Najlepší zážitok na swingers

Aký bol váš najlepší zážitok na swingers?

Aký bol váš najlepší zážitok na swingers,prípadne kde?
Wellness pri Brne. V párnej saune. Bol tam par a ja. Bozkávala sa s priateľom a mne začala honit.
V jednom súkromnom klube v Krakowe Valentínska swingers 5 párov každý s každým.
Môj najlepší zážitok bol, ked na swingers som šukal dve neznáme !Dve kamarátky češky si prišli užiť .Ta jedna sa stala mojou ženou!A odvtedy sme spolu!
To generuje otázku čo tá druhá?
Ona je najlepšia kamoška do teť!Chodí nás navštevovat do sk.Par krát sme si užili aj trojku!Mal som tu videa kde sukam len snou.Ale na žiadost jej a mojej ženy som musel vimazat.Má strašného chlapa!
My sme boli asi pred 7 rokmi v klube Extázy v Brne a keď som sukal moju tak vedľa nás honili asi 9 chlapov , od vtedy som pochopil že som kanda a mame kamosa už 2 roky . Bol to Mega zazitok
Ahoj ,prosím ťa ako to funguje v Extázy klube a aký starý ľudia tam chodia. Dnes mi žena povedala že by chcela do takého klubu a šukat so mnou a honiť si ju pred niekym
chcem sa spytat ci mam zorganizovat nejaky halloweensky grupac xdd ak by bol zaujem
Pridal by som sa. Nieco take na koniec roka
To by bolo super zakoncenie jesene🤗🤗
No skus zorganizovať............... ....
Záujem by si určite mala, keďže tu není do čoho pichnúť 😀
Očividne ty nemáš oči, prečítaj si to ešte raz.
Uplne najlepší bol raz v Brne kde bola úžasná žena ktorá tam bola prvý krat to skúsiť a nakoniec si ju do rána vychutnávalo skoro celé osadenstvo v podniku.Ja osobne 3 x 👍
Základ je aby partneri na seba nežiarlili a v tom si obaja užijú. Zažila som to viac krát a spolu ani nemali sex. Obaja boli doslovne vyšťavený
Suhlasime ziarlivost bokom ide o sex nie city s za nas asi ked sa mojej urobili do ust 5ti
Ahoj náš naj zážitok so swingers bol ked mala moja dvoch cudzích v zadočku.
No ked to ma.rada,a vie si ro naozaj uzit tak to je uzastne
Áno vie si to užiť a je to vzrušujúce
No zazit take nieco s vami by bolo asi nezabudnutelny zazitok *400**74**114*
To si myslím aj ja keď chces dačo vedieť viac tak píš do pošty
@peto44 ... tak to by úprimne zaujímalo aj mňa...ak môžeš, napíš aj mne niečo do pošty... :-) :-) ...ďakujem...
Ahoj nás najväčší zážitok keď mňa fajčila a štyria ju trtkali do oboch dierok
To musel byt suoer pohlad,a zazitok ani nevravim...super
Zatiaľ žiadny keďže stále na to naberám odvahu 😀
Neuvažuj pridlho budeš ľutovať svoje váhanie bola som na 2 a rozhodne neboli posledné 🙃 ak chceš napíš pýtaj sa
A co tak pre zaciatok to skusit s parom ?
raz to pride kedze o tom snivas. a potom si povies ze je to vlastne len jazdenie na viacerych autach....
mozno na uvod nejaka trojka-stvorka... POTOM TO PRIDE UZ RYCHLO
boze mne sa tuto noc snivalo ze som mala grupac xdd
Ahoj.aj si sa spravila pri tom sne?
a bolo to fajn, ci si sa zobudila cela spotena a hadzala si myslienky niekam prec aby si sa nad sebou nepohorsovala?
Ale ved swingers nemusí byt predsa o jazdení na viacerych autách 🙂 ale chapem že keď sa to uz v danej situácii a atmosfére zvrhne 😀
presne to si aj ja hovorím a skôr ma láka niečoho takého sa zúčastniť ako pozorovateľ.. nasať tú atmosféru, sledovať atď. .. asi trošku voyerizmu vo mne drieme *3*
jj, staci ked to zbadas a uz mas chut sa pridat...a potom je to uz len o tom ci vydrzis alebo si to uzijes naplno. niokto ta nenuti k nicomu. vsetko bude iba tvoje rozhodnutie.
Takze sa stava že sa to tam môže strhnúť na taky gangbang?🙂
Ano môže .Zažil som to raz v Brne ,kde to tiez prišla baba skúsiť a postupne sme sa na nej striedali 🙂treba vyskúšať ,nemaj strach 😉
pokial budes mat zaujen tak sa to otoci aj na gangbang. Stava sa ze su 3-4 holky aktivne a okolo nich nas je 10-15…
Ale ani taky gangbang nemusi byt zly :)
@nezavislazavisla ...😀... odvahu určite neberieš ale potrebuješ aj podporu...
Jedno aj druhé veru treba.neviem ani co je dôležitejšie 🙂
@nezavislazavisla ... možno by si si mala najprv zodpovedať otázku, či v Tvojom okruhu je niekto taký, s ktorým si svoj sen môžeš splniť... ak taký je, fajn, ak nie, napíš mi SS , môžem Ti niečo "pošepkať"...
@nezavislazavisla ... pravdepodobne podpora je dôležitejšia... Nepochybujem o tom, že máš vnimaveho a pozorneho partnera, ktorý Ti splní všetko co Ti uvidí na očiach... Vlastne by to urobil aj pre svoje blaho, keďže už len samotná predstava o tejto zmyselnosti, je neskutočne vzrušujúca a sexi...
Most pri ba zelená voda vylizala mi zadok dobre jedna mega Sexica pred jej mužom aj ostatnými jebacmi