Snášenlivost análního kolíku

Snášenlivost análního kolíku

Zdravím Vás, vyzkoušel jsem několik análních kolíků, dělají mi příjemné pocity, ale pouze při masturbaci, či jiných hrátkách.

Po orgasmu mi okamžitě začne vadit a musím ho vysunout. Stejnou zkušenost mám i když ho zasunu jen tak, bez masturbace.
Dá se snášenlivost nějak natrénovat ? Nosit ho delší dobu ?
Děkuji za odpovědi bez hate.
Hele, pokud je to o tom divným pocitu po orgasmu, že na nic sexuálního nemáš chuť, tak to je normální.

Jedna cesta je si říct, že to pokaždý vydržíš dýl. Jednou si řekni, že si ho tam necháš ještě minutu po orgasmu. Podruhý dvě a tak dále. Ber to jako misi, to pokaždý vydržet. Časem zjistíš, že už vlastně stopky nepotřebuješ, protože to už s orgasmem nemáš spojený.
Ja mam prijemnou zkusenost s mensim analnim sperkem. Postupne jsem prodluzovala noseni a nyni uz zvladnu i celodenni. A taky je u me dulezity material me vyhovuje lekarsky silikon. Kov ne. Ani sklo. Pri orgasmu je to intenzivnejsi.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tady nejde o bolest, tam žádná není 🙂

Ale je to něco jako..
Užíváš si s kámošem, je to super, a náhle po orgasmu začneš přemýšlet, proč jsi v místnosti s nahatým mužem a co to kurva provádíš ?.. a ten penis v análu najednou už není tak super jako těch pár sekund před orgasmem..

Snad se chápeme
tréninkem jistě dosáhneš lepší snášenlivosti, ale nevidím důvod tlačit to silou, používej kolík tak jak je příjemné. Proč to zbytečn tlačit jinam, než aktuálně odpovídá tvým stavům ?
Tady nejde o nějakou bolest 🙂
Spíš mi jde o to proč ještě 10 sekund před orgasmem to byl nejlepší nápad a náhle 2s po orgasmu je to najednou úplně něco divného 🙂