Neviem ci je swingers... vhodny na restart vztahu.Divat sa ako mi jebu zenu...
neviem ci je dobre niekomu radit po dvoch rokoch. Mozno sa opytat co podnikli a aky vysledok.
My sme tiež boli zaciatočníci. Rozhodli sme sa na takúto akciu íst pozrieť.. a to do Brna Villa Funny. Nebudem klamat, pre zenu to bola silná šalka kavy... no obaja sme videli aké to je.. nikto nás do ničoho nenútil. Majitelia nás previedli po vile, zoznámili so stálimi návštevníkmi... aj napriel tomu, že sme sa nezapojili, radi sme uvítali takuto skúsenosť. Pani manzelka ma aspon obsužila s dobrou kavičkou hore bez 😊 a sexy podvazkoch s holou mušlickou 😍
Ďakujem za odpoveď. Chystáme sa do niektorého sw klubu ísť pozrieť a uvidíme kam to zájde
Ahojte chcem sa spýtať na dobrý swingers Club v Budapešti. Najlepšie vhodný pre pariky a taký kde bude akcia 1-3 Apríl. Ďakujem
budapešt swingers club hovirag ut 50 mobil +36706260909
Ahojte...nejaka mala stala privatna skupinka na swingers stretka?...My sme zaciatocnici...PO, KE, MI
Ahoj veľmi rád sa pridám na stretká
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ja by som sa pridal a čo presne sa na párty dá robiť čo taký piss je to dovolené
....dalsi "pridavac"....
Kamo to čo si zas zadelil za otázku?
Tam 13 ročných nepúšťajú.
Aj ja chcem skusit swingers......
(modifié)
Ahojte rad sa pridam, seriozme
Ahoj ,hľadáme presne to isté. Rozhodol si sa pre nejaký klub? Ja rozmýšľam nad extazy Brno a villa funny. Sme starší
Urcite Villa funny, je tam super. A maju aj akcie pre zaciatnickov :)
Inde vas to moze odradit na prvy krat...
Inde vas to moze odradit na prvy krat...
no keď už idete všetci, tak berte aj nás :)
AHOJTE, RAD BY SOM SA SVAMI STRETOL
Ahojte chcem skúsiť swingers, môžme niečo podniknúť?
Ahoj. Ja som sam . Nepoznám takých ludi, ktorí by mali zaujem
ahoj. som zaciatočník a rad by som skusil swingers party, ale som sam, tak neviem , či to nebude problem.
Kludne chod do villa funny. Aj single muz. Tam je to v pohode
Poznáš aj niečo na Slovensku, kde sú seingers party
La publication a été effacée par l'utilisateur.
kto by rad skusil male sukromne swingers radi ho privitame..
Mal by som zaujem vyskúšať súkromné najprv
Ak aj samotný chlapi budem rad, ďakujem
len možme odporučit,už sa tešime na dalšie stretnutie
Ahojte vážne? Neviem vám napísať.
Ak chcete serióznu úroveň, pohodu a zmes rôznych (vekovo od 20 do 60, rôznych postáv) ľudí určite Praha - Fantasy.
To myslíš naozaj vážne!!!…..čerstvý ženáč?,..registrácia včera,..?",..niekto tu chce zavádzať!??!!,…..vráť sa na pieskovisko ,.zabudol si si formičky,..!
Sme par ja mam 30 priateľka ma 47 pridajte sa kunam ženy milfky mamicky páry sme Leviciach .nnnnnnn
Nevedel som, že tu máte uzavretú komunitu - nakoľko je tu registrácia voľne prístupná. Dedukujem, že sa mám najskôr zaregistrovať a následne vyčkávať, možno rok, aby som sem niečo napísal. Každopádne ďakujem tomu prvému komentáru, ktorý mi vysvetlil kde nájdem tie stretávky.. škoda že sme sa vzdialili od merita pôvodnej témy.
Neni zač, a ostatných si nevšímaj, nemajú iné problémy tak tu nadávajú do iných a riešia blbotiny. Pekný deň prajem
Bluryel, ak už chceš niečo písať, tak premýšlaj čo rozumné napísať. - Ak zadáš do Googla swingers club, vyhodí ti ich množstvo v celej Europe, môžeš si vyberať. Alebo až tam nesiahaš aby ťa to napadlo ??? Alebo sa len chceš odbavovať na odpovediach ? Zdá sa mi, že si ešte pravdepodobne nebol ani na nuda pláži niekde, - tak sa môžeš s tou svojou roztrénovať teraz na teplom prameni v Sl.Grobe a v lete na niektorej nudapláži v BA. Potom ťa už podobné otázky ako teraz nebudú napadať.
Žiadna uzavretá komunita tu nie je. Len pár paranoikov.
Ako nič v zlom ale registrácia môže byť kľudne krokom k tomu reštartu. Toto čo napísal by si nikto zbytočne nevymyslal. Trochu rešpektu by tejto stránke len prospelo.
Choď na " Zobrazenie a nastavenia" tam zmeň " Zdroj obsahu" na Slovensko. Potom stlač "••• Ďalšie", tam máš "Stretávky". Na to klikni, a tam sú. Buď v Jahodnej alebo v Trenčíne. Určite tam nechodia len vyšportovaný ľudia.

Swingers začiatočníci
Postava