Ahoj jsem Jana. Mě také vzrušuje když si můj muž užívá s jinou ženou buď předemnou že se dívám nebo když si můj užívá s jinou osamote a potom mi vypráví jaké to bylo. Je to pro mě hodně vzrušující.
Ráda mého půjčují jiným ženám.
Ráda mého půjčují jiným ženám.
ano, také mám tyto představy občas. A líbilo by se mi i kdyby mě muž půjčil jinému :)
Ahojky krasotinko. A pujcil by te jinemu?
Doma to máme podobně a vzájemně nám to vyhovuje
Já kdysi dost žárlila,ale postupem času jsme si začali užívat sex s dalšími muži (manžela to dost bere) a tak jsem mu také domluvila kamarádku.Na začátku jsem nevěděla jak budu reagovat až je spolu uvidím,ale nakonec mě pohled na ně vzrušil.Chodíme spolu na swingers párty a když si tam začnu s nějakou holkou,tak jí přenechám i jemu a líbí se mi být u toho a vidět jak jí píchá.Nakonec míváme sex spolu a vždy mám orgasmus při představě,že ho měl před chvílí v jiné kundičce.
Ahoj.Manžela také vzrušuje swingers.Myslíte, že by jste se s ním mohli na nějaké akci domluvit?
Konečně někdo,,divnej,, jako já 😃🙏.!!!
Ahoj jsem na tom úplně stejně jako ty! Vzrušuje mě už jen představa manžela s jinou. My máme bohužel zkušenost jen jednu,ale úžasnou! Nevím kdo byl nadrženej víc,ale myslím že já 🫣. Svléknout a připravit mu kamarádku byla prostě nádhera. Dodnes na to oba myslíme a mluvíme, když si to děláme....
Ze začátku jsem se bála že budu žárlit,ne při tom, ale s odstupem času. Když jsem mu prvně řekla že ho chci vidět s jinou , nevěděl jak zareagovat. Moje touha stoupala víc s víc a při každé zmínce o sexu ve třech byl manžel nadrženější. Jednou jsme v hospodě narazili na kamarádku ( je lesbička, ale vím že měla i pár kluků). Dali jsme se do řeči a pak odešli každý domů. Už po cestě domů jsem mě napadlo že přesně ji hledám, protože ji muži nezajímají a tak by se do manžela nemohla třeba zamilovat. A tak jsem ji napsala jestli by nás nechtěla. Měli jsme trochu upito a tak si myslela že že mne mluví alkohol Řekla jsem manželovi s kým a co si píšu. Okamžitě se mu postavil a já hned věděla jak moc to chci. Napsala jsem ji že přijedeme k ní a ona souhlasila. Byla to neskutečna nádhera dívat se svého muže jak líže a prcá jinou kundičku. Bylo na něm vidět jak ji chce a na mě zas jak moc mě to vzrušuje... Prostě nádhera. Bohužel to bylo jen jednou.
Takže nejsi sama!!! Je nás víc 😁👍
Ahoj jsem na tom úplně stejně jako ty! Vzrušuje mě už jen představa manžela s jinou. My máme bohužel zkušenost jen jednu,ale úžasnou! Nevím kdo byl nadrženej víc,ale myslím že já 🫣. Svléknout a připravit mu kamarádku byla prostě nádhera. Dodnes na to oba myslíme a mluvíme, když si to děláme....
Ze začátku jsem se bála že budu žárlit,ne při tom, ale s odstupem času. Když jsem mu prvně řekla že ho chci vidět s jinou , nevěděl jak zareagovat. Moje touha stoupala víc s víc a při každé zmínce o sexu ve třech byl manžel nadrženější. Jednou jsme v hospodě narazili na kamarádku ( je lesbička, ale vím že měla i pár kluků). Dali jsme se do řeči a pak odešli každý domů. Už po cestě domů jsem mě napadlo že přesně ji hledám, protože ji muži nezajímají a tak by se do manžela nemohla třeba zamilovat. A tak jsem ji napsala jestli by nás nechtěla. Měli jsme trochu upito a tak si myslela že že mne mluví alkohol Řekla jsem manželovi s kým a co si píšu. Okamžitě se mu postavil a já hned věděla jak moc to chci. Napsala jsem ji že přijedeme k ní a ona souhlasila. Byla to neskutečna nádhera dívat se svého muže jak líže a prcá jinou kundičku. Bylo na něm vidět jak ji chce a na mě zas jak moc mě to vzrušuje... Prostě nádhera. Bohužel to bylo jen jednou.
Takže nejsi sama!!! Je nás víc 😁👍
luxus... a takovou představu o náhodném setkání mám taky... díky za zmínku o lesbickýc sklonech... to mě ani nenapadlo,hledat v těchto vodách!!! Díky a at se daří
Tedy to, co jste prožili nemá chybu.Říká se tomu kandaulismus, ale u mě je to obráceně a po pravdě je hodně těžké takovou ženu tady najít.My měli právě takovou kamarádku, kterou manžel přede mnou šukal a ani jsem nemusela být u toho.Oni byli vedle v ložnici a mně úplně stačilo slyšet je, jak vzdychají a sténají rozkoší a byla jsem vlhká.Takže teď už vím, že manžela klidně můžu poslat za nějakou ženou a bude mě to vzrušovat.Úplně mi budou stačit nějaké fotky z akce a budu spokojená.
JJ,takový podobný příspěvek jsem tu taky dala. Ta představa mě rajcuje stejně jako Tebe.. V hlavě mám tak milion scénářů..
Tak proč ty představy nezrealizujete?
protože to není zas tak jednoduché ... jde o to najít tu správnou osobu..
poradíš?
poradíš?
Buď v klidu; máme to úplně stejně
Jsme moc rádi, že to má někdo tak jako my
Ahoj, my obrácene, ja rád pujčím ženu :-)
To by se nám líbilo.Škoda, že jste z daleka.
My to taky chceme ale ještě nebyla možnost
Já toho svého klidně přenechám jiné, hlavně aby si ho už nechala natrvalo a já měla svatý klid 🤣
Nevěš hlavu, třeba Tě opustí dřív než si myslíš. 😁😁😁
Kéž by...bylo by to super 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Máme podobné zážitky a chceme je zas mít
Je sranda,když se pinďour vydává za ženu
Nebudu ti to vymlouvat, protože je to zbytečné,ale pravda to není.Je to jen závist u tebe.
Jsi k smíchu ,závisti.Pohádky si nech pro zdejší honiče.Není ti co závidět blablo.
Kandaulista nejsem, ale jako zpestření a dopřát mu, co potřebuje a po čem touží ano. Jo a musela bych být u toho, žádný obývák. 🙈🤣🤣
Nejsi,taky mě to láká 😜 ale najít je těžké
Ahoj, třeba bychom se mohly domluvit. My to máme obráceně, ale za předpokladu, že o tom bude vědět a souhlasit s tím jeho manželka.
Chlapů se spousta, ale žádný to nevybalí na svou ženu a ještě, aby dostal její povolení...:)
Ráda bych našla pro meho manzela mladou milenku na sex ve všech jeho podobách. Napište mi do vzkazů co nejdřív, ať už tě můžu opichat
Těžko uvěřitelné
Nejčastěji se chlap vydává za svoji partnerku a takhle loví , nebo se spíš naivně snaží lovit milenky 
Já tenhle pár dobře znám a opravdu to je, jak píšou.Jsem ale chlap, tak mám smůlu :-)))
Tak tohle není náš případ, viz galerie :-)
Jestli to vyhovuje oběma v páru, tak nezbývá než pogratulovat. Ne vždy se v páru podaří v sexualitě vyladit všechny sny každého z těch dvou lidiček. Nebo se na tom musí pracovat, mluvit o tom, zkoušet to. Takže hodně úspěchů.
Moc děkuji za kladný komentář.

Žena pro mého manžela
Moc se mi to líbí