Amatérský průměr je prý 25.
Tak se nediv. Ti pod mírou se asi moc nechlubí.
Tak se nediv. Ti pod mírou se asi moc nechlubí.
… sám mám penis poměrně malý, 13 cm. Ideální to není. Malý kašpárek, malé divadlo. Většinou tvrdí, že velikost nerozhoduje ti s menším. Jsou ženy co velikost řeší, jiné neřeší. Pravda, źe většina neřeší, moje zkušenost. Kvůli malému mě nechala pouze jedna. Větší penis ale ženy více vzrušuje, malý to dohání jinak. Většinu žen jsem uspokojil klitoriálně bez problému. Vaginálně tak každá třetí, čtvrtá. S větším se žena udělá snadněji, tlustší dráždí při souloži i poštěváka, delší vaginu. Nicméně jak říká klasik, kolik třešní, tolik višní. Poznámka pod čarou: můj je malý ale funguje, stříká dost 😇, tak furt lepší než velký a lenivý 🙈
… oprava: nyní jsem se přeměřil, penis mám 13,5 cm 😇 Malý je stejně 🤔
Já ho mám ještě menšího než ty☹️😥
La publication a été effacée par l'utilisateur.
V závěru průkumu je uvedeno, že mezi rasami není žádný rozdíl ve velikosti. Že ho mají asiaté menšího, je jen omílaný blud. Stejně jako že je mají černoši velké. Z každé rasy brali do výzkumu stejný počet mužů, aby výsledky byly srovnatelné. A měření se provádělo takovou metodou, že se naprosto eliminovaly vlivy okolí, jako že někomu stojí víc a jinému méně apod.
(modifié)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Bohužel, i v mém věku mám depku když vidím jak veliké luliny vy všichni máte a jak ho mám proti vám všem malinkého☹️😥
Píše týpek s dickom na profilovke :D
Robil si prieskum?
Väčšinu žien takto po nete veľký penis aj tak neohúri a musíš byť stále kreatívnejší, než priemerný/malý penis. Naživo na to ženy reagujú pozitívnejšie.
Robil si prieskum?
Väčšinu žien takto po nete veľký penis aj tak neohúri a musíš byť stále kreatívnejší, než priemerný/malý penis. Naživo na to ženy reagujú pozitívnejšie.
To, že zde mám fotku mého lulina, neznamená, že to, co píšu, nemyslím vážně. A tu fotku zde nemám na to, aby to ohromilo nějakou ženu. Je to jen pro zábavu a pro pokec. A průzkum jsem dělat nemusel. Vím,jaké luliny mají běžně průměrní chlapi a věřím, průzkumům, které dělají lékaři na celém světě a kteří uvádějí průměrnou délku ztopořeného penisu 12,5 cm. Zde je vidět běžný penis opravdu jen výjimkou.
(modifié)
světový průměr 12,5cm, to se mi moc nezdá.
Zdá nezdá, to je jedno. Data jsou neúprosná, měření přesné, a nezbývá, než lékaře, kteří výzkum prováděli v roce 2015 na celém světě, respektovat:
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Recenze publikovaná v roce 2007 v BJU International ukázala, že průměrná délka vztyčeného penisu je 14–16 cm (5,5–6,3 palce) a obvod 12–13 cm (4,7–5,1 palce). Práce porovnávala výsledky dvanácti studií provedených na různých populacích v několika zemích. Do přehledu byly zahrnuty různé metody měření.
To je z toho tvého článku. Je tam i, že průměrná délka u Číňanů je 12,9cm. Tak nevím kde jsi vzal celosvětový průměr 12,5cm, doporučuji si to přečíst znovu.
To je z toho tvého článku. Je tam i, že průměrná délka u Číňanů je 12,9cm. Tak nevím kde jsi vzal celosvětový průměr 12,5cm, doporučuji si to přečíst znovu.
V té studii je uvedeno, že výzkum z roku 2007 se dělal tak, že se mužů jen ptali a každý lhal, několik cm si přidal. V roce 2015 provedli měření v laboratorních podmínkách a u všech stejnou metodou. Tak přišli k světovému průměru 12,9 cm délky s tím, že Číňan má průměrně stejnou délku jak Evropan či černoch. Mezi národy nenašli významných rozdílů.
(modifié)
v tomto odstavci jsem si ničeho takového co píšeš nevšiml, nevím kde jsi to vzal. Asi jsem našel z čeho čerpáš tech 12,5cm. Je to průměrná délka ochablého nataženého penisu.
Studie z roku 2001 na asi 3 300 mužích publikovaná v European Urology dospěla k závěru, že ochablá natažená délka byla naměřena v průměru na asi 12,5 cm (4,9 palce). Kromě toho kontrolovali korelace v náhodné podskupině vzorku sestávajícího z 325 mužů. Zjistili několik statisticky významných Spearmanových korelací : mezi ochablou délkou a výškou 0,208, −0,140 s hmotností a −0,238 s BMI, ochablý obvod a výška 0,156, natažená délka a výška 0,221, hmotnost −0,136,16, BMI. Uvedli také několik nevýznamných korelací.
Studie z roku 2001 na asi 3 300 mužích publikovaná v European Urology dospěla k závěru, že ochablá natažená délka byla naměřena v průměru na asi 12,5 cm (4,9 palce). Kromě toho kontrolovali korelace v náhodné podskupině vzorku sestávajícího z 325 mužů. Zjistili několik statisticky významných Spearmanových korelací : mezi ochablou délkou a výškou 0,208, −0,140 s hmotností a −0,238 s BMI, ochablý obvod a výška 0,156, natažená délka a výška 0,221, hmotnost −0,136,16, BMI. Uvedli také několik nevýznamných korelací.
Ochablá natažená délka se rovná délce v erekci. To je vědecky prokázáno a je to uvedeno v popisu metody měření. To proto, aby nebyly výsledky zkreslené různým stuněm erekce. Ty výzkumy jsou opravdu neprůstřelné. Pokud neumíte anglicky, mohu vám to přeložit, abyste ten text pochopil.
mam to snad špatně přeložené??
Asi ano, nebo neznáte tu studii celou. Doufám, že se o tom nechcete dohadovat s doktorem přírodních věd, který prostudoval stovky stránek pocházejících z toho kompletního výzkumu. Věnoval jsem tomu cca dva měsíce, a mohu jen potvrdit, že závěry celého výzkumu jsou exaktní a nezpochybnitelné. Prostě je to tak...
Tak to pardon s doktorem přírodních věd se hádat netroufám.
Ať si každý udělá svůj názor
Americká studie zveřejněná v roce 2015 o uvedených preferencích panelu 75 žen používajících 3D tištěné modely jako měřítka ukázala preferovanou délku penisu 16 cm (6,3 palce) a preferovaný obvod 12,2 cm pro dlouhodobé sexuální partnery, s mírně většími preferovanými velikostmi o délce 16,3 cm (6,4 palce) a obvodu 12,7 cm pro jednorázové sexuální setkání.

Velké penisy na Amatérech
Proč jsou zde samé velké penisy?