Nejaka skusenost z FITKA?

Fitko

Ahojte. Ma tu niekto nejaku skusenost z fitka? Napr zo sprch, satne alebo nieco podobne?
V ktorom fitku v Bratislave ste už niečo zažili alebo máte skúsenosť, že je pravdepodobnosť niečo zažiť?
Som stará škola. Keď som začínal cvičiť neboli žiadne fitka, ale staré dobré činkarne ktoré sme si vybudovali svojpomocne. Už vtedy fungovali tzv. oddiely športovej kulturistiky, kde nebolo vôbec jednoduché sa dostať. Raz za rok sa robili konkurzy do oddielu, kde prišlo aj 10 chalanov, tréneri vybrali takých ktorí boli perspektívny. Staré dobré činkarne - železa a pach prepotenych uterákov. Činkarne boli pre chlapcov nie buzikov. Do činkarne sme chodili tvrdo makať a podobné pičoviny ako brhlit si kolibrika nikoho z nás nenapadlo pretože sme po ťažkých drepoch sa ledva odšuchtali do sprchy... do činkarne chodili chlapi, muži nie buzici, úchylaci či podobne indivíduá
Inteligentnejší príspevok na tomto fóre som už dlho nečital.
Super. Tak sa tam pekne vrat a nemudruj tu. Nikto ti nevnucuje svoj nazor, skus to aj ty.
To by som chcel zazit...😜 len ja nechodím do fitka jak sa tam dostať?
Skús cez dvere ..toto sú za debilné otazky
Ja som párkrát zažil úlet vo fitku. Spolu sme honili, alebo mali oral.
Ja tiez, preto ma zaujimalo, ci aj ini mali take stastie :)
a prezradis aj, ktore fitko to bolo? ;-)
V sprche si predo mnou honil týpek, stalo sa to 2-3x, rôzni ľudia. Bolo to však pred pár rokmi a ja som nevedel zareagovať. 😇😄😎 Dnes by to bolo možno inak, ale už som také dlho nezažil.
Ja by som rád videl ako Vám nejaký namakanec dal po pysku . Do fitka sa chodí cvičiť a nie očumovať.