Jak najít k sobě protějšek?

Jak najít k sobě protějšek?

Buď můžu dělat béee nikoho nemůžu najít nebo můžu dělat že vlastně nikoho nechci a jsme nad věcí. Nebo můžu obviňovat sebe a říkat si že jsem dement a nebo naopak svádět vinu na ostatní, že je to nejen tu samá....

Proč podle vás jsou lidé co mají problém najít někoho kdo jim sedne i když nejsou úplně dementi a nebo nepotkavaji jen úplné dementky a ani nebreci a ani se nepovyšuji a přesto pořád nic?
Protože na to, aby si dva sedli, musí být dva. A každý z nich má desítky vlastností. Nikdo ti nezaručí, že se tady vyskytuje někdo podle tvých představ, pravděpodobnost je z definice na intervalu <0;1>
Pokud chceš zvýšit pravděpodobnost, musíš přestat řešit ty nepodstatný vlastnosti a zaměřit se na důležitější věci. Protože pravděpodobnost, že ti sedne ve víc atributech, se násobí a nuly mezi desetinnou čárkou a platnýma číslicema přibývají s počtem volovin, co si myslíš, že musí splňovat. A pak to ještě vynásob jejíma setinama...

Ale protože ty to nechápeš, dám ti manuál:
1. Projdi galerie ženských a zaměř se na jednotlivý atributy (silikony, velký pysky, kérka, holá hlava...) a ohodnoť je od 1 (to chci) do 5 (raděj doživotní celibát). Napiš si to na papír.
2. Vyškrtej všechno, co není kategorie 5. (Pozn. Dokonalá vagina patří do 1, kdybys nevěděl)
3. Vyber ze zbytku pět nejhorších, ne víc. Zbytek škrtni.
4. Dej dohromady, přes co z tvé strany nejede (drogy, alkohol, vzdálenost nad 100km, cigarety, mluví jenom finsky,...). Dopiš to na seznam.
5. (speciálně pro tebe) Škrtni ze seznamu všechny atributy nedokonalé vaginy.
6. Když potkáš ženskou, zkontroluj, jestli má vlastnosti z toho seznamu. Když má minimálně jednu z nich, je automaticky no go, zbytek je lovná kořist.
7. Začni se normálně bavit s kořistí, pardon ženskýma, který nemají vlastnosti se seznamu, jako kdyby to nebyly ženský, ale kamarádi.
8. Každou si hodnoť individuálně (stylem "sice nemám rád pneumatiku kolem pasu, ale ty velký přírodní dudy by za to stály"). On je vždycky něco za něco a bez kompromisů to nikdy nejde. Kdo chce víc, nemá nic.
9. Časem zjistíš, že si s některou z nich rozumíš víc a některý její vlastnosti se najednou ze 4ky přehoupnou na 2ku... Tak to je ta, co ti sedne. A když to bude náhodou stejně i u ní, máš jackpot.
10. Pokud se do roka nechytneš, roztrhej seznam a pokračuj krokem 1. Zahrň do toho zkušenosti a vlastní chyby z uplynulýho roku.

Pozn. Doporučuje se seznam naučit z paměti, odškrtávat při seznámení odrážky na formuláři je sociální sebevražda
Asi máš pravdu, že je potřeba být nekompromisní jenom tam kde to nejde. Tam kde to jde, bude asi dobré něco přehlédnout jinak pokud člověk vše moc řeší se vrací do bodu jedna. Koneckonců i proces zamilovanosti, který už je popsán celkem komplexně je jen účelem proto, aby bylo párování rychlejší..
Nemusí to být dementi a dementky. Já říkám komplikované osobnosti. Totiž každý člověk je svým způsobem originální, jedinečný, výjimečný a čím víc jsou jeho vlastnosti vyhrocenější, tím větší problém má najít si k sobě vhodný protějšek. Vcelku kompatibilní a nekomplikované osobnosti, které se snesou víceméně s kýmkoliv se obvykle na seznamku ani nedostanou a když už ano, velice rychle z ní zmizí. Komplikované persóny se kterými nikdo nevydrží, natož dlouhodobě se pak dlouhodobě potulují seznamkami.

Pak je tu ještě fyzická atraktivita protože když je ženská krásná, může být klidně píča ale vždycky si někoho k sobě najde. To stejné peníze. Když má chlap prachy, může být škaredý opičák a stejně si k sobě vždycky nějakou zlatokopku najde.
Asi na tom něco bude. Defakto to tedy může být relativně fajn chlap nebo ženská, ale vždy tam bude nějaká výraznější psychologická odchylka nebo problém, který navazování vztahů dost komplikuje.

Není divu, že zde pak narážím buď na velmi ošklivé nebo třeba i atraktivní ale chováním pro mě stejně asexuální holky nebo ženy. Případně ještě něco jiného (a tím nemyslím může v přestrojeni).

Z 99 % bude mit ten kdo se chce seznámit zde včetně mě nějakou odchylku nebi problém co ho limituje. Otázkou je tedy jestli si lidé s narušenou hlavou a problémy budou spíš rozumět nebo bude pravděpodobnější, že se budou spíše ještě více odpuzovat? A pak je vlastně nesmysl se soustředit sekundárně třeba více tady než jinde (byt je to zde s funkcemi celkem komplexní virtuaoni prostor oproti jiným alternativám )?

(modifié)
Tak jde o to, v čem ten limit je.

Někdo je kokot od přirození a má jedinou šanci, že ženské pomocí chemie nasadí růžový brýle při osobním setkání. Ten si na seznamce pobude hodně dlouho.

Někdo má třeba jenom netradiční úchylku a je pro něho důležitý ji s někým sdílet. To v civilu neprojde, ale tady to může sdílet otevřeně a má celkem velkou šanci, že najde někoho s podobnou nebo komplementární a i kdyby z toho vztah nebyl... Přátelství je taky fajn a pomůžou si dost psychicky.

No a pak jsou situace, kdy nejsi kokot, ale život ti přinese nějaký komplikace. Jako když jsem se staral o nemocný rodiče (oba dva zabila rakovina, dva měsíce od sebe). To pak na balení ženských není moc prostor a hledáš spíš někoho, s kým přijdeš na jiný myšlenky, než někoho do života a stejně to nemá prioritu...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Obávám se, že tomuhle babu nenajde ani Google a nezná ji ani Facebook *295*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Auto najde, dokonalou vaginu ani náhodou...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Škoda, že nejde otočit svícnem...
Jako určitě je to lepší. Ale mě osobně to venku už s vyšším věkem tolik nevyhovuje. Přece jen v mládí je to jednodušší a nepůsobí to ani tak moc vtiravě, když se chceš dát jen tak třeba do řeči a seznámit se...
Red_Mauritius
Red_Mauritius il y a 1 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tvrdí snad někdo něco jinýho? Online se dá sehnat kontakt na zajímavou osobu, se kterou si máš co říct, ale to je tak všechno... Pokud má k něčemu dojít v reálu, je potřeba napřed reálný setkání. Ideálně někde na veřejnosti na neutrální půdě.