Záliba v bolesti

pro ty co rádi bolest působí i snáší

Jsou zde milovníci bolesti?Ti kteří ji rádi někomu působí i ti co ji rádi prožívají.Rád bych spojil lidi se zálibou v všemožném mučení
I když to podle fotek nevypadá rád mucivam ocas koule anál nějakému subovi
Jo muceni kouli pera i analu je super
Kopřivy jsou na to super někdy si je dám do slipu
Souhlas koprivy sou pecka. Hezky pak brni zalud
Mě baví mít nad ženou moc. Ale nechápu ty, co od ženy rádi dostanou.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Přesně to se říká. Ale já tomu nerozumím. Chápu, že je psychicky velmi vysilující mít velkou zodpovědnost nad něčím. Třeba u manažerů velkých firem. A rozumím, že by bylo dobré se na chvíli té zodpovědnosti zbavit (třeba na chvíli přenechat řízení jiné osobě). Až pocaď dobrý. Ale nechápu, kde z toho, že nade mnou má někdo kontrolu ve smyslu omezení toho, co vykonávám, vzniká pocit bezpečí. Protože to jsou dvě věci, jedna věc je kontrola nad ostatním (např. nad firmou) a druhá věc kontrola nad vlastní osobou (tu nepotřebuji kontrolovat, vím, na co mám a na co nemám). A už vůbec nerozumím tomu, kde z toho, že je mi někým způsobována bolest, vzniká pocit bezpečí. To je trochu protimluv, pokud mi někdo způsobuje bolest, tak se cítím ohrožen, a ne v bezpečí.

Jako téma je to určitě velmi zajímavé.
Něco málo k zálibě v bolesti jsem popsal pro zájemce u sebe v blogu: elektro, sounding, piercing. Občas při komunikaci odemykám k tématu galerie. Je to příjemné spojit tu chemii z běžného sexuálního vzrušení s produkcí adrenalinu, jenž při řízené bolesti samozřejmě vzniká taky. Rád k tématu pokecám víc nebo zaučím nějaké mládě.
No, možná by to chtělo trochu googlit... Pár BDSM stránek už existuje, stejně jako lidi, co se setkávají v reálu. V Praze je to celkem snadné.
Můžu poprosit o nějaký odkaz?Předem díky
... dál třeba bdsmweb, darklife.. Záleží, co přesně hledáš. IMHO je nejpřínosnější zvednout zadek a jít v reálu mezi podobně smýšlející lidi.
La publication a été effacée par l'utilisateur.