Ta asi každého, jen pro nás 40+ najít mladou je téměř nemožné….
S mladou bych si to také rád rozdal, jenom jde o to kde a jak ji na to sehnat
Nechápu.Mladých prostitutek je dost...Stači si ji najít v klubu nebo tak...
Suhlasím a nepřijde to v součtu tak draho jako některé vyčurané manželky. Mohu potvrdit osobními zkušenostmi. Navíc bonus , jsou na tebe milé, vděčné, některé inteligentní a zábavné.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
V tomto s tebou plně souhlasím. Jsou tu takoví, kteří se hrají jak jsou super s výdrží a pak nic.
jo jen starých je tu moc a mladých málo
Kdyby tu byla nějaká mladší z okolí PA, HK, co by preferovala staršího (46/177/76), ale docela vysportovaného, tak se ozvi..
tiež mi vzdy oponovali starsi muzi a viac sa mi to pacilo a už od ranneho veku mam radsej sex so starsim..40 rocny rozdiel som zazila a nelutujem,teraz mam 26..
ahoj ano súhlasím skúsenost ked som mal 16 a moja nesmelost zaujala učitelku mala 30 a ja ešte panic ma jej záujem a náznaky a éprve náhodné dotyky boli vidiet a ostal som po škole a bolo jasné už ked sa ohla nemala prádloo si ma doslova osedlala na stole hned se lía bozkávali a ja to neudržal a citil jak mi ho stiahlo a všetko čo chcela ako a kde ubrat mi mile zaučala a péokračovali sme na intru celů noc ,,no až teraz ked po 30 rokoch manželstva ked sme ostali bez detí sme si že tro bude jak pred tým sklamalo a juž som len sa viezol a rutina stále pérerušoaný sex ked to ušlo swtrach že prečo stále sa vyšpinit chcem do nej a ma to nebaqvilo ,nehladal som vf stah len tak si to užívat bez ovinovania čo to zase chcem dostalo až náhoda všetko brátila a ja stretol a hned po pár našich pohladoch sme sa strettli a nešlo mi nasadit gumu a třak som ju pusou urobyl a mna vyhulila potom zas vzdy bud praskol alebo predcasne sa urobyl no sadla na mna a povedala serme na gumu len potom to daju von ,no to vieš chcel som a len ma pritisla a jak divoká kočka perverzne mluvila a až po více orgasmech mi rekla že orgasmus s mužem nezažila a až bude v tom že cítí ve mne fajn muže a je profi a porád sní 2 roky v týdnu za prachy šukáme obřřas akcie gang bang kde šukáme spolu i s manželkou a preferuje starších a funguje to
hlavne skusenosti starších nemysliet len na svoje a dat to žene na jskor podla chémie dvoch ludí je krásny pocit videt po hrátkach rozzárenou uspokojenou je krásne a vek nerieši to stojí za dat si repete
Me je 26 a vzdycky jsem preferovala muze 40+
Jsou lepší starší viď?😊Mají víc zkušeností a vědí jak pořádně udělat nadřazenou pipnku 😊
Já 42/175 m17 mám neomezenou zásobu nápadů a scénářů na dráždivé erotické dovádění

v nichž hlavní role patří takřka vždy mladší partnerce
Jestli to nějakou slečnu nebo mladou ženu (25-35) oslovilo a měla by zájem nebo chuť převézt některé mé nápady a scénáře do reálu, budu rád za odpověď 

Záleží jen na tobě, jestli jen občas, nebo dlouhodobě ... , respektuji! Samozřejmostí je , že ti budu "pomáhat a taky se postarám"
více se domluvíme společně 
rajcuji me starši a perverzni muži....
Ahoj tak se ozvi moc rád ti to budu dělat 😊
ahoj jsem 59 lety máš li zájem ozvi se ahoj
Jsem sympaťák na úrovni, hledám diskretní kamarádku věk 20-30, nebráním se finanční odměně... Hledám pouze jednu na delší vztah..Jen vážně a hlavně na úrovni, děkuji....
to já bych to měl za tebou blíž, jsi-li taky jihočeška. za pěkný zážitek rád zaplatím.
určitě to není pžežitek, ono se platí za všechno, když zrovna není mladice profesionálka ( to je ta levnější a bezproblémovější varianta), tak si to tzv. vybere v pozornostech,dárcích,výpomo cech atd., nic proti tomu, je to ok, jenže mě se vždy stalo, že chtěli za nějakou dobu rozvod a žít se mnou . motivace jasná . zajištění pro ni i pro děti... jestli ty jdeš do toho jen pro požitek ze sexu, tak jsi vzácná jak modrej mauritius
jsi fakt kouzelná, právě že mi chlapi v zájmu dobytí dalšího zářezu naklínujem kočičkám do hlavy kdejakej nesmysl a nemůžeš nám to mít za zlý. máme prostě nutkání šířit svoji DNA dál a bytˇ je to cynický, slibuje se i rozvod. Dokonce si myslím, že v tu danou chvíli to myslíme vážně, ale reálná představa, jak dáváme sbohem dětem, kuchyni, prádelně atd. nás většinou vyděsí - asponˇ ty co maj trochu pudu sebezáchovy a vše je jinak
tohle znám přesně , ve 4O jsem se zabouch do 20 a ona do mě, tři roky skvělý, pak přišla s nápadem na můj rozvod a kvůli mým malým dětem jsem to stop, vazba mezi námi nám zůatala , ale transformovala se do mecenášství
ok, můžeš prozradit v jakých? dík
hm, tak tomu asi rozumím, my starší nemáme tak vymáknutý těla, jako junáci, ale vládneme určitou mocí, máme zkušenosti většinou a vůdčí postavení a občas do nás zvencne nějaká mladá kočička kvůli naší dominanci v sociální struktuře, kde se oba pohybujem, nemám pravdu? typicky - profesor - studentka, šéf- asisitentka..
ok, tohle respektuju, znám jednu kočku z našeho mšsta,která to má stejně- starší aspoň o 25 let a nebere žádný boháče, ale je to fakt jedna jediná žena, kterou jsem tak za svůj život potkal. těch co to měli jak jsem popsal jsem potkal desítky...
moc mě mrzí, že jsem tě urazil, můžu to nějak odčinit?
přesně s Tebou souhlasím, rád si dopřeju kočičku a dvacet let i více let mladší, ale musím něco obětovat. Někdy je to čas, jindy finance. Poslední dvacítka, co jsem měl se mě drží s tím, že si užije stejně jako s jejím vrstevníkem,o způsobu jejího sexu neví celá hospoda a ještě se má se mnou dobře
Spala jsem se starším, sice neměl tak dobré tělo jako mladí, ale uměl dobře šukat a byl k neutahání...:D A taky mě zbožňoval, to se mi líbilo, jak mi pořád dával najevo, že ho rajcuji.Jeho známí a i daleko mladší chlapi mu mě záviděli, asi mu to dělalo dobře.. Ale budoucnost to žádnou nemělo,objevily se věci, co mi fakt na něm vadily. Byla to jen zkušenost...
Nedivím se, že chlapi 40+ by rádi sex s nějakou aspoň o 20let mladší..
Nedivím se, že chlapi 40+ by rádi sex s nějakou aspoň o 20let mladší..
Ahoj a co hledas ty mlade nebo starsi
Mas pravdu, mlade holky maji vetsinou hezci telo, ale ty starsi to jiz maji v hlave srovnane a teprve ve vyssim veku si dokazi i sex uxivat a neboji se experimentovat.
tak moje manzelka je 19 let mlads a fungujeme uz 10 let
Moje o 17 a jsme spolu 7 let. Jsme spolu od jejich 19.
No,podle profilu je ta tvoje mladší o 15let...Ale i tak dobrý!
mě je 50 a minulý týden jsem měl 21, dodala mi energii na pár týdnů dopředu, prostě nemá chybu
Tak to me bavi :))))))))))))))))
taky sem vždycky měla starší chlapi a jsou dokonalí jak v milování, tak i v galantnosti. nezbývá než souhlasit
Jo taky jsou víc upřímnější než ti co jsou dnes
JJ to máš pravdu tak kolem 20 let stačí. Nechceš se seznámit?
každé ma svoje...ve 30-ti se mi poštěstilo a mohl vystříkávat teenku,měla čerstvých 17 a bylo to super...týden na to vdanou 40cítku a taky super...ale musim přiznat,že je to krása a zážitek mít ptáka v mlaďounké pičce...
Mám podobný zážitek ve 32letech jsem potkal 16letou slečnu která měla zájem o staršího kluka sex s ní bylo něco úžasného krásné mladé tělo prcinka hladká krása scházeli jsme se půl roku stále na ní vzpomínám.....
Jo kdyby se našla mladá dáma pro staršího štíhlého a zdravého muže bude to prima nuže? napiš prosím perri62@seznam.cz..
Na tom asi není nic nenormálního. Je mi sice 20, ale je mi jasný že ve starším věku bych myslel na sex s mladou holkou pořád. Navíc to vím z vlastní zkušenosti kdy moje kamarádka udržuje nesmyslnej sexuální vztah s nejvíc starým chlapem rozdíl věkovej je víc jak 30 let, jak hrozné pro mě když sem do ní zamilovanej ale vím že nemůžu konkurovat... :)
No to máš pravdu, ale je v tom ještě něco více není to jen o té kráse, že se staršímu líví mladší, je to taky trošku o tom vztahu, třeba jako otec a dcera. A taky milování s tak mladým tělíčkem je slastné mě připadá takové čisté.
To jo, jak říkám nemůžu soudit, já to jen beru z pohledu tý holky, která podle mě zahazuje zbytečně roky svýho života s někým s kým to nemá budoucnost a zbytečně se na něj váže. Navíc mi to připadá až hnusný a nechutný bez urážky, ale zastávám názor, že partneři by měli mít podobnej věk ve vztahu. A né desetiletí rozdílu.
Ještě bych rád dodal,že existuje i opačná skupina(mladý-stará),která je naprosto stejně bezperspektivní.Tam to je zase o tom,že starší žena se cítí pro partnera nepřitažlivá a potěší ji zájem o její tělo od mladého kluka.Jeho okamžité vzrušení a třeba i rychlý výstřik,protože to bere tak že to zapříčinila její ženskost a sexapeal...Hlavním duvodem u obou variant je však to,že at starý muž či stará žena má fyzický kontakt s mladým tělem...?Je jasné,že hlavně u žen musí být iluze zamilování(jinak prý nejsou sexu schopny-hihi)!!U mužu to je trochu jinak,těm stačí pohledné ženské tělo a vstřícnost té ženy!?Nebo se pletu?Prosím o případnou reakci žen...
Mladý-stará je super věc a snad by to mělo být povinné u všech mladých mužů. Když jsem byl mlaďoch, tak mě zkušení říkali, že každý mladý by se měl naučit jezdit na starým kole, ale také musí vědět, kdy to staré kolo odložit!!
Víš,ono je to těžké....Naprosto ti dávám za pravdu,že takový vztah(mladá-starý) nemá absolutně budoucnost!!Ale ženy potřebují něhu,pocit že jsou pro toho muže "hvězdy",pochopení atd.To jim starší muž vzhledem k zkušenostem dá určitě víc než mladý kluk!?Navíc má i více sexuálních zkušeností a ví jak ženu uspokojit spolehlivěji než ten mladý,který myslí spíše na to své uspokojení(to neber osobně,ale co jsem od mladých děvčat slyšel tak tomu tak je v 90%).A vlastně pro toho staršího to je "Afrodité" a dokáže se s ní laskat neskutečně dlouho(vychutnává si to),což jí zřejmě imponuje?A věř mi,že v takovém případě má i šedesátník erekci jak za mlada...!!!To je jen muj názor,ale třeba jen subjektivní?
presne tak , chodim do skoly s o 26 let mladsi kamoskou a uz u me byla hodne krat ,chlastame jak studenti , ona na me sedi a masiruje me , je kunda a ma kozy uzasne a spime spolu a ja doufam ze k tomu dojde ze ji dostanu a krasne ji vysukam
JJ tak v tomto s tebou souhlasím. Dále taky když jsou stejně staří, tak není problém, že se muž už tak nevěnuje jako na začátku a to jsou asi ty zkušenosti. U staršího se toto nestane.
Máš pravdu předsedo......
Máš pravdu přecedo......

Starší muži a mladé slečny
je to vzrušující