Co dodat, neotřelé klišé v podobě podbizivého uznání naše Ženy jistě oceni. Avšak podívejme se na pohled čisté mužský.
Za mě slavíme 8. března prostě pouze "Kunda day" kdy má mnoho mužů vyjímečnou příležitost v ušlechtilém zájmu, vožrat si tlamu a následně přitáhnout za svou "jedinou" se zlámaným karafiátem a v podroušeném, jistě pro onu Kundu neodolatelném stavu, požádat o roztažení jeji stehen. Jak tato situace povětšinou dopadá ponechme otevřené...!
Tedy ano vše nejlepší, avšak pouze Mladým, Krásným, Sympatickým a pro každou zvrhlost Otevřeným Ženám. A ostatní staré, hnusné a vyžrané, či vyzáblé Báby, běžte do řitě!
Za mě slavíme 8. března prostě pouze "Kunda day" kdy má mnoho mužů vyjímečnou příležitost v ušlechtilém zájmu, vožrat si tlamu a následně přitáhnout za svou "jedinou" se zlámaným karafiátem a v podroušeném, jistě pro onu Kundu neodolatelném stavu, požádat o roztažení jeji stehen. Jak tato situace povětšinou dopadá ponechme otevřené...!
Tedy ano vše nejlepší, avšak pouze Mladým, Krásným, Sympatickým a pro každou zvrhlost Otevřeným Ženám. A ostatní staré, hnusné a vyžrané, či vyzáblé Báby, běžte do řitě!
Tohle je . . . . Ja nevim . . . . Asi ani nema smysl to komentovat.
Jinak - jsem mile potesen, ze to aspon nektere z zen potesilo :)
Jinak - jsem mile potesen, ze to aspon nektere z zen potesilo :)
Také moc děkuji za přání :-) Je fajn, když si někdo na nás ženy vzpomene i jinak a s úctou…a ne jen, když je nadržený a má chuť na sex.
Děkuji za přání, aspoň zde někdo popřeje.
Víš co by muži dělali kdyby ženské vymřely?
V rose 83, když jsem jako mlaďas byl v továrně na výpomoc, tak starší říkali, že by si ochočili jiné zvíře.
Jo, ale před tím by alespoň půl roku chlastali
(modifié)

M.D.Z.
Mezinarodni Den Zen
Ja osobne tento den vnimam jako den, kdy by jsme si meli pripomenout to, jakk moc jsou zeny skvele, ze to s nama jsou schopne prezit :)
Tudiz:
Zeny, zlecny, pani, damy - Rad bych vam vsem popral vse nej k dnesnimu Mezinarodnimu Dni Zen :)