Co je vrcholem sexuality?

Co je vrcholem sexuality?

Člověk (muž) často řeší penis, být nepochybuji že větší více podráždí vagínu, setkal jsem se i s termínem jako nudný zásun. Co je pak ten vrchol lidské sexuality?
člověk (muž) který neustále řeší penis, nezažije vrchol sexualiy
Vrcholem sexuality bude, až sem přestaneš cpát svoje stupidní dotazy
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Cette publication a été supprimée.
Jestli Ti k tomu nedal souhlas, tak porušuješ GDPR 🤣
Tohle porusovani GDPR me bavi, zvlast, kdyz mi ten jeho xichtik, 2 dny zpatky vyskocil na FB v jedne skupine i s jeho jménem 😁😁
Taky mě párkrát napadla myšlenka že to třeba není on, ale někdo kdo se mu chce za něco pomstít. Protože přece normálně člověk není tak blbej, aby si na amatérech provařil xicht, jméno, adresu, zaměstnání a pak tady psal takové kolosální hovadiny, vyloženě trollil a tvářil se, že to myslím vážně. Přece když chci trollit, tak to musím dělat anonymně, ne? To co tady předvádí on přece normální, mentálně zdravej člověk nemůže udělat.
Bud .. a nebo je ten clovicek mentalne fakt nekde trosku jinde a mysli si, jak ma vsechny okolo sebe na lopate 🙃.
Vrcholem sexuality může být pro někoho různé věci. Pro někoho může být vrcholem sexuality zážitek z fyzického a emocionálního spojení s partnerem, zatímco pro jiného může být vrcholem sexuality získání sebeuvědomění a sebevědomí v oblasti sexuality nebo schopnost vyjádřit a realizovat své sexuální touhy a preference. Vrcholem sexuality může být také dobrá komunikace o sexuality s partnerem nebo schopnost zážitku zajistit bezpečné a přijatelné prostředí pro vyjádření sexuality. Je důležité si uvědomit, že vrchol sexuality je individuální a může se lišit od osoby ke osobě. Je důležité respektovat a akceptovat individuální preference a potřeby v oblasti sexuality.
to si okopcil od chat.openai? :)))
Pro mě je vrcholem sexuality, nejlepší sexuální zážitky.
Dobře napsané. Hlavně to, že to může být jak fyzično na tak emoční. A taky to, že se může lišit od osoby k osobě a já bych doplnil taky v čase. Protože to co tě bere ve dvaceti, to tě nemusí brát v pětačtyřiceti. A nejspíš ani nebude.
Není náhodou vrchol sexuality definován jako termín kdy jedinec je ve svém určitém věku v ,,nej formě,,
Vrcholem je. ( vykouřit robertka až mu vytečou baterky )
Tak hlavně neslízat tu kyselinu ta fakt organismu nedělá dobře..
Když buzerant o sobě prohlásí, že je lesba.
Nebo jinak. Když někdo napíše: "Jsem čistě hetero. Poslední dobou mám představy že s manželkou společně někomu cizímu kouříme péro a lákalo by mě to zkusit." 😄 Ale jinak jsem hetero. 😄
Nóóó..., volba "ješte hetero" nebo "buzerant-panic" tu neni *5* (modifié)
Sexuální orientaci neurčuje, s kým provozujeme sex, ale do koho se zamilováváme. To, že chlap při experimentování s partnerkou ve trojce vezme do pusy chlapa, ještě neznamená, že je teplej buzerant (ne, nikomu jsem nikdy péro nekouřil *4*).
Neříkám že je takový chlap "teplý buzerant". Jde jen o mé pozastavení se nad tím, že chlap který má tyhle bisexuální choutky, proti nimž absolutně nic nemám, tak jde o to že on ujišťuje že je hetero. A potom to ještě jednou zdůrazní, že je striktně heterosexuál. 😀 Tak to potom jo. 😄 Ale samozřejmě o tom tady jen diskutuji a v zásadě je mi to putna. Ať si o sobě každý prohlašuje co chce.
Pro mě byl vrchol sexuality když moje nymfa měla řadu divokých orgáčů, s kterých byl pak jeden nepřetržitý.
Utřel ses do záclony či co?*1*
tento server je vrcholem sexuality.
Pro mě je to lizat anal i poštěváček tak, ze dotyčná strikala... po tom zasunout do analu a vyvrcholil ve stejném okamžiku, jako ona. Během jeji orgasmu jsem ji pumpoval všechny dávky do analu *71**63* To byl můj vrchol sexuality.
Ale super zážitek je treba i to, když partnerku opicha 15 chlapů během 2hodin... ona rozklepana po spoustě orgasmech, kolena se jí chvela i při chůzi ze schodů a mrdka tekla zevnitř ještě po půl hodině, když jsme procházeli park. Zasunul jsem do absolutne cvachtajici otevřené kundy a uz jen tím vzrušením vystrikl taky.
Opíchá ji 15 chlapů, a pak já...
Ideální něco hnusnýho chytit!!
Ale když je mozek v kalhotách.
Když ti jedna mařka deepthroatuje a druhá ti u toho líže prdel a ty stříkáš přímo do krku.
Když můžeš, ale nemusíš . Když máš s kým a kde... A když nemusíš řešit kolen sexu kraviny.