Ženy a ich zlý výber partnera

Ženy a ich zlé vzťahy

Prečo si ženy vyberajú radšej alkoholikov, dotetovaných, takých čo sa pokúsili o sebevraždu a podobný odpad, namiesto tých čo pracujú chcú mať rodinu atď? Poznám niekoľko žien čo išli do vzťahu s alkoholikmi a podobnými. Prečo napríklad psychologička sa zosobáši z násilníkom, alebo sebevrahom? Vie to niekto normálne vysvetliť?
Väčšinou si žena vyberie srdcom vtedy ma na očiach klapky a keď konečne oči otvorí,zistí čo je zač.u nás v rodine je to akoby prekliatie.ja som už 5 generacia žien čo má doma takého,alkoholik
Keď máš problém nájsť si partnerku, tak v prvom rade namiesto fňukania hľadaj problém v sebe, nie v ženách a ich výberoch.

Takáto generalizácia vôbec neplatí, ženy nehľadajú ani "alkoholikov" ani "dotetovaných" ani "samovrahov". Skôr sa pozri na seba ako neúctivo, odsudzovačne a pyšne o druhých píšeš. Podľa jedného prípadu, ktorý poznáš len zvonku, posudzuješ všetkých.

Realita skôr ukazuje že ženy hľadajú mužov ktorí sú dobrí milenci, pozorní, vtipní, starajú sa o seba, no a áno vždy pomôže keď chlap dobre vyzerá a má peniaze, alebo aspoň nieje lakomý držgroš.
Pohonkávaním na amatéroch, alebo vyplakávaním aké sú tie ženy že ťa nechcú žiadnu neohúriš, tak skús radšej zamakať na sebe.
Mňa vždy pobaví keď niekto napíše dotetovanych :D ako keby tetovanie bolo dake tabu však bud sa to niekomu páči alebo nepáči ale nie sudit človeka podľa tetovania..inak stebou súhlasím co si mu napísal na 100%
Rozumiem tomu o čom píšeš. Úplne tomu rozumiem. Zákon džungle... Aj v prírode samice hľadajú silných jedincov ktorí ich ochránia pred nebezpečenstvom. Ženy odjakživa priťahovali bad boys ( zlí muži ) od pohľadu silní potetovani muži vždy vyžarovali mužnosť. Preto ženu skôr priťahujú potetovani motorkári v koženej bunde ako vygelovani vychudnuty fešacik na elektrickej kolobežke
Nie vždy a nie u každej to tak je. Resp., možno to tak zo začiatku je, ale po chvíli ženská prehodnotí svoje priority, ale to bohužiaľ až keď sa riadne popáli. No a potom prestane veriť chlapom a nakoniec aj tak zase skončí u podobného chudáka, ktorý ju pred tým sklamal. Ale niektoré ženy sú fakt naivné, ba až hlúpučké. Stačí, keď ju chlap pochváli, ukáže jej aká je jedinečná, potrebná, aká to je princezná. Ale to bohužiaľ len do chvíle, pokiaľ nedosiahne svoje. Potom je z nej doslova "handra", ktorá od neho neodíde ani za nič, pretože by ostala sama. Aj keď sa on k nej správa ako k onuci, ona mu bude stále odpúšťať, pretože on jej povie, že sa zmení. A ona druhých presviedča, že ho strašne ľúbi, že on ju strašne ľúbi a dokonca o tom presvedčí aj samú seba. Ale našťastie to nie je až také veľké množstvo žien a nájdu sa aj normálne. Veď ak sa k žene partner čo i len raz zachová ako k nejakému odpadu (teraz nehovorím o nejakej hádke, to je úplne normálne), ona už nemá dôvod byť s ním. Neexistuje, aby v tom bola nejaká láska k nej, ak sa k nej správa zle. A nie je to ani jej láska k nemu. Je to len strach byť chvíľku sama. Ženy, nebuďte hlúpe a majte v sebe aspoň nejakú hrdosť.

Ale chlapi vedia byť tiež pekne naivní. Ženská sa na neho strojene usmeje, roztiahne nohy a chlap je jej a spraví takmer čokoľvek len preto, aby s ním ostala.

Čo tým chcem povedať. Je pravda, že niektoré ženy proste priťahujú primitívovia, s ktorými to nemá budúcnosť. Lenže na to príde až keď ostane sama s deckom. A potom by ju mali všetci ľutovať. Lenže veľa krát si za to môže sama. Alebo lepšie povedané, nesie si tiež svoj diel viny na tom, ako to s ňou nakoniec je. Veď prečo je toľko slobodných matiek, ktoré sú samé s deckom? Buď "robí ramená" ako to všetko sama zvládne a nikoho nepotrebuje (pritom to nie je o nej, ale o tom dieťati, o jej kvalitách nikto nepochybuje, ale musí sebe aj ostatným dokázať aká je silná), alebo rýchlo šup-šup do svadby, nechať sa napustiť, čiže si chlapa poistiť, ale chlap sa na ňu vykašle aj tak, alebo to proste zo začiatku vyzerá všetko super (aspoň naoko, resp. možno ona nechce vidieť, že niečo nie je v poriadku) a dotyčný je len hajzel, čo sa na ňu vykašle. Z môjho uhla pohľadu je dôležité najprv spolu chvíľu žiť, riešiť spolu aj zlé a ťažké situácie a potom až sa vziať či založiť rodinu. A hlavne nedať na pekné rečičky, vychvaľovanie a podobné kecy, pekné a drahé darčeky a podobne.

Ale chválabohu nie každá žena musí mať vedľa seba primitíva. Čo človek, to iné priority. Nie je pravda, že všetky ženy priťahujú tí silní, svalnatí a potetovaní "alfasamci". Presne ako nie je pravda, že každého chlapa priťahujú ženy "modelkovského" vzhľadu, ktoré už mali veľa chlapov, čiže sú akože skúsené, a akože mu ju každý chlap závidí. Napríklad ja osobne nemusím tie prečačkané, vyobliekané paničky, ktoré sú stále vlezené niekde v kaviarni s kamoškami, po baroch lovia chlapov a podobne. Nemusím nejako príliš vyzývavo oblečené ženy, ktorým hneď všetko lezie von. Ženské tvary milujem, ale rád si ženu "rozbalím" a nie, že je hneď všetko vonku. Páči sa mi, ak je na verejnosti proste normálne, jednoducho oblečená, správa sa slušne, a keď prídeme do súkromia, tak je z nej ženská, ktorá má rada milovanie, niekedy riadnu je.ačku, až sme obaja zrichtovaní. Osobne sa mi veľmi páči, ak je žena praktická, nemá problém zatĺcť klinec, zarýpať sa a spotiť pri práci okolo domu, postarať sa o domácnosť, zároveň nemá problém občas navštíviť operu a podobne. Samozrejme, chlap robí to isté, ako okolo domu, tak varí, zároveň nie je problém si vyjsť do spoločnosti. Proste ide o to, aby mali obaja z toho druhého aj nejaký praktický osoh. Ale zároveň, obaja by sme mali mať radi sex. To je jasné. Ak to mám uviesť na príklade, tak ak by som si mal vybrať, tak oveľa radšej si vyberiem ženskú, ktorá je na billboarde od Hornbachu (rifle, flanelka, v ruke uťahovačka Boschka, kľačiaca pri skrutkovaní plotových dielov na plot, zarýpaná v tvári, ale pritom pod tým všetkým krásna hrdzavá kučeravá ženská) ako ženskú, ktorá je vyfotená na billboarde s reklamou na nejaký salón krásy. Netvrdím, že tá na billboarde pre salón krásy nie je praktická, len skôr by som bral tú "upachtenú" od Hornbachu. Proste také ženy milujem a niečo ma na nich neskutočne priťahuje. Čiže ako píšem, každému sa páči niečo iné.
Ženy majú rady gaunerov a neslušných zlých chlapcov..to si zapamätaj..potrebujú cítiť silu chlapa
pretoze maju dojebane zivoty od svojich otcov a matiek? mozno to robi svoje
Všetci si vyberáme partnerky/-ov na základe nejakých sympatií. To, že sa z niekoho vykľuje alkoholik, násilník alebo samovrah väčšinou dotyčná/-ý zistí, až keď je neskoro. Všetci sa totižto snažíme na začiatku vzťahu robiť dobrý dojem na toho druhého. Alkoholik nepije až tak moc alebo pije potajomky tak, ako by slečna nezistila, násilník sa krotí a samovrah sa zasamovrahuje až keď má pocit depresie alebo beznádeje a to tiež na začiatku vzťahu väčšinou nebýva... *3*

Napríklad ja som mrhal svojim časom na ženu, ktorá roztiahla nohy snáď každému v mojom okolí, no tiež som na to prišiel "neskoro". Život je skrátka samé prekvapenie a my ľudia vieme byť dobrí herci. *22*

Vo vzťahoch nemá význam hľadať nejakú logiku, lebo tá tam proste nikdy nie je. Láska sa neriadi rozumom, ale srdcom. A týmto svojim pamätným výrokom zakončím tieto romantické kecy, na ktoré tu aj tak nikto nie je zvedavý... *34*
Keby si všetky ženy vyberali tebou spomínanú skupinu, znamenalo by to, že všetci muži do takejto skupiny patria, keďže pomer žien a mužov je plus mínus rovnaký.
Ale veľa žien si takýchto naozaj vyberie. Často je to z jednoduchého dôvodu, títo ľudia na začiatku vzťahu nie sú nudní, niektoré majú rady párty, oslavy....a časom zistia, že vlastne manžel je alkoholik.
Niektorým imponuje muž, ktorý si povie svoje, keď sa na ňu niekto "inak" pozrie, tak mu to "vysvetlí", najskôr to berie ako znak lásky a až potom zistí, že to bol znak žiarlivosti.
A nakoniec láska býva slepá a nechce vidieť chyby.

Na druhú stranu ženy, ktoré majú možno tých mužov, o ktorých sa hovorí, ako o tých ideálnych, sa pri nich nudia. Síce sa starajú o rodinu,majú prácu, ale časom je s nimi nuda a hľadajú si iného.

A na záver, v profile máš napísané:
Chcem si zatrénovať veci pre vznik rodiny
Ak si myslel sex, to nie je podstatné pre vznik rodiny;)
(modifié)
Lebo ked vidia moderneho muza so zastrihnutou briadkou nagelovanym ucesom buzi tastickou krizom cez rameno vypasovanymi nohavicami po clenky vezuceho sa mestom na elektrokolobezke musia byt vzrusenim unesene. Co im asi tak zostava tym babam
To je blbosť, mňa ženy nechcú, a pritom takéto blbosti neuznávam, obliekam sa normálne, nepijem nefajčím, nemám potrebu podliehať módnym výstrelkom a niekedy sa neholim vôbec