartmán je vybavený - klimatizáciou, vlastnou kúpeľňou s vaňou, kuchynkou /kompletne zariadenou/ , jedálenským kútikom, balkónom, káblovou TV, Wifi. Rezidencia Podhájska sa nachádza úplne v tichej časti nová ulička, je 500 metrov od Termálneho kúpaliska. Vonku sa nachádza vonkajší bazén, altánok s posedením, grilom a letnou kuchyňou či prístrešok so stolným tenisom, ako aj hojdacia posteľ.
Ubytovanie – 25,00 Eur/noc/osoba – ubytovanie, voľné využivanie bazénu, lehátka, altánok, stolný tenis, raňajky – 6,00 Eur/raňajky – bufetové stoly pri bazéne, večera formou bufetov – 10,00 Eur/osoba/ večera
K dispozícií – Čapované Pivo, Kofola, Radler, Nealko, Základný alkohol
Večerná zábava pri hudbe, nočné kúpanie v bazéne, a sexi suťaže počas celého dňa
Ak by ste mali záujem napíšte mi pošlem Vám už presné informácie. *3*
uz sa niekto prihlasil? to je aj bi sex?
bi zatiaľ o nikom neviem......................................................................
Ja by som sa hadam pridal ak by sa to konalo v auguste

Potrebujem viac info a pre zaujimavost som aj bi
Ahoj tak je to zaujímavé ak by to bolo by som sa prihlásil ci musí byť parik?
Ideálne párik, ak aj nie originál tak prísť s dámskou spoločnosťou, všetky ďalšie info cez poštu..
Znie to zaujímavo *114*
Možno by to ale chcelo diskrétny exteriér. Podľa fotiek vidno od susedov na bazén a do záhrady.
Susedný pozemok je neobývaný a z druhej strany je betónový plot a z tretej kompletne bazén zakrýva altánok - je tam ozaj súkromie..