Zarastene telo

Zarasteny chlap(telo)=problem ??

Caute....mam pocit akoby som bol z ineho sveta ...viem ze je doba kedy sa vsetci snazia byt dokonali a bez jedneho chlpu ale je to az tak strasne ak ma chlap zarastene telo ??
Dost ma zaujima zensky pohlad
To je proste paráda, toto nemá chybu!!! Zareagovali TRI ženy. Dá sa povedať, že pozitívne. Ostatné reakcie sú od mužov, väčšinou negatívne! To nepotrebuje komentár!!!
Môj pohľad na zarastené mužské telo ako, že fakt husto zarastený chrbát, hruď,nohy ruky. Tak to je vec pohľadu a lásky. Ak mám svojho muža rada , nevadí mi, že je zarastený ako opica ,veď v dnešnej dobe exzistuju spôsobi ako chlpy odstrániť ak im obom vadia. Som masérka a niektorý klienti si chlpy holia strojčekom a poniektorí dokonca si pravidelne dávajú depilovať chrbát, triesla,vajíčka,zadok,horúcim voskom.Vydrží im to dlho a sú hladký ako bábätko. Osobne sa my páčia jemné chĺpky na hrudi, je to mužské sexi, voňavé .
Neviem prečo ženy klamú že sa im páčia zarasteny chlapi, myslím hruď, áno viem že som viac zarasteny, tak nech povie na rovinu že je to moc, a nie tvrdiť opak, a potom keď ma vidí naživo tak sa tvári ako by zjedla citrón, TAKŽE ZATIAĽ SOM NESTRETOL ŽENU KTOREJ BY SA TO PÁČILO, VŠETKY MAJÚ IBA BLBÉ KECI, A ZE SA IM TO PÁČI,,,, ALE OPAK JE PRAVDA,, JA SOM S TÝM SPOKOJNY AKO VYZERÁM, A AK SA VÁM TO NEPÁČI, TAK TO POVEDZTE NA ROVINU, A NIE KLAMAŤ. NIK VÁS NENÚTI SA TVÁRIŤ ZE SA VAM TO PÁČI
Tiež mám chlpaté telo a vôbec to neriešim páči sa mi to tak ako to je a tak to aj prezentujem nie je sa za čo hanbiť . Maximálne si ho striham strojčekom na nejaku optimálnu dĺžku zarastené brucho a hruď je úplne normálne . Holím sa len dole a pod pazuchami
Nechápem to ani ja , ženy to fakt tak moc nenávidíte zarastených? My zato nemôžme aký sme sa narodili aj my máme sny túžby, a chceli by sme rodinu a deti, zatiaľ som zažil iba výsmech a odmietanie, áno občas mi nejaká napíšete že to môže byť sexi ale záujem sa spoznať nemá žiadna, tiež by som chcel mať rodinu a deti.
A koľko chlapov by chcelo ženu so zarastenými nohami alebo intímnymi partiami? Však aj pre ne je to predsa prirodzené, nie? *22* Proste sto ľudí, sto chutí a je zbytočné tu nad tým polemizovať...

A za druhé... Je rozdiel byť zarastený a zanedbaný... Aj bradu si chlap aspoň občas pristrihne, nech nevyzerá ako bezdomovec. Prečo by to "inde" malo byť inak? *84*
Čakal som takýto komentár, za prvé ak je chuť na sex neriešim zarastené nohy tam ide o sex a milovanie na hodinu je to jedno,

Nevravím že neupravené, ale tiež nemôžem ísť do hladká to by som strávil v kúpeľni 4hodiny a vyzeral by som ako decko
Trošku ma zarazila tvoja odpoveď. Pri sexe a milovaní na hodinu ti je jedno, ako dotyčná vyzerá? Mne teda nie. *100*

A ja predsa netvrdím, že oholiť sa "do hladka" je jediná cesta, po ktorej ísť...
No po pravde nejde mi o výzor, nebude mi vadiť ak bude mať zarastené nohy, alebo nebude namaľovaná, nehľadám jednorazovku, ale neboj neberiem každú musí byť môj typ a vtedy mi to je jedno
Zarastené telo muža nie je absolútne žiaden problém. Je to veľmi sexy. Mne sa holé mužské telá nepáčia. Čo považujem za úplne najhoršie, je, keď zarastený muž má vyholený obdĺžnik alebo poloblúk nad vtákom, zvyšok chlpy. To je tak smiešne a neerotické. Ale píšem za seba, každému sa chválabohu páči niečo iné.
To si asi jediná, ženám sa jednoducho nepáči zarastený
...určite nie je jediná, ale je to asi generačná záležitosť. Nám starším sa páčia "mužní" chlapi, ku ktorým to ochlpenie tak akosi patrí, mladšie majú radšej "trendy" mužov, čo dnes znamená hladké telo... ale zajtra už nemusí ;-)
mas pravdu zenam dnes sa pacia hladke tela leginy a kolobezka u muza
hej trendy …. muz v leginach co ma nohy ako komar ruzova kosielka 3kila gelu na hlave iphone 18 na stole kluc od bmw na stole co mu ajtak volaju z leasingovky ze meska splatku
Ja tomu rozumiem, len pozerať na trend je čudné nik nepozerá aký je človek dnuka akú má dušu.
Tu by som volil formu kompromisu - ak zarastené, tak upravené. Ak sa neholiť, tak aspoň trošku ten porast pristrihnúť... Veď ak my muži od žien očakávame, že si budú holiť nohy, podpazušie, či frndu alebo iné partie, tak je hádam na mieste, že ani my nebudeme vyzerať ako orangutáni... *79*
Vitaj v mojom svete ja som viac zarasteny 184cm 82kg bohužiaľ všetky ženy chcú iba hladkých sú ženy ktoré tvrdia že sa im páčia zarasteny, ale žiadna nemá záujem, čo už no
Aj ja sa pripájam k "zarasteným" mužom.Nie som na "hladko", raz som skúsil /vajcia na holo / a občas v lete to trocha skrátim,ale ináč nič.A páčia sa mi aj ženy,ktoré sú tam dole zarastené tiež.Mňa osobne vzrušuje "zarastená". Asi je to vekom*3*
A ak sa môžem spýtať, darí sa ti nájsť zenu ktorej sa páčia zarastený?
Ani veľmi nie,ale myslím si,že tým "starším" to asi nevadí.
Čo ja viem 🤔 ako určite sú ženy ktorým sa páčia zarastený, ale pri mojom šťastí sú na druhej strane republiky, ja nehladam jednorazovky.
To nehľadám ani ja,ale nemyslím si,že toto je dôvod,prečo nenachádzam.
vyser sa nato su zeny co povedia aky pekny zarasteny muz a su take co fuj fuj neries to zas ked sa oholis ako blbec metrosexual mozno budes na posmech a prides aj o zenu co nema rada detske tela. tak si sa narodil mas tak testosteron tak aj zi a vyser sa na predsudky novej doby. (modifié)
@heath22 ... v zmysle tvojho príspevku by si si nemal ani strihať vlasy a nechty,
ani holiť tvár :) Tak si sa narodil, tak ži *22*
Moje bývalé i terajšie nemali radi veľmi chlpatých mužov. Mierny porast na hrudi a bruchu je OK, ale chrbát, ramená, ruky od lakťov je podľa mňa hnus. Masívne chlpaté podpazušie a rozkrok je ešte väčší hnus. Nečudujem sa ženám že to nechcú chytať ani do rúk, nieto ešte do úst.
Ale proti gustu žiaden dišputát, ak si s tým spokojný a spokojná je aj tvoja partnerka, tak žiaden problém ;-) (modifié)
ked si si pred tradicnym mudrovanim kadekoho nevsimol moje foto kokot a vajca nam upravene tak do ust a do ruky beru semtam ked najdem
Tak najlepsie sa priamo spytat a podla toho sa aj zariadit. Ja som sa teraz po dlhej dobe oholil dole aj pod pazuchami. Ale je to u kazdej zeny ine. Niektore dokonca neznesu pach muzskeho potu a ine to miluju. Ale ak je chemia tak vela inych veci je jedno. A chemia z vonavkou nefunguje. Potom ju mozem nastriekat na cokolvek.
Dik za reakciu...oholit sa nechcem....neviem.si to ani predstavit..len sa nad tym uz dlhu dobu zamyslam ,
Keď som bol mladší tak som si holil aj spodok a podpazušie. Teraz to vôbec neriešim a nechal som si aj strnisko, (nemám až tak tvrdé fúzy tak sa da)