Sice je relativně velká ale odpočívárna úplně na houby. Kromě chladnější solné a herbal všude horko a i ve všední den dopoledne relativně dost lidi. Nabídka saun super ale čuňačiny max v parní a ještě tam nesmí nikdo přijít.
Nepujdete nekdo zasaunit v kv? Muzeme se domluvit na nejaky den. Relax, popovidat
Co třeba sauna v Alžbětinkách?
Asi neznáme nikoho kdo by tam byl. Tak jsme zvědavÿ jestli někdo napíše nějakou zkušenost.
Tam je to zas myslim oddelene muzi zeny
(modifié)
Byl jsem tam a ke to uplně normální sauna. Menší s větší návštěvností. Průchoďák kde klidu moc není.
V páře je za rohem klídek nebo v té aroma sauně je takový hezký klidný kout. :)
Nechcete zajit dneska nekdo? K veceru v kv
Zitra zase zajdu vecer v kv do sauny, jestli se nechcete nekdo pridat
Byla jsem v pondělí v Saunii a situace se nezměnila. Nefungovala parní, tak jsem byla v tropické. Kolem půl desáté málo lidí, od 11 se plní.
Půjdu nejdříve za 14 dní a uvidím zda Arena nebo Thermal.
Půjdu nejdříve za 14 dní a uvidím zda Arena nebo Thermal.
Doporučuji ještě saunu v jachymově hodně utulné :)
Byla jsem včera stále stejně příjemné a pohodové, terasa funkční, klid, po třetí nebylo ani moc lidí.
Agricola otvírá saunový důl až ve dvě, dopoledne nefunguje. Souhlasím, v zimě na zasněžené terase je supee.
Ahoj,máme to stejně, sníh na terase je úžasný. Saunie je určitě lepší dopoledne nebo pak až večer. Rádi někoho potkame. Saunění opět začíná a nudapláže konči. .
Za mě nejlepší poměr výkon a cena, má srdeční zaležitost, útulná, vybavená, pohodová. Třeba se tam potkáme.
Ahoj, napiš až se pojedeš saunit. Náhodě se dá pomoci.
Nechystate se dnes? Premyslim ze bych vecer sel
Chystáme se s manželem, kdy je prosím lepší doba? Víkend, všední, dopoledne, odpopedne, večer? Ať tam není úppně hlava na hlavě :)
V saunách není nikdy hlava na hlavě, je jich hodně a vždy si najdete nějakou volnější. Parní je mimo ostatní, hledejte.
Nechodím o víkendech, speciálně odpoledne a podvečer tam bývají i děti a odpočívárna narvaná. Nejvolněji je dopoledne do 11 kdykoliv v týdnu, potom se začíná plnit. Bazén je vždy volnější.
Nechodím o víkendech, speciálně odpoledne a podvečer tam bývají i děti a odpočívárna narvaná. Nejvolněji je dopoledne do 11 kdykoliv v týdnu, potom se začíná plnit. Bazén je vždy volnější.
Super, děkuji za info, vyrazíme někdy dopoledne :)
Me se jeste vyplaci certak od 20h. Maji tam do 22h a kdyz prichazim tak uz spis nekteri odchazi a ke konci tam neni skoro nikdo nebo spis nikdo.
A co certak? Tam je to docela fajn. Ja zas nevim jak to vypada v Arene po rekonstrukci ale nebylo to tam driv tak utulne jako na certaku
Ve Varech chodím dopoledne, odpoledne a podvečer do Agricoly, Čerťak otvírá až v pět. Arena po rekonstrukci je fajn, před ní nic moc.
Ano, na Čerťáku bylo vždy fajn. Doporučuji
Máme stejnou zkušenost. V odpočívárně vůbec, pouze v těch dvou saunách se dá zazlobit. Parní je nejvhodnější. Tam se dá i zapíchat nebo pohonit. Občas s divákem.
Ahoj Mára a Dáša sme z ostrova máš watsap 605835197 pojďte snami po kameře teď živé
S přítelkyní jsme v páře zlobili. Pak dorazil i jeden divák, který si ho s námi vyhonil.
Zažili jsme v páře to samé. Nakonec super zážitek.
Kdo by tam chodil když ne lidi?
Ahoj Mára a Dáša sme z ostrova máš watsap 605835197 pojďte snami po kameře teď živé
Velmi hloupá odpověď... Fórum je o sdílení zkušeností a rad.

Saunia Thermal - K. VARY
Kdo chodí?